Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Escapelle

Nikola . 27.7.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, ráda bych se zeptala kdy mám očekavat ms. 26.6. jsem si vzala piluku "po" což bylo 6. den cyklu (těsné po skončení ms, která začala 20.6.). Za 6 dní (2.7.) jsem dostala slabou ms (což je údajně vedlejší účinek - popřípadě může to znamenat že tedy těhotná nejsem?). Mám očekávat ms za měsíc od toho 2.7. nebo už od té původní ms (toho 20.6.) ? Díky za odpověď :)

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Po Escapelle není cyklus pravidelný,protože se jedná o poměrně silnou dávku a doporučuje se po 3 týdnech po užití kontrola na gynekologii zda byl účinný a pokud by se nedostavily menses déle než 5 dní udělejte si gravitest. Příjemný den

Související dotazy

Escapelle
Dobrý den, mám prosbu. Po nehodě (prasklý kondom) jsem...
Escapelle
Dobrý den. Poslední den menses 6 den večer jsem měla...
Escapelle
Dobrý den, ráda bych se Vás poptala skrz tuto pilulku...
Escapelle
Dobrý deň, mám takovej dotaz. Asi pred mesiacom som...
Escapelle
Užití Escapelle bylo asi kolem 65 hodin po nechráněném...
Escapelle
Dobrý Den užila jsem tabletku Escapelle v Temrínu ,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Erytrasma

Dobr den, byl jsem u kožné lékařy, a ta mi předepsala pevaryl na hnědy flek...

Erytrasma

Dobry den. Asi pred pul rokem se mi objevil v trisle cerveny flek, ktery me...

Erytrasma,

Dobrý den, chci se zeptat mam erytrashma a dr. mi předepsala pevaryl , ale...

Erytrocyty

Dobrý den, dnes jsme dostali výsledky krve mého syna (3,5) všechny výsledky...

Erytrocyty a leukocyty v moči

dobrý den. před cca 2 měsíci jsem byla hospitalizována s tonsilitidou, faryngitidou...

Erytrocyty v moči

Dobry den,chtěl bych se zeptat byl jsem dnes u urologa po odeslani od nefrologa...

Erytrocyty v moči

Dobrý den, pro dlouhotrvající trávicí obtíže jsem byla během posledního jednoho...

Erytrocyty,bílkovina,leukocyty v moči

Dobrý den. Asi 6 let mám při každém vyšetření moči erytrocyty. Nejvyšší byly...

Erytrodermie bulosa ichtiosis

Vážený pena doktore, má dcera se narodila s vrozenou kožní vadou-erytrodermie...

ES

Dobry vecer. Chcem sa na Vas obratit ohladom extrasystol. Chcem podotknut ze...

ESCAPELLE

Dobrý večer. Měla bych dva dotazy. Vzala jsem si lék jménem ESCAPELLE. Objednala...

Escapelle

Dobrý den, před týdnem jsem měla nechráněný pohlavní styk a asi 10 minut na...

ESCAPELLE

Dobrý den, měli jsme s přítelem menší nehodu (praskl kondom). Po 20hodinách...

Escapelle

Dobrý den, mám prosbu. Po nehodě (prasklý kondom) jsem užila po 36hodinách Escapelle....

Escapelle

dobrý den stala se nám s přítelem nepříjemná věc a to prasknutí kondomu. 4 hodiny...

Escapelle

Dobrý den, chci se zeptat jakou dobu účinnosti ma tento lek? Napr kdyz si ho...

Escapelle

Dobrý den. Poslední den menses 6 den večer jsem měla pohlavní styk chráněný...

Escapelle

Dobrý den, mám docela specifický problém. 7.9. jsem užila tabletku Escapelle...

Escapelle

Dobrý den, chtěla jsem se vás zeptat, s přítelem jsme měli pohlavní styk (o...

Escapelle

Dobrý den, ráda bych se Vás poptala skrz tuto pilulku ''escapelle''. Původně...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×