Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Furunkl

Michal . 27.2.2015

Dobrý den, měl jsem vetší vřed který jsem párkrát vymačkl a ten do cca. 14 dní zmizel teď je zahojen a pár dní na to mi začalo po ránu trošku bolet v krku, při polknutí, ale přes den to moc nepociťuju trvá to asi 12 dní. Je možné že to má spojitost. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpovídá:

MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství Pracoviště: Praktický lékař, Praha

Dobrý den, dané potíže spolu velmi pravděpodobně nijak nesouvisí. V případě trvání bolestí v krku zajděte k praktickému lékaři. Přeji brzké zlepšení stavu.

Související dotazy

Furunkl
Dobrý den, již 3 týdny mám v oblasti velkého stydkého...
Furunkly
Dobrý den. Manželce, ročník 1942, se od léta minulého...
Furunkl
Dobrý den. Můj problém je furunkl ,nežit. Jako první...
Furunkl, cysta, či "spinalis" ?
Dobrý den, chci se zeptat z přiložené fotografie, zda...
Na bradavce se mi udělal malý vřídek/furunkl
Dobrý den, mám 10 měsíčního syna a kojím. Předevčírem...
Furunkly
Dobrý den,mého přítele (28let) trápí neustále se vracející...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Funkčnost ztvrdlého a zvětšeného nadvarlete po zánětu

Dobrý den. Zajímalo by mě, jaká je podle Vás šance, že zánětem ztvrdlé a zvětšené...

Funkgování antikoncepce a hnědý výtok

Dobrý den pane doktore, mám na Vás dva dotazy. Tím první je fungování mojí antikoncepce....

Furantoin a zelený zákal

Dobrý den , mám dotaz dcera 27, bere Furantoin měsíc po zánětuMC nyní 1 za...

Furolin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda antibiotika Furolin snižují účinnost antikoncepce...

Furolin a alkohol


Furolin a slunce

Dobrý den, na zánět močového měchýře mi doktorka předepsala Furolin. Můžu s...

Furolin a sluníčko


Furolin-Nitrofurantoin

Dobrý den, 17.5.2019 diagnostikovan zánět prostaty, od te doby lecen a brano...

Furolin, zánět močových cest

Dobrý den, dnes mi byla po cistologickém vyšetření předepsána antibiotika Furolin....

Furt mě trápí zápach z pochvy

Dobrý den furt mě trápí zápach z pochvy myju se tři krát denně tím intimním...

Furunkl

Dobrý den. Můj problém je furunkl ,nežit. Jako první se s ním léčil můj syn...

Furunkl

Dobrý den, už to bude téměř 2 týdny, co jsem v Kambodži spadl z motorky a...

Furunkl

Dobrý den před pár dny jsem si všiml celkem velké bouli v tříslech kousek od...

Furunkl

Dobrý den. Jsem znepojivej ze svých varlat., a stydím se někam jít. Ani v podstatě...

Furunkl

Dobrý deň, pred pár dňami sa mi v oblasti vnútorného stehna (zhruba vo výške...

Furunkl

Dobrý den. Před dvěma dny se mi udelala na trisle boulicka. Na dotek bolestiva....

Furunkl

Dobrý den, na nártu se mu udělal takový svědivý bolák (uprostřed asi hnis),...

Furunkl

Dobrý den dnes jsem byl u lékaře a bylo mi řečeno že to je zánět mazové žlázy...

Furunkl

Dobrý den. V posledním půl roce si mi začali dělat furunkly. Objeví se, a pak...

Furunkl

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co to je, mam na penisu malou, hamtatelnou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Antikoncepci lze "ušít na míru" každé ženě


Gynekologický nádor – poznejte je všechny


Tvrdnutí pooperační jizvy


MUDr. Zdeněk Popelka

Ordinace specialisty - interna, nefrologie

Dlouhodobý problém s kvasinkami


Perianální trombóza


Léky v těhotenství


Projevy jak zánětu šlach tak syndromu karpálního tunelu


Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Náhlé sevření hrdla


4D celkové vyšetření zdravotního stavu


Změna pigmentu kůže


Bolesti břicha


Znaménko na zádech


Kompresní punčochy pomohou i zahřejí!


Bolest hlavy


Bolest v krku


Kyselina mravenčí


Ovlivnění hormonální antikoncepce


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×