Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

EMG

Renata . 31.1.2016 redakce uLékaře

Dobrý den,mám problém s vystřelováním bolesti od lokte do prstů,jedná se o pálivou bolest,která nepolevuje,podrobila jsem se EMG vyšetření,výsledku nerozumím,lékař mi k tomu nic neřekl.Výsledky přikládám a prosila bych o pomoc,co to vlastně znamená a zda je to v pořádku.Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Vámi zaslaný popis vyšetření není úplný, ukazuje pouze měření vodivosti loketního nervu, hodnoty připouští zhoršení vedení pro levou. Součástí toho vyšetření musí být slovní komentář od lékaře, který toto vyšetření provedl a Vám by tento závěr měl být vysvětlen v souvislosti s Vašimi potížemi, objektivním nálezem Vaším neurologem. s pozdravem dr. Paseková

Související dotazy

EMG
Dobrý den chtěl bych se Vás zeptat jestli před vyšetřením...
Vysvětlení nálezu EMG
Dobrý deň, môj 5 ročný synček má zvýšené AST a CK....
Svalové záškuby, ALS, EMG
Dobrý den pane Doktore, měl bych na Vás otázku. Je...
EMG vyšetření
Dobrý den, mám dotaz. Mám dlouhodobě bolesti zad. Neurolog...
Hodnoty EMG - je možné zhoršení během měsíce?
Dobrý den. V práci při roční preventivní prohlídce...
EMG rukou - karpální tunel
Při vyšetření na EMG rukou - karpální tunel, mi zjistila lékařka...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Embolie po darovani krve?

Dobry den, je mi 23 a pred 1,5 rokem jsem mela plicni embolii. Byla jsem dvakrat...

Embolie tromboza

dobrý den pane doktore mám dotaz moje sestra je 2 týdny po laparoskopii žlučníku...

Embolie, trombosa

Dobrý den vyšli mi tyto hodnoty MPV] B 10.6 fl (7.8 - 11.5) je vše v pořádku...

Embolizace

Chci se zeptat, kdyby došlo k embolizaci srdce do mozku v malém či velkém měřítku,...

Embryo v 8 tt má pouze 1 cm

Dobrý den, jsem v 8tt. Embryo má velikost pouze 1cm. Srdeční akci má. Hrozí...

Embryotransfer

obrý večer. Je mi 37, právě podstupuji první pokus ivf, jsem 3 den po ET. A...

Emetofobie - strach ze zvracení

Dobrý den, našla jsem svůj problém na internetu a zjistila jsem, že mám emetofobii.....

Emetofobie a záklapka žaludku

Dobrý den, prosím o radu. Netuším, do které kategorie můj dotaz nejlépe umístit,...

Emfiyzém plicní

Dobrý den paní doktorko, v á.2014 z RTG srdce a plic v zadopořední proj mám...

Emfyzem

Dobry den, zajimalo by me,jak dlouho se da s emfyzemem zit.Vin,ze ma asi 4 stadia,ale...

EMG

Dobrý den, chtěla bych vysvětlení nálezu z EMG, které zní takto: axonální lese...

Emg

Dobrý den,je možné touto cestou vysvětlit nález z vyšetření EMG levé nohy?Souhrn...

Emg

Dobrý den,prosín o vysvětlení nálezu z emg:M.abductor digiti minimi sin. Klidově...

Emg

Slyšel jsem, že existuje bezbolestné EMG, které nepoužívá jehly, ale pouze elektrody....

EMG

Dobrý den, ráda bych na vás měla dotaz. Bylo mi děláno jehlové emg vyšetření....

EMG

Velmi pekne prosím o vysvetlenie EMG vyšetrenia: 3.11.2011 hemilaminnectomia...

Emg

Dobrý den dnes jsem byl na vyšetření EMG, a na výsledku bylo napsáno lehké chronické...

EMG

Dobry den bola som na karpalny tunel na vysetreni a ze mam v senzitivnom neurograme...

EMG

Dobrý den chtěl bych se Vás zeptat jestli před vyšetřením EMG karpálního tunelu...

EMG

Dobrý den, včera jsem byla na EMG vyšetření. Doktor použil i jehlu, ale nic...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×