Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HA a Norethisteron

Antikoncepce Lucie 7.10.2015

Dobrý den,
potřebovala jsem nutně posunout menstruaci, ale při spojení plátíček jsem špinila, vzala jsem si půl Norethisteronu a špinění ustalo. Chtěla bych se zeptat, zda Norethisteron může ovlivnit účinek antikoncepce a jestli se teď musím ještě chránit jinak. Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance

Dobrý den. V tomto případě ( pokud i nadále pravidelně užíváte HA ) jste chráněna.

Související dotazy

HA
Dobrý den, kvůli dovolené u moře si budu oddalovat...
Norethisteron
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda praktický lékař...
Norethisteron
Dobrý den, už asi 5 dní úžívám norethisteron zentiva...
Norethisteron
Dobrý den,kvuli dovolené jsem začala užívat norethisteron...
Norethisteron a antikoncepce
Norethisteron a antikoncepce Dobrý den, Je mi...
HA. Norethisteron
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké účinky má norethisteron...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HA a mutace MTHFR -C677T heterozygot

Dobrý den, samozřejmě komunikuji se svým lékařem, ale zajímá mě další názor,...

HA a mykoza

Dobrý den přeji paní doktorko. Mám dva dotazy.. první zní, již každý měsíc mívám...

Ha a nachlazení

Dobrý den, užívám Ha, ale nějakou dobu jsem nachlazená. V té době to byla nejspíše...

HA a nedomykavost chlopne v dětství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda mohu užívat HA Lunafem,když jsem v dětství...

HA a nedostavení menstruace

Dobrý den, chtěla sem se zeptat. Začala sem používat Hormonální antikoncepci...

HA a nechráněný sex

Dobrý den, přítelkyně bere už asi půl roku HA (pravidelně). Včera jsme měli...

Ha a nechráněný styk

Dobrý den, beru nové plato HA Bonadea a je to teď první týden. Tablety beru...

HA a nespavost

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jste se někdy setkal s nespavostí při...

HA a Nitrofurantoin-ratiopharm

Dobrý den, beru HA Triregol 21+7 a lékař mi kvůli opakovanému zánětu moč....

HA a Nitrofurantoin-ratiopharm

Dobrý den, měla jsem akutní zánět ledvin a močového měchýře a doktor mi předepsal...

HA a obezita

Dobrý den, zajímalo by mne, jestli nějak ovlivňuje obezita účinky HA (Minisiston),...

HA a odebírání krve

Dobrý den, mohla bych se zeptat jak je to s odebíráním krve při braní tabletek...

HA a opožděná menstruace

Dobrý den, chtěla bych jsem se poradit. Užívám HA Katya už několik let a pravidelně. Vrátila...

HA a ostatní prášky


HA a otěhotnění

Dobrý den chtěla bych se zeptat před 3 měsíci jsem začala brát svoji první antikoncepci...

HA a otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakým způsobem je možné, že žena otěhotní...

HA a postinor

Dobrý den, zapomněla jsem si vzít první tabletuku z platíčka po 7denní pauze....

HA a Postinor

Dobrý den, mohu použít Postinor v případech, když si nejsem jista, že HA neselže...

HA a Postinor

Dobrý den, pane doktore, nevyrušují-li se vzájemně účinky HA (Jeanine) a Postinoru?...

HA a Postinor - doplnění

Dobrý den, pane doktore, nevyrušují-li se vzájemně účinky Jeanine a Postinoru?...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svrab

zmizi svrab bez leceni

Hemoroidy

Zdravím, mám velmi choulostivý problém.. Jde o vnější hemoroidy.. Mám sedavé...

Knedlík v krku, suchá rýma

Mám několik měsíců, už těžko dopátrat, kdy tento problém započal, pocit tzv....

Bulka na hlavě, bolesti hlavy


Užívání antibiotik


Uzlina v tříslech, silné pálení u močení

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na problém, který u mě nastal zhruba cca...

Bolest zápěstí

Dobrý den, nedávno, asi před pěti dny, mne začalo bolet zápěstí. Na místě bolesti...

Horečky trvající 5 dní - bez jiných příznaků


Bolest zad


Dlouhodobé pálení ve špičce penisu

Dobrý den, asi 2 a půl roku už mě trápí pálení ve špičce penisu, byly provedeny...

Mám zlomeninu kotníku WEBER B

Dobrý den, mám zlomeninu kotníku WEBER B, první týden dlaha, od 2. týdne fixace...

Bolest v nártu


Vyrážka na varlatech

Mohlo by se jednat o zacinajici syfilis vyrazku? Objevila se mi na varlatech.

Slinná žláza

Dobrý den vážený pane doktore, mám problém s podčelistní slinnou žlázou na...

Endometrióza?

Dobrý den, skrz konečník a pochvu jsem si nahmatala nejspíše v rektovaginální...

Svědění konečníku


Bolest stehna a podkolení

Dobrý den ,mé dceři je deset let,je velmi štíhlá.Po klidném dni,večer stráveném...

Opuch kolena po artroskopii

Dobry den. pred 12 dnami som podstupila artroskopiu kolena.nic vazne,mala som...

Výsledky laboratoře a další

: Dobrý den, matka 55 let, si nechává dělat druhým rokem, každý rok základní...

Bolest palce

Mám pichlavou bolest na pravém palci ze spoda u nohy,jako by na bříšku.Chodim...

Reklama
Zavřít