Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Epilepsie

Mozek a nervy jana 17.7.2015

Dobry den muzu brat norethisteron kdyz beru pravidelne lamictal? Zachvat jsem mela naposled pred 7 lety.

MUDr. Mikuláš Vachek
Odpovídá lékař:

MUDr. Mikuláš Vachek

Specializace: Neurochirurgie Pracoviště: Neurochirurgická klinika Fakultní nemocnice v Hradci Králové

Dobrý den, antiepileptika a hormonální substituce se mohou navzájem ovlivňovat. Před užíváním se poraďte se svým gynekologem, se svým neurologem proberte možnost změny léčby či postupné vysazení léků, nemáte-li záchvaty. Vždy se poraďte se svým lékařem, který vás zná.

Související dotazy

Epilepsie
Dobrý den , mohla bych se optat zda člověk může cvičit...
Epilepsie
Dobrý Den, chtěla bych poradit ohledně léku Lamictal,...
Epilepsie a solárium
Dobrý deň, chcela by som sa informovať ohľadom epilepsie...
Epilepsie
Dobrý den , loni v srpnu jsem dostal 3 epi záchvaty...
Epilepsie u dítěte
Dobrý den, mé dceři zjistili z vyšetření EEG že má...
Diagnostika epilepsie
Dobrý den jestli se můžu zeptat jak se vlastně identifikuje...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Epilepsie

Dobry den,v patek jsem jsem dostal epilepticky zachvat,nejake projevy uz se...

Epilepsie

Dobrý den, moje mamka prodělala nyní v 53 letech poprvé záchvat, proběhl v noci...

Epilepsie

Dobrý den, už jsem vám párkrát psala a vaše odpovědi mi velice pomohli a tak...

Epilepsie

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás s dotazem týkající se epilepsie, kterou...

Epilepsie

Dobrý den, cca před 2 měsíci jsem po příletu z dovolené prodělal epileptický...

Epilepsie

Dobrý den paní doktorko, v dubnu jsem v práci prodělala epileptický záchvat,...

Epilepsie

Dobrý den. Od 16 mesicu do 16 let sem mela epilepsii ze kdyz sem dostala zachvat...

Epilepsie

Dobrý den paní doktorko, v dubnu jsem v práci prodělala epileptický záchvat,...

Epilepsie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Dcera v pěti letech dostala epileptický záchvat.Léčila...

Epilepsie

Dobrý den chtěla bych se zeptat,přítel má epilepsii (poúrazovou) chceme děti...

Epilepsie

DD, můj bratr dostal poprvé v životě v 50 letech v noci při spánku epileptick.záchvat....

Epilepsie

Dobrý den chtěla bych se zeptat mám epilepsii od svých 10ti let je mi 22..A...

Epilepsie

Dobrý den, trpím epilepsií a chtěl bych se zeptat na pár dotazů a slyšet...

Epilepsie

Dobrý den, mám dotaz zda může venosní angiom zbůsobovat epilepsii? Děkuji za...

Epilepsie

Dobrý den, v průběhu roku 2018 jsem na sobě začal pozorovat, že občas mam tzv....

Epilepsie

Dobrý den,můj přítel nyní 37 let se měl od puberty epilepsii jen v noci,tvrdí,že...

Epilepsie

Dobrý den, včera jsem si hodně lokl vody a k tomu nadechl jako bych polkl k...

Epilepsie

Mam epilepsii mam narok na duchod?

Epilepsie

Dobrý den, mám dotaz ohledně epilepsie. Již několik let se mi občas stává,...

Epilepsie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně epileptického záchvatu. Otec, věk...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět nosohltanu

Dobry den, jiz treti tyden mam ukrutne bolesti v krku, bez teplot, stery v krku...

Po konzumaci alkoholu se mi po necelém týdnu na toaletním papíře oběvuje světlá krev

Dobrý den chtěl bych se zeptat po konzumaci alkoholu se mi po necelém týdnu...

Bolest v krku


Trittico

Dobrý den pane doktore, je nějaký velký rozdíl v Tritticu AC a Tritticu prolong,...

Silnější menstruace a teplota

Dobrý den, menstruaci mám od 13 let a vždy jsem měla stejný PMS ale tento měsíc...

Autoimunitní onemocnění štítné žlázy a jód

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás s prosbou o radu....

Snížená hodnota trombocytů v krvi a zvýšené MPV


Antibiotika v práci


Zahlenění a mléko

Dobrý den, prosím o informaci, zdali se při zánětu horních cest dýchacích a...

Ph moči 7


Nutkání na močení

DOBRY VECER VAZENA PAN.DR CHTELA BY SE ZEPTAT JSEM V P5ECHODU ,MAM CASTE NUTKANIE...

Výhřez ploténky, L5/S1,

Dobrý den, můžete mi prosím, vysvětlit nález CT, RTG, EMG, MR. Jsou to pro mě...

SCHIZOFRENIE

Dobrý den,jak se diagnostikuje schizofrenie a jak je potvrzená ,čím Děkuji

CYsta vaječníku a zpoždění menstruace


Klebsiella pneumoniae

Dobrý den. Partner trpěl dlouhodobě lehkým kašlem. Veškerá funkční vyšetření...

Vysoké CRP


Uzel na štítné žláze

Uzel na štítné žláze Dobrý den, na endokrinologii mi byl nalezen uzel cca 10mm....

Rýhy na jazyku

Dobrý den, již několik měsíců pozoruji, že se mi tvoří bílý povlak na jazyku...Někdy...

Používání tamponů

Používání tamponů - Moc a moc děkuji Dr.Gottvaldové za pomoc (dotaz 245852)....

Boulička v ušním lalůčku

Dobrý den,chtěla bych se zeptat asi před týdnem jsem si objevila v ušním lalůčku...

Reklama
Zavřít