Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Gravidita nebo zdravotní problém?

Annie . 2.3.2016

Dobrý den, možná vám odpověď na můj dotaz bude připadat naprosto jasná, ale chtěla bych mít takovou malou jistotu od nějakého odborníka, protože já si nevím rady. Beru svou první HA Cleonita již 4 měsíce. Ani jednu pilulku jsem nezapomněla vzít, ale nevím, jaký je maximální rozestup mezi jednotlivými prášky (jestli je ještě v pořádku, když si jednu tabletu vezmu v 6:30 a další den třeba v 9:00). Druhý dotaz: S přítelem spolu spíme jinak nechráněně, ale přerušovaně. Je možné, že bych při užívání ha, mohla být těhotná? Už asi 5 let mám skoro průhledný výtok, není ho moc, většinou nijak nezapáchá ani nepálí. V poslední době (cca 1 - 2 měsíce) potřebuju docela často močit, ale nevymočím toho moc. Špatně mi nebylo. Mám pocit malého hladu, ale po pár soustech 'jsem plná' (poslední půlrok jsem zhubla 7kg a méně jím). Menses jsem měla vždy nepravidelný a dlouhý. Po braní ha se srovnala, ale poslední menstruaci jsem měla o 2 dny zpožděnou. Prsa mi vyrostla, ale slyšela jsem, že to je i třeba z hormonů z té antikoncepce nebo prvního pohlavního styku. Takže mám dva dotazy: 1) Je nezbytně nutné brát tablety HA každý den přesně ve stejnou hodinu? Pokud ne, jaký je 'ještě v pohodě' rozestup? 2) Může být zpoždění menses a ostatní příznaky způsobeno těhotenstvím nebo jinými zdravotními problémy? Je možné, že jsem si menses posunula stresem a ostatní příznaky přivodila psychickými obavami? Děkuji za odpověď přeji hezký den :)

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, je nutné užívat HAK ve stejnou dobu, rozmezí cca 1hod, pokud budete dělat větší intervaly, můžete špinit a být snížený účinek. Zpoždění je způsobeno HAK, pokud byste měla pochybnosti, proveďte gravi test.

Související dotazy

Zdravotní dokumentace
Dobrý den, vážená poradno, před časem jsem se dostala...
Zdravotní problém
Dobrý den, potýkám se s velkým problémem již měsíc,...
Zdravotní problém
Dobrý den,pane doktore.Muj věk53let,už dva roky mám...
Kornuální gravidita
Dobrý den pane doktore. Chci se zeptat na Váš názor...
Problém s erekcí
Dobry den. Procitam si stranky a pridavam se k dotazu...
Zamlklá gravidita
Dnes jsem odešla od lékaře s diagnozou zamlkle gravidity....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Gravidita

Dobrý den chtěla sem se zeptat,před zhruba 3 tydny sem měla pohlavní styk s...

Gravidita

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera jsem měla pohlavní styk a bylo to moje...

Gravidita

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jsem v 7tt a je mi pořád divně mám nafouklé...

Gravidita

Dobrý den. 3.5. mi byla vydána Mirena. 6.5. jsem začala menstruovat.. od te...

Gravidita ?

Dobrý den, chtela bych se zeptat, pred dvema tydny jsem prodelala zanet ledvin...

Gravidita ??

Dobrý den, v pondělí jsem měla s partnerem nechráněný pohlavní styk a od zítra...

Gravidita a folát

Dobrý den, mám na vás otázku už ne jednou jste mi poradili předem, než jsem...

Gravidita a Humira

Dobrý den, na tento dotaz jsem na internetu hledala odpověď, ale bohužel jsem...

Gravidita a menses

Dobry den, chtela bych poprosit o radu. Jiz nekolik let mam mestruaci presne...

Gravidita a velikost plodu

Dobrý den, paní doktorko, mohla byste mi prosím sdělit, zda jsou hodnoty biometrie...

Gravidita ve 34, preeklampsie

Dobrý den, je mi 34 let a uvažuji o 3.ditěti. První dítě jsem měla v 25letech,...

Gravidita, krvácení

Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně mého možného těhotenství.S manželem...

Gravidita, opoždění menses

Dobrý den, je mi 17 let a zpozdila se mi menstruace o tyden. Měla jsem chráněný...

Gravidni?

dobry den,chtěla sem se zeptat.v pondělí 28.9.sem měla pohlavni styk .mam strach...

Gravistat 125

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Měla jsem problémy se " špiněním" a můj gynekolog...

Grawes basedowovo onemocnění

Dobrý den. Děkuji za odpověď ohledně mé věci (částečný invalidní důchod na...

Grawitzův nádor - recidiva

Dobrý den. Mamka byla v prosinci 2009 kvůli Grawitzovu nádoru na nefrektomii,...

Grawitzův tumor

Dobrý den, mému tatínkovi před 2 lety zjistili Grawitzův tumor v ledvině,kterou...

Grawitzův tumor


Grazax a nemoc

Dobry den, začala jsem pred cca 14 dnemi brat Grazax (75 000sq-t) a nejak jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Libuše Jonášová

Odborný psychiatr

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Bolest po stažení předkožky


Furolin a alkohol


MUDr. Elena Zaydlarová

Ordinace lékaře specialisty - oční

MUDr. Jiří Sládek

Soukromá stomatologická ordinace

Mazové žlázy na penisu


Radikulopatie


Cholecystolithiasa


MUDr. Petr Oramus

Odborný lékař neurologie

MUDr. Miroslava Petrová

Gyncentrum Opava s.r.o.

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Modřiny


Tromboza - xarelto


Hypotyreoza

Dobry den. Takze autoimunitna a subklinicka hypotyreoza je jedno ochorenie....

Myom dělohy


MUDr. Jitka Segeťová

Praktický lékař stomatolog

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Fibrom


Otoky a podráždění dásní po vytažení zubu moudrosti


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×