Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HA

Marta N. 22.8.2016 redakce uLékaře

Vážený pane doktore, či paní doktorko, obracím se na Vás s pravděpodobně paranoidním dotazem. Kolem 24 hodiny jsem si vzala prášek HA a další ráno od 8 do 10 jsem měla asi 3x velmi řídkou stolici. Samozřejmě vím, že nebezpečí nevstřebání hrozí do 4 hodin od polknutí... nicméně mě zajímá, jestli je možné, že kdybych nešla spát, že by ten průjem přišel do těch 4 hodin a takhle jsem ho zaspala? Nebo by mě nutkání probudilo? Děkuji za odpověď a přeju hezký den.

Odpovídá:

MUDr. Marie Vaňačová


Dobrý den, průjem nelze zaspat. Nedomnívám se,že řídká stolice byla způsobena tabletou HA,šlo o zcela náhodný souběh.

Související dotazy

HA
Dobrý den, zmenila jsem HA.. dobrala jsem první plátno...
HA
Dobrý den, zhruba hodinu a půl po užití HA jsem měla...
HA
Dobrý den, od narození jsem sledována na kardiologii...
HA
Dobrý den, už přes rok užívám HA Artizia. Dlouhodobě...
HA
Dobrý den, už před několika měsíci jsem vysadila HA...
HA
Dobrý den, od lékaře gynekologa jsem dostala jako léčebnou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Gyrablock versus posilování

Dobrý den, Doktor mi předepsal na močové cesty Gyrablock. A dočetl jsem se...

H SIL

Dobrý den abych to co nejlépe popsala,opíši to co mám na žádance na další vyšetření....

H. Pylori (antigen)

Dobrý den. Déle než rok mě trápí bakterie H. pilory. Každé 3 měsíce jsem dostával...

H. PYLORI A VHODNOST LEKU

Dobry den, bohuzel jsem v sekci nenasla tema co se tyka zaludku tak to zkusim...

H.L.A. Lupus

Dobrý den, přítelkyně byla na vyšetření na imunologii. Má pojištění Všeobecné...

H.p. infekce?

Dobrý den, mám rok potíže s žaludkem, každý den mně je na zvracení, nechut...

H.porucha

Dobry den,mam pritelkyni,ktera trpi histrionskou poruchou.muze ji vubec nekdo...

H.pylori

Dobrý den.Děkuji za poslední odpověd.V tu dobu jsem jestě neměla výsledek z...

H.pylori, léčit nebo ne

Dobrý den, trpím chronickou únavou, bolestmi nosních dutin i krku, návaly...

H663 jiny chronicky hnisavi zanet stredniho ucha

jsem 2 dny po operaci usnich polypu jsem alergicka.stasne spatne jsem slysela....

HA

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda když jsem vynechala jeden prašek, který...

HA

Dobrý den, od lékaře gynekologa jsem dostala jako léčebnou kůru po zamlklém...

HA

Dobrý den, užívám druhé plato antikoncepce Dienille , predtim Harmonet. Ted...

HA

Dobrý den,beru Depo proveru 5. dnem , od 2. dne MS.Jaké je prosím riziko otěhotnětní,když...

HA

dobry den chci se zeptat na nelya antiko jestli je vhodna pro me v 54.letech...

HA

Dobrý den , chtěla bych se zeptat poslední měsic mne trapi častá unava bolest...

HA

Dobrý den. Mám dotaz ohledně HA brala jsem rok a půl Jeanine, ale je moc drahá,...

HA

Dobrý den, je mi 40 let, mám jedno dítě,18let,žádný potrat. Asi 14let jsem brala...

Ha

Dobrý den, chci se zeptat beru antikoncepci Dienille. Před dvěma týdny (v sobotu)...

HA

Dobrý den,začala jsem brát antikoncepci Lunafen místo dnu 5tého,tak až den 6.Osmý...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×