Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

GS Anxiolan

Gynekologie edita . 19.2.2011 redakce uLékaře

dobrý den, chtela bych se zeptat jestli se opravdu účinky GS Anxiolan s hormonální antikoncepcí ruší? dekuji moc

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, účinky by se rušit neměly.

Související dotazy

Homeopatie
Dobry den chtela jsem se zeptat jestli muzu brat homeopaticke...
Bolest kolenou
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jeden bolestivý...
Bolest kolene
Dobrý den, vážená poradno, začala jsem se poslední...
Léky
Dobrý den,promiňte že otravuji znova,chtěla bych se...
GS dormian rapid
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli lék GS Dormian...
Výživa kloubů
Dobrý den, v současnosti překvapuji sama sebe. Nikdy...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Grawitzův tumor


Grawitzův tumor

Dobrý den, mému tatínkovi před 2 lety zjistili Grawitzův tumor v ledvině,kterou...

Grazax a nemoc

Dobry den, začala jsem pred cca 14 dnemi brat Grazax (75 000sq-t) a nejak jsem...

Grčka ve škrani

Dobrý den!Chtěla jsme se zeptat už delší dobu cca2roky mám na levé straně jak...

Grep a léky na cholesterol

Mohu k lékům na cholesterol jist grupy? Děkuji

GRIMODIN

Dobrý den žel,jako diabetik 2 jsem postižen neuropatii,beru lék Grimodin 600...

Gromety

Dobry den pani doktorko, prosim jake jsou pozitiva a negativa grometek? Je zde...

Gromety

Dobry den, pane doktore. Prosim o informaci, zda je mozne, ze pri Valsavove...

Gromety 2

Dobry den pani doktorko, predem dekuji za zodpovezeni predchoziho dotazu tykajiciho...

GROMETY do uší

Dobrý den, mám následující problém-dilema. Se synem 4,5 roku jsme navštívili...

GS dormian rapid

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli lék GS Dormian Rapid ovlivnuje účinek...

Gs dormian rapid

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli toho to léku si mohu brát 2 tablety před...

GS Dormian rapid a HA

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda může ovlivnit GS Dormian Rapid (přírodní...

GS Imunostim a alkohol

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, užívám GS imunostim (60 tablet) , deset dní...

GS MAMAVIT

Dobrý den, jsem ve 32tt a kamaradka ma skoro cele baleni vyse uvedenych vitaminu...

GS Omega 3 citron v těhotenství

Dobrý den. Jsem 26+1tt. Koupila jsem si v lékárně přípravek GS Omega 3 citron,...

Guajacuran

Guajacuran. Dobrý den, je možno tento lék uzivat jednorázově k léků estan, který...

Guajacuran

Dobrý den, vážená poradno, ve zkouškovém období mi rodinný lékař doporučil na...

Guajacuran- je návykový?

Dobrý den, vážená poradno, dnes jsem překonala svůj stud, a zašla za rodinným...

Guarana a káva

Dobrý den, začala jsem užívat tablety Guarana od Walmarku kvůli únavě a celkově...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×