Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Femtolasik

Oči Tomáš 17.11.2014

Dobrý den,

v březnu tohoto roku jsem podstoupil femtolasik na obě dvě oči. Nyní jsem před necelým měsícem prodělal akutrauma a z toho se mi udělal tinnitus. Dostal jsem léčbu kapačkami a je mi doporučena dále léčba hyperbarická terapie kyslíkem. Můj dotaz směřuje k tlaku v této komoře a k femtolasiku, kde se lamela nikdy nepřilne pevně na oko. Nerad bych, aby se mé zdravotní problémy ještě rozšířily.

Děkuji za odpověď
Tomáš

Odpovídá lékař:

prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den,
před případnou léčbou v hyperbarické komoře doporučuji jednoznačně oční kontrolu, nejlépe na pracovišti, kde jste prodělal laserový zákrok a pokud bude oční nález v pořádku, pak by nemělo žádné riziko hrozit.
Přeji hezký den.

Související dotazy

Dvojité vidění na jedno oko po femtolasik
Dobrý den, chtěl jsem se prosím Vás zeptat. Byl...
Stav po operaci očí
Dobrý den, je mi 27 let a jsem 3 týdny po operaci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Femigard, Gynex

Dobrý den, mám dotaz na přípravky Femigard a Gynex. Snažíme se již 6 měsíců...

Femigel a antikoncepce Triquilar

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli Femigel snižuje účinnost hormomální...

Femigel a Triquilar

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli Femigel snižuje účinnost hormomální...

Feminella hyalosoft

Dobrý den, našla jsme na internetu přípravek Feminella Hyalosoft, který obsahuje...

Feminella vagi c chlamydia

Dobrý den, Na zakladě preventivního testu na chlamydie došlo k podezření -...

Feminil

Dobrý den, nedávno jsem se bavila s příelem o tom jak zvětšit moji chuť na sex....

FemiVaxinumNeo

Dobrý den je to ani ne pár dní co pociťuji svědivý až někdy palivý pocit uvnitř...

Femoden a dalacin c

Dobrý den, má dalacin c vliv na snížení účinku antikoncepce Femoden? Dnes jsem...

Femoralni kyla

Dobry den, jsem 7 tydnu po operaci femoralni kyly. Zajimalo by me, kdy je mozne...

Femtolasik

Dobrý den, v březnu tohoto roku jsem podstoupil femtolasik na obě dvě oči. Nyní...

Femtolasik

Dobrý den, původně jsem měl jiný dotaz, ten dám na konci. Ale teď mám jiný...

Femtolasik měření nitroočního tlaku

Dobrý den, v březnu jsem byl na laserové operaci očí femtolasik. Asi před necelým...

Feno

Paní doktorko, moc děkuji za předešlé odpovědi.Ještě bych se chtěla zeptat zda...

FENO vyštření

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak probíhá FENO vyšetření (měření oxidu dusnatého...

Fenobarbital

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je mozne, aby 9mesicni dite, ktere...

Fenofix

Dobrý den, užívám Fenofix 267 mg Fenofibratum (90 tobolek) a chtěl bych vědět,...

Fenolax 5 mg

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, za jak dlouho začne učinkovat tableta Fenolax...

Fenotyp krve CcEe Cw- K-tedy krevní obraz AB+

Dobrý den, zjistil jsem, že mám fenotyp krve CcEe Cw- K-tedy krevní obraz...

Fenyklový čaj

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli mohou nastat nějaké komplikace při dlouhodobějším...

Fenylketonurie a těhotenství

Prosim o radu.dcera je fenylketonuricka je ji 24 let.vzdy mnela zvysene hladiny.prosim...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest břicha


Bolest v krku


Pocit na omdlení

Dobrý den, je mi 38 let mám 61kg,stalo se mi že se mi udělalo špatně na zvraceni...

Nasazení antikoncepce

Dobrý den pane doktore, letos v dubnu jsem vysadila antikoncepci (Mercilon)...

Citlivé oči na světlo


Bolest břicha opakované zadání


Tlak mezi očima

Dobrý den.Poslední asi půl rok mívám často problémy s tlakem mezi očima nad...

Samovolný únik spermatu

Dobrý den, s partnerkou se připravuji na svůj první pohlavní styk. Řeším ale...

Světlá stolice, kručení v břiše


Svíravý pocit v krku

dobrý den prosím vás chci se zeptat mám svíravý pocit v krku jako bych měl v...

Před 18ti dny jsem lehla s virózou

: Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Před 18ti dny jsem lehla s virózou - typické...

Folikulitida

: Dobrý den, dlouhodobě trpím jakýmisi záněty u kořínků vousů, které se projevují...

Svědění pochvy po styku

Dobry den, chcela by som vas poprosit o radu.Posledne cca dva mesiace riesim...

Úraz kotníku

Vážený pane doktore, pred 2mesici jsem si udělal výron kotníku během basketbalového...

Sarkoidóza

Dobrý den,potřebovali bychom radu pro naši dceru,která trpí sakoidozou plic.Léčí...

Hlasivky a kouření

Vážený pane doktore, Měl bych na vás pár otázek, předem děkuji za Váš čas a...

Vysazení a znovu nasazení antikoncepce


Úraz kotníku

Dobry den, na zapase jsem si udelal vyron kotniku zaroven doslo k drobne lamelarni...

Bolest břicha

Mám denně bolesti břicha,nadýmání a zácpu.Po užití Zaječice sice na stolici...

Píchá až pálí oblast pod pravým okem a bolest se táhne až ke spánku


Reklama
Zavřít