Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Erekce i po orgasmu?

Sex Adys . 20.2.2013

Dobry den, neni divne kdyz klukovi stoji penis i po sexu? Jakto?

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Není to divné. Obzvláště u mladších mužů nemusí penis po orgasmu nutně hned ovadnout.

Související dotazy

Orgasmus
Dosažení orgasmu u muže. Po pár letech bez sexu mám...
Erekce
Chtěl bych se na něco zeptat co mě trápí několik měsíců....
Nechtěný orgasmus
Dobrý den, vážená poradno, prosím, můžete mi vysvětlit...
Orgasmus
Dobrý den, ve všem jsem poslechla doporučení pana psychologa,...
Erekce
27.4.2016 operace mozku.nádoru, nezhoubne, kontrola...
Porucha erekce
Dobrý den, mám dotaz ohledně poruchy erekce. V kombinací...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Erekce a bolest

Dobrý den. Mam menší problem..:( před nedávnem sem měl sex se svoji partnerkou.....

Erekce a dlouhodobe uzivani tablet

Mam problem s erekci a dlouhodobe uzivam leky na podporu Viagra tu jsem dostal...

Erekce a ejakulace

Dobrý den. Poslední dobou mám problémy s ejakulací a částečně i s erekcí. Nikdy...

Erekce a kouření

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, po jaké době popř. jakém množství kouření (cigaret)...

Erekce a obavy ze sexu

Dobrý den, je mi 21 let, se svým sexuálním životem jsem začal o něco později,...

Erekce a předčasná ejakuace

dobrý den, před 5 lety (v 16 letech) když jsem s přítelkyní začínal chodit a...

Erekce a psychika.

Zdravim, bude mi 19 let. Mam novou pritelkyni kterou mam rad a vzrusuje me,...

Erekce a schizofrenie

Vím, že k tvorbě testosteronu je zapotřebí pokyn z CNS.Pokud je nemocná (schizofrenie),...

Erekce a vyvrcholení

Dobrý den,mam 19 let a s mojí erekcí a vyvrcholením nejsem spokojen.Erekci mám...

Erekce disfunkce penisu

dobry den mam velkej problem co se tyče erekce,a predcasne ajkulace.byl sem...

Erekce mého muže

Dobrý den, žiji s mužem již 20 let, poslední 2 roky měl milenku o které jsem...

Erekce mého muže

Dobrý den, žiji s mužem již 20 let, poslední 2 roky měl milenku o které jsem...

Erekce ovlivnena leky na srdce

zdravim pane doktore chci se zeptat pritel mel v cervnu srdecni prihodu bylo...

Erekce ovlivnena leky na srdce

zdravim pane doktore chci se zeptat pritel mel v cervnu srdecni prihodu bylo...

Erekce po obřízce

Dobrý den. V příštích pár dnech půjdu na obřízku, ale trápí mě jedna věc. Často...

Erekce po sexu

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zda je normální že po orgazmu a ejakulaci...

Erekce při roztroušené sklerose

Dobrý den, vím že mi na to nedáte 100% odpověď, ale snad mi to pomůže aspoň...

Erekce při sexu

Dobrý den,delší dobu jsme s přítelkyní sex nezkoušely,až na to došlo,tak vše...

Erekce s přítelkyní

Dobrý den, mám problém s erekcí před přítelkyní. Mám problém s přivedení erekce...

Erekce u dítěte

Mám 11 ti letého syna, říkal,že se mu pořád topoří pindík. Třeba i ve škole...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×