Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Escapelle a Puregon

Miška . 20.7.2014

Dobrý den, jsem přihlášená v programu dárkyň oocytů. Dnes jsem nouzově musela použít tabletku „po“ (Escapelle). Během příštího týdne bych však měla začít stimulaci (s Puregonem). Může to znamenat nějaké obtíže? Je možné stimulaci teď podstoupit? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Rozhodně nikoliv, po použití Escapelle není stimulace vhodná, další termín si po sdělení tohoto faktu dohodněte v centru,kde budou oocyty odebírány. Příjemný den

Související dotazy

Escapelle
Dobrý den, mám prosbu. Po nehodě (prasklý kondom) jsem...
Escapelle
Dobrý den. Poslední den menses 6 den večer jsem měla...
Escapelle
Dobrý den, před týdnem jsem měla nechráněný pohlavní...
Escapelle
Dobrý den, ráda bych se Vás poptala skrz tuto pilulku...
Escapelle
Dobrý deň, mám takovej dotaz. Asi pred mesiacom som...
Escapelle
dobry den, beru pravidelnou antikoncepci. tyden mam...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

ESCAPELLE

Dobrý večer. Měla bych dva dotazy. Vzala jsem si lék jménem ESCAPELLE. Objednala...

Escapelle a antikoncepce

Dobry den, uz rok uziva antikoncepci leverette, ale mela jsem anginu a byl mi...

Escapelle a bolest bricha

Dobry vecer,23.1 jsem mela nechraneny styk v plodnych dnech kdy se do me pritel...

Escapelle a HAK

Dobrý den, již rok užívám antikoncepci Minerva. Dne 12.12. jsem po pravidelné...

Escapelle a kapky Algifen neo

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohou kapky Algifen neo snížit účinek...

Escapelle a menstruace

Dobrý den, je mi 18 let a chtěla jsem se zeptat za jak dlouho po užití Escapelle...

Escapelle a menstruace

Dobrý den, začátkem března jsem užila na předpis tabletku escapelle, po jejím...

Escapelle a možná ovulace

Vážený pane doktore, prosím Vás o radu. V úterý 16.2. jsme se s přítelem...

Escapelle a otěhotnění

Dobrý den Vážený pane doktore, prosím poradte! Měla jsem sex v úterý, ve středu,...

Escapelle a problém s menses

Dobrý Chtěla bych se Vás prosím zeptat. 21. prosince 2013 jsme dostala menstruaci....

Escapelle a špinění

Dobrý den. Měl jsme pohlavní styk chránili jsme se kondomem a přítel mě i prstil...

Escapelle, menstruace a HA

Vážený den pane doktore, chtěla bych Vás požádat o názor. Psala jsem koncem...

Escapolle

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. S přítelem jsem měla nechráněný sex. Když...

Escitalopram


Escitalopram

Zdravím! Chci se zeptat na látku zvanou escitalopram (dřív jsem brala sertralin,...

Escitalopram

Dobrý den,před nedávnem jsem měla lk escitalopram a začalo se mi špatNě polykat...

Escitalopram Farmax 10mg

Dobrý den,13 dní beru Escitalopram farmax 10mg a psychicky je mi již celkem...

Escitalopram farmax a hypnogen

Dobrý den,dostala jsem od neurologa Escitalopram Farmax 10mg na deprese,dnes...

Escitalopram mylan v těhotenství

Dobrý den Paní doktorko. Chtěla bych se zeptat jestli je možné užívat Escitalopram...

Escitil 5mg účinek

Dobrý den, týden beru antidepresiva, nikdy předtím jsem je neužívala. Trpím...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolenou


Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení


Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Pocit tělesa v krku


MUDr. Ilona Přibylová

Odborný interní lékař, gastroenterolog

Obřízka ve starém Egyptě


Červené pruhy sražené krve


Diagnoza J841.1


Augmentin 1g v těhotenství


Dávkování homeopatika Streptococcinum nosode C30


Zelený čaj může pomoci při léčbě poruch spánku


Po vytržení zubu výplach peroxidem


MUDr. Josef Šafr

Neurologická ambulance

Nález na ultrazvuku ve 20.tt


Dyspepsie


Zulbex


Svědění konečníku


Suchá pokožka hlavy, strupy


Praskání v uchu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×