Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Ginekologie

Gynekologie Eva 21.3.2012

dobrý den chci se zeptat když jsem brala antikoncepci dva roky aby jsem mela pravidelný menstrulační ciklus a po vysazení antikoncepce nemám pravidelnou menstrulaci.je možné že když zase začnu brát antikoncepci že pak po vysazení budu už mít pravidelnou menstr.nebo to bude stejné a je na to něco jiného jiný lék

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, pokud máte nepravidelný cyklus a nechcete brát antikoncepci,tak cyklus bude nepravidelný. Antikoncepce ho "srovná", ale pokud ji vysadíte, tak se cyklus vrátí do normálu jako před braním antikoncepce. To znamená, že to bude stejné jako dřív.

Související dotazy

Ginekologie
Dobrý den chci se zeptat vysadila jsem antikoncepci...
Ginekologie
Potřebovala bych poradit. Už pár let mám bílý až nažloutlý...
Ginekologie
Potřebovala bych poradit. Už pár let mám bílý až nažloutlý...
Ginekologie
Dobry den pane doktore rada bych se vas chtela zeptat...
Ginekologie
dobry den chtěla bych se zeptat,jestli je normální...
Ginekologie
dobry den rada bych se vas chtela zeptat z manzelem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Gilbertův syndrom

Dobrý den, asi před rokem jsem byl u doktora byl jsem žlutej a doktor mě poslal...

Gilbertův syndrom

Dobrý den.Ve čtyřech letech mi byl zjištěn GS.Dříve jsem držel diety a stranil...

Gilbertův syndrom a analgetika

Dobrý den V dětství mi byl zjištěn Gilbertův syndrom(cca 10 let zpět) Chodila...

Gilbertův syndrom a ranní nevolnosti

Dobrý den, dceři byl diagnostikován Gilbertův syndrom. V krvi zvýšená hladina...

Gilbertův Syndrom a THC

Dobrý den, řeknu na rovinu, jsem střední kuřák marihuany.. přibližně 1x týdně...

Gilbertův syndrom, bolesti břicha

Mám Gilbertův syndrom. Po většinu času mi toto onemocnění nečiní žádné potíže,...

Gilenya

Dobrý den,příští rok mi chce paní doktorka nasadit nějakou novou biologickou...

Ginekologie

dobry den chtěla bych se zeptat,jestli je normální když začne někdo užívat antikoncepci...

Ginekologie

Potřebovala bych poradit. Už pár let mám bílý až nažloutlý poševní výtoky ....

Ginekologie

Potřebovala bych poradit. Už pár let mám bílý až nažloutlý poševní výtoky ....

Ginekologie

dobry den rada bych se vas chtela zeptat z manzelem se snazime o miminko uz...

Ginekologie

Dobrý den chci se zeptat vysadila jsem antikoncepci a menstrulace se nedostavila...

Ginekologie

Dobry den pane doktore rada bych se vas chtela zeptat snazime se otehotnet je...

Gingio tablety - zlepšení paměti?

Dobrý den, mohou mít Gingio tablety nějaký znatelný pozitivní vliv na zlepšení...

Gingivitida

Dobrý deň. 26.9.08 večer, mi začala stúpať teplota. Mala som bolesti v hrdle...

Gingivitida

Dobrý deň. 26.9.08 večer, mi začala stúpať teplota. Mala som bolesti v hrdle...

Gingivitis

Od soboty mam od mezizubniho kartacku rozdrazdenou daseň. Dnes mne boli uz i...

Gingko biloba a hormonální antikoncepce

Dobrý den, beru HA Softine a chtěla bych začít brát vzhledem k blížící se zkoušce...

Ginkgo a citalopram

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může mít nějaký zásadní vliv užívání SSRI...

Ginkgo biloba

Dobrý den, často mám studené ruce a špatně se mi učí věci nazpaměť. Chtěla bych...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zkrácená uzdička pod jazykem

Dobrý den, Mám zkrácenou uzdičku pod jazykem. Když jsem byl malý, tak mi jí...

Poštípání hmyzem

Dobrý den, před 5 dny mě zřejmě kousl komár 4x do lýtka. Nejdříve to vypadalo...

Dlouhotrvající kašel

Dobry den, mel bych dotaz. Moje pritelkyne trpi delsi dobu kaslem. Je to drazdivy...

Jedno oko menší

Dobrý den, před časem jsem dostala zánět do oka, tak jsem přestala nosit kontaktní...

Písek v ledvinách

Dobry den, je mi 18 let a uz jednou jsem mela pisek v ledvinach, vcera me zase...

Zánět mázových žláz (oči)

už asi půl roku mě trápí zarudnutí spodního víčka pravého oka. Kdy toto je doprovázeno...

Ureoplasmata

dobry den mam takovy dotaz. Pred pul rokem jsem byla lecena na ureoplasmata...

Porucha erekce

Dobrý den, je mi 44 let, můj problém je slabá erekce, pokud je erekce skoro...

Kombinace léků

Dobrý den, můj otec je po mozkové mrtvici. Je mu 61 let. Předtím mu byl zjištěn...

Zlomenina

Mám zlomenou 5 zánártní kost. Zlomenina vede od půlky kosti do do vnitřní části...

Málo četné monotopní KES, intermit. krátké úseky KES v bigeminii

Dobrý den, při kardiologickém vyšetření mi byly zjištěny tyto výsledky: "Res.:...

Rychlý tep a nízký tlak

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Je mi 39 let vážím 58 kg, nesportuji, mám sedavé...

Snížení bílých krvinek


Bolest kotníku

Dobrý den, před dvěma dny jsem objevil bouli na kotníku. Je přímo na kosti...

Leukocyty

Dobrý den. Podle lekařu mám zhruba od roku 1996 zvýšené leukocyty. Při posledním...

Orální sex.

Dobry den, chtel bych se zeptat. Pred tremi tydny jsem mel sex s kondomem s...

Zalehnuté ucho po příletu letadlem

Dobrý den, po příletu letadlem mi zůstalo zalehnuté ucho, na které jsem skoro...

Sucho v ústech

v noci sliny mám, ale přitom mám velmi suché patro. Co je příčinou? Děkui za...

Svrab


Dvě pilulky v jeden den

Vážená paní doktorko, beru již přes tři roky antikoncepci Belara. Včera (pondělí)...