Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Erekce

Sex Martin . 23.6.2013

Dobrý den Chtěl jsem se Vás optat jestli lymfatické uzliny v třísle mají vliv na erekci ?? Když jsem si silněji zmačkunul v třísle, když jsem měl psychiku, tak jestli se v třísle může něco poškodit, aby nedošlo k erekci ? Už 1 rok a 6 měsíců jsem s manželkou neměl pohlavní styk a myslíte si, že by byla špatná erekce od toho a jestli může byt od toho i ochablí penis ? Při té psychice jsem zhubnul o cca 10 kg dolů a pak jsem během cca 14 dní nabral kila na zpět a jestli toto může mít vliv také na erekci ? Urolog mě provedl kontrolu varlat a krve i sona a nic nenašel vše je v pořádku ale kdybych měl otočené varle, tak to by také poznal ? Myslíte si že 17,98 hodnota hormonů u 25 letého muže je dost nebo málo Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, psychický stav má významný vliv na schopnost erekce (ztopoření penisu) u muže. Dalším významným vlivem je touha po ženě a sexuální dráždivost konkrétní ženy pro konkrétního muže, tj. to, jestli Vás Vaše žena vzrušuje. Je rozdíl, pokud se Vám nedaří dosáhnout erekce nijak, ani drážděním rukou, ani prohlížením erotických obrázků apod., nebo jestli s erekcí v takových případech nemáte, ale nevzrušíte se v přítomnosti vaší ženy. Pokud by e Vám nedařilo dosáhnout erekce nijak., i kdybyste sebevíce chtěl a měl sexuální touhu nebo pokud byste zjistil, že vlastně pocítíte touhu mít sex, je na místě to řešit s lékařem - všeobecným, zda nemáte nějaké organické (cévní apod.) nebo psychické (depresi apod.) onemocnění. Pokud se Vám nedaří ztopoření penisu jen, co se týče pohlavního styku se ženou, je to spíš otázka pro psychologa nebo sexuologa. Otočené varle - strašně bolí, rudne a modrá, takže toho byste si rozhodně všiml. Hormony jsem nenapsal, jaké, ale předpokládám, že výsledek viděl Váš lékař, který Vám také řekl, jestli je jejich hladina v pořádku. Co se týká mačkání uzlin v třísle nebo třísla jako takového, musel byste si tam poškodit nervové nebo cévní zásobení penisu, tj. musel byste si přivodit poměrně závažné poranění, což jen tak zmáčknutím není pravděpodobné. Ale pokud jste měl zvětšené tříselné uzliny z důvodu nějakého onemocnění, které by mohlo postihnout i malou pánev a penis (infekční nebo neinfekční), pak by, nepřímo, mohl mít stav tříselných uzlin vliv na penis. Blíže by Vám tuto otázku odpověděl Váš obvodní lékař nebo Váš urolog.

Související dotazy

Erekce
Chtěl bych se na něco zeptat co mě trápí několik měsíců....
Erekce
27.4.2016 operace mozku.nádoru, nezhoubne, kontrola...
Porucha erekce
Dobrý den, mám dotaz ohledně poruchy erekce. V kombinací...
Porucha erekce
Dobrý den, rád bych se na něco zeptal ohledně erekce....
Porucha erekce
Dobrý den, mám nového přítele. Je mu 24. A máme takový...
Porucha erekce
Dobrý den, řeším dilema, zda užívat jednorázové nebo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

ERCP

Našli mi akutní zánět slinivky bylo mi děláno ERCP vyšetření kvůli kamínkách...

ERCP

Dobrý den, příští týden mám jít na ERCP. Mám z toho trochu obavu, můžete mi...

ERCP a bilirubin

Dobrý den, před ERCP výkonem (kamínky ve žlučníku bez obtíží - volný žlučovod)...

ERCP a hospitalizace

Dobrý den,chtěla bych vědět jestli budu muset ležet v nemocnici po vyčištění...

ERCP a následná infekce trávicího traktu

Dobrý den, lékaři anesteziologovi se nezdálo z předoperačního vyšetření zvýšená...

Erdomed

Dobry den, odcestovala jsem na dovolenou a dostala jsem od pani doktorky Erdomed...

Erdomed

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli prášky Erdomed jsou antibiotika a...

Erdomed a 7+6tt

Dobrý den, prosím obvodní lékařka mi na 3-4 dny předepsala 2krát denně Erdomed...

Erdomed doba braní

Dobrý den, chci se zeptat stačí Erdomed užívat 3-4 dny, když už nejsou potíže...

Erefit forte

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda Erefit Forte (pro posílení sexuální funkce)...

Erekce

Dobrý den, před sexem mám normální erekci a při sexu, nebo hned na začátku dojde...

Erekce

Dobrý den, je mi 20 let. Stálou přítelkyni nemám. Při orálním sexu mám erekci...

Erekce

Dobry den. Mam bohuzel problem s erekci a uz jsem z toho vazne spatny. Pri styku...

Erekce

Dobrý den, mám problém s udržením erekce. Při masturbaci a při mazlení mám erekci...

Erekce

Dobry den, je mi 22 let . Uz minimalne dva roky, mam problem ze neudrzim erekci...

Erekce

eXISTUJE PRIPRAVEK NA EREKCI S MINIMALNIM PRIPLATKEM??

Erekce

obrátil jsem se na obvodního lékaře s žádostí o vyšetření ale on mi dal jen...

Erekce

Dobry den, mam problem na ktery bych se chtel zeptat. Mam pritelkyni na ktere...

Erekce

Dobrý den, asi před rokem a půl jsem měl bezproblémový sex s bývalou partnerkou....

Erekce

Dobrý den! Je mi 23 let mám 187 cm 88 kg a před třemi lety jsem měl varikokélu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Slabá erekce, tvar penisu a pupínky

Je mi 25 let, od dětství mám penis ohnutý jako do banánu a při stopoření to...

Bolest kyčle a páteře

Dobrý den,již delší dobu mám bolesti levé kyčle,bolest přechází do třísla a...

Klíšťová encefalitida

Vážená paní doktorko, našla jsem na sobě takový divný flíček a nevím, jestli...

NAtržená uzdička


Kultivace a přítomnost ftalátů

Stěry z pochvy Dobrý den, je to asi neobvyklý dotaz, ale ráda bych se zeptala,...

Viditelné žilky v oku


MUDr. Marcel Fratrič

Odborný lékař gastroenterologie

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Antikoncepce a zapomenutí v 1. týdnu


Biotussil, prevemax-alkohol


Špatná chůze

Dobrý den, již 2 roky mám problém natáhnout úplně rovně nohy ať se snažím jak...

Padání věcí z rukou a pletení slov

Dobrý den, v posledních měsícíh se mi často stává, že mi jen tak vypadne věc...

Záškuby svalů


Ozonoterapie


Bolest v zápěstí

Dobrý den,mám bolest zápěstí jen,když dělám kliky nebo otočím ruku nahoru a...

Aplikován suprakain a poškozený jazykový nerv

Dobrý den, při návštěvy zubního doktora mi byl aplikován suprakain. Jenže mi...

Zácpa a krev ve stolici


HGH

Dobrý den paní Ševčíková, rád v budoucnu vyzkoušel HGH alespoň půl roční kůru...

Antibiotika

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se mi něco stalo kdybych na...

Krev ve spermatu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×