Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Ha

Gynekologie jitka 12.8.2012

Dobrý den pane doktore, potřebovala bych radu. Beru hormonální antikoncepci Mercilon. Tyto dva měsíce bez 7 denní pauzy. Prášky vždy dobírám ve středu a když mám pauzu začínám je brát vždy ve čtvrtek, teď sem tak udělala ale bez pauzy. Nikdy jsem prášek nevynechala beru ho vždy ve stejný čas, maximálně do hodiny (stalo se tak jednou). Zatím se mi ale nedostavila menstruace(prášky dobrané tuto středu). Může to být tím že jsem je brala dva měsíce v kuse tak to chvíli trvá? Nebo se mám bát těhotenství? Děkuji, pěkný zbytek dne.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Ano,může to tím být ,menses by měla přijít do 7 dní pokud chcete mít absolutní jistotu udělejte si těhotenský test i když předpokládám,že bude negativní
Příjemný den

Související dotazy

HA
Dobrý den, zmenila jsem HA.. dobrala jsem první plátno...
HA
Dobrý den, už přes rok užívám HA Artizia. Dlouhodobě...
HA
Dobrý den, zhruba hodinu a půl po užití HA jsem měla...
HA
Dobrý den, od narození jsem sledována na kardiologii...
HA
Dobrý den, od lékaře gynekologa jsem dostala jako léčebnou...
HA
Dobrý den, už před několika měsíci jsem vysadila HA...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HA

Dobrý den, od narození jsem sledována na kardiologii kvůli nedomykavosti chlopně.....

HA

Dobrý den, už přes rok užívám HA Artizia. Dlouhodobě mám pocity na zvracení....

HA

Dobrý den, měla bych takový dotaz ohledně HA. Kdy po brání tablet jsem chráněná,...

HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Když chci přejít na jinou antikoncepci musím...

HA

Dobrý den,3 měsíc beru HA Lindynette 20 ale mám silnou,dlouhou a bolestivou...

HA

Dobrý den, Dlouho jsem brala hormonální antikoncepci, asi před 3 tydny jsem...

HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Když chci přejít na jinou antikoncepci musím...

HA

Dobry den,chtela jsem se zeptat zda by bylo mozne otehotnet i pres HA.Po dobrani...

HA

Dobrý den je mi 43.let jsem po operaci štítné žlázy ta mi byla celá odstraněna...

HA

Dobrý den, zhruba hodinu a půl po užití HA jsem měla velmi řidký průjem, který...

HA

Dobrý den, chci se zeptat v dubnu jsem vysadila HA a menstruace se mi objevila...

HA

Dobrý den, už před několika měsíci jsem vysadila HA a ted bych jí chtěla znovu...

HA

Dobrý den, kvůli dovolené u moře si budu oddalovat menstruaci. Užívám třífázovou...

HA

Dobrý den, mám na Vás otázku. Dnes jsem si myslela, že mám odlepit antikoncepční...

HA

Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette. Nikdy jsem neměla žádné problémy,...

HA

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, když mám z HA, z pilulek kopřivku, zda-li bych...

HA

Dobrý den, beru antikoncepci asi 5 měsíců a přibrala jsem 9kg, chtěla bych se...

HA

Dobrý den začala jsem brát svoji první antikoncepci Belara. Po menstruaci se...

HA

Dobrý den, antikoncepci beru přibližně rok a půl, s tím, že jsem začínala s...

HA - oddálení a následné pokračování v braní

Dobrý de pane doktore, chtěla bych se zeptat - užívám HA Mistra - a oddalovala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otoky tváře, rtů

Dobrý den,již čtvrtým rokem mi otečou rty a tváře.Začne to lehkým brněním rtů...

Možnosti terapie nodózní strumy


Hemangiom jater


Bolest a otok dásní a jazyka


Průjem, cukrovka, dialýza

ráda bych se optala na stále trvající průjmy maminky.je již po operaci...

Mirena

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, má mirena zásadní vliv na vytvoření nádoru...

Hysterektomie a bolest břicha

Dobry den,rada bych se zeptala,jestli je normalni bolest bricha (i v zadech,neco...

PM Chlamydil Extra

Dobrý den, byly mi diagnostikovány chlamydie tracho. na léčbu jsem dostala antibiotika...

Hemangiom v játrech

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Před půl rokem mi byl vyšetření -sono břich...

Tuhý hnis na krčních mandlích

Dobrý den, prosím o radu, asi dva měsíce pozoruji, že se mi na krčních mandlích...

Bulka na penise

Objevila se mi bulka na penisem mám jí tam tak mněsíc. Kdy na ní zatlačím nebolí....

Křeče v břiše

Dobrý den, už nějakou dobu mám ráno křeče břicha, které ale přejdou po stolici....

Azitromycin a mléko


Vlasy


Antidepresiva a alkohol?


Problémy s menstruací

Dobry den uz od 14ti let mam problem s menstruaci byla moc silna dlouha a casta.brala...

Noční bolesti zad

Dobrý den paní doktorko, je mi 40 let. V poslední době se u mě vyskytuje bolest...

Aterom, výrůstek na hlavě

Dobrý den, při česání jsem narazil na tento výrůstek na temeni hlavy a po dalším...

Bulka na penise

Dobrý den, chci se zeptat, po pohlavním styku s přítelkyní se mi na penisu(převážně...

Mirena

Dobrý den, 6 týdnů mám zavedeno nitroděložmí tělísko Mirena. Jsem 7 měsíců...