Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Embolie tromboza

Chirurgie MONIKA . 8.10.2009 redakce uLékaře

dobrý den pane doktore mám dotaz moje sestra je 2 týdny po laparoskopii žlučníku měla žlučníkové kameny a tet má brnění v nohou a bolesti v krku co jí hrozí ?? má dojem že to není správné že bude následovat tromboza nebo embolie.děkuji za odpověd Monika

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Trombosa by se projevila jednostranným otokem a bolestí v lýtku, embolie pak náhle vzniklou dušností a bolestmi na hrudi. Obtíže, které popisujete, na trombosu ani embolii nevypadají. Ale rozhodně bych doporučovala tyto obtíže konzultovat s ošetřujícím lékařem, normální to není.

Související dotazy

Embolie plic
Dobrý večer, přítel má zápal plic a potvrdila se trombóza....
Trombóza
Dobrý den, jsem dnes propuštěn z nemocnice do domácího...
Trombóza
Dobry den Byla mi pred tydnem diagnostikovana tromboza...
Plicní embolie a alkohol
Dobrý den. Je mi 26 let a před necelým měsícem jsem...
Plicní embolie
Dobrý den, známá dnes u lékaře po krevních testech...
Trombóza
Dobrý den, měla jsem bolesti lýtka, na interně mi byla...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Embolie

Dobrý den chci se zeptat jestli se s warfarinem mužů opalovat a ještě prosím...

Embolie a Trombosa po ASK

Dobrý den, rád bych se prosím zeptal byl jsem na ASK pravého kolena 13.1.2015....

Embolie ačkoliv je srážlivost v pořádku ?

Dobrý den, je možné, aby hrozila embolie někomu, kdo dělal testy na srážlivost...

Embolie dolních končetin

dobrý den jsem skoro rok po plicní embolii,po půl roční terapii warfarinem a...

Embolie plic

Dobrý den, před 12lety jsem prodělala embolizaci plic dvakrat za sebou jednou...

Embolie plic

Dobrý večer, přítel má zápal plic a potvrdila se trombóza. Musí absolvovat další...

Embolie plicní

dobrý den,jsem po plicní embolii (2010),a letos v červnu se chystám na přechod...

Embolie plodové vody

Dobrý den, mám 32 let jeden přirozený porod za sebou před 3 lety. Mám dotaz...

Embolie plodovej vody

Dobrý deň, mám 34 rokov a čakám druhé dieťa. Prvý pôrod som mala cisárskym...

Embolie po darovani krve?

Dobry den, je mi 23 a pred 1,5 rokem jsem mela plicni embolii. Byla jsem dvakrat...

Embolie, trombosa

Dobrý den vyšli mi tyto hodnoty MPV] B 10.6 fl (7.8 - 11.5) je vše v pořádku...

Embolizace

Chci se zeptat, kdyby došlo k embolizaci srdce do mozku v malém či velkém měřítku,...

Embryo v 8 tt má pouze 1 cm

Dobrý den, jsem v 8tt. Embryo má velikost pouze 1cm. Srdeční akci má. Hrozí...

Embryotransfer

obrý večer. Je mi 37, právě podstupuji první pokus ivf, jsem 3 den po ET. A...

Emetofobie - strach ze zvracení

Dobrý den, našla jsem svůj problém na internetu a zjistila jsem, že mám emetofobii.....

Emetofobie a záklapka žaludku

Dobrý den, prosím o radu. Netuším, do které kategorie můj dotaz nejlépe umístit,...

Emfiyzém plicní

Dobrý den paní doktorko, v á.2014 z RTG srdce a plic v zadopořední proj mám...

Emfyzem

Dobry den, zajimalo by me,jak dlouho se da s emfyzemem zit.Vin,ze ma asi 4 stadia,ale...

EMG

Dobrý den, chtěla bych vysvětlení nálezu z EMG, které zní takto: axonální lese...

Emg

Dobrý den,je možné touto cestou vysvětlit nález z vyšetření EMG levé nohy?Souhrn...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dlouhodobý kašel a další projevy


EEG


Zánět patra


Opožděná menstruace a negativní těhotenský test

Dobry den, nedostala jsem menstruaci uz mam 12 dni spozdeni. Mam partnera se...

Antikoncepce Artizia


Vyplnění mezery mezi zuby


Klimonorm a následky jeho dlouhodobého užívání


MUDr. Věra Čechová

Stomatologická ordinace

Vitamíny


Zapomenuta pilulka


Bolest třísel


Streptokok v pochvě


Jak správně ošetřit puchýř


Kožní obtíže


Žaludek


Samovolná tvorba modřin


Duomox na streptokokovou infekci


Méně známá sestra hemofilie aneb Když chybí srážecí faktor VII


Bolestivý, červený a opuchnutý klitoris


MUDr. Jitka Matiašovicová

Praktický lékař pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×