Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Erekce

Sex PETR . 22.2.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, pred cca 2 roky jsem mel krev v ejakulatu, urolog doporucil Klacid, zanet zmizel, dalsi vysledky v poradku, asi pred 3 mesici az doposud, ztrata libida, slaba erekce, jsou dny, kdy mam zvysenou sexualni aktivitu to trva pak tyden a potom zase cca 10 dni kdy chut na sex opada, jako bych na penisu necitil zadne vzrusive body, napr u zaludu. krev se v ejakulatu neukazuje, nevim zda by to nemohlo souviset i s frenuloplastikou, ta mi byla delana pred trictvrte rokem. zda se mi jako by byl muj penis nekdy mrtvy, ikdyz jsem vzruseny nekdy, tak se nedostavi erekce

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, poruchy erekce mohou mít různou příčinu. Proto je vhodné celkové vyšetření cestou praktického lékaře.

Související dotazy

Erekce
Chtěl bych se na něco zeptat co mě trápí několik měsíců....
Erekce
27.4.2016 operace mozku.nádoru, nezhoubne, kontrola...
Porucha erekce
Dobrý den, mám dotaz ohledně poruchy erekce. V kombinací...
Porucha erekce
Dobrý den, rád bych se na něco zeptal ohledně erekce....
Porucha erekce
Dobrý den, mám nového přítele. Je mu 24. A máme takový...
Porucha erekce
Dobrý den, řeším dilema, zda užívat jednorázové nebo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

ERCP

Našli mi akutní zánět slinivky bylo mi děláno ERCP vyšetření kvůli kamínkách...

ERCP

Dobrý den, příští týden mám jít na ERCP. Mám z toho trochu obavu, můžete mi...

ERCP a bilirubin

Dobrý den, před ERCP výkonem (kamínky ve žlučníku bez obtíží - volný žlučovod)...

ERCP a hospitalizace

Dobrý den,chtěla bych vědět jestli budu muset ležet v nemocnici po vyčištění...

ERCP a následná infekce trávicího traktu

Dobrý den, lékaři anesteziologovi se nezdálo z předoperačního vyšetření zvýšená...

Erdomed

Dobry den, odcestovala jsem na dovolenou a dostala jsem od pani doktorky Erdomed...

Erdomed

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli prášky Erdomed jsou antibiotika a...

Erdomed a 7+6tt

Dobrý den, prosím obvodní lékařka mi na 3-4 dny předepsala 2krát denně Erdomed...

Erdomed doba braní

Dobrý den, chci se zeptat stačí Erdomed užívat 3-4 dny, když už nejsou potíže...

Erefit forte

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda Erefit Forte (pro posílení sexuální funkce)...

Erekce

Dobrý den, před sexem mám normální erekci a při sexu, nebo hned na začátku dojde...

Erekce

Dobrý den, je mi 20 let. Stálou přítelkyni nemám. Při orálním sexu mám erekci...

Erekce

Dobry den. Mam bohuzel problem s erekci a uz jsem z toho vazne spatny. Pri styku...

Erekce

Dobrý den, mám problém s udržením erekce. Při masturbaci a při mazlení mám erekci...

Erekce

Dobry den, je mi 22 let . Uz minimalne dva roky, mam problem ze neudrzim erekci...

Erekce

eXISTUJE PRIPRAVEK NA EREKCI S MINIMALNIM PRIPLATKEM??

Erekce

obrátil jsem se na obvodního lékaře s žádostí o vyšetření ale on mi dal jen...

Erekce

Dobry den, mam problem na ktery bych se chtel zeptat. Mam pritelkyni na ktere...

Erekce

Dobrý den, asi před rokem a půl jsem měl bezproblémový sex s bývalou partnerkou....

Erekce

Dobrý den! Je mi 23 let mám 187 cm 88 kg a před třemi lety jsem měl varikokélu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×