Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HA EVRA a zvetsenovani prsou behem cyklu

eliska . 14.8.2014 redakce uLékaře

Dobry den pane doktore, chci se zeptat, zda je normalni a cim je zpusobene, ze mam vzdy po krvaceni ze spadu prsa mala a zhruba od druhe naplasti dale cca 10-11. den cyklu zacinaji byt vetsi a trva to az do dalsich menzes t.j. nez odstranuji posledni treti naplasti. V podstate se zvetsuji az do konce cyklu a je to kazdy mesic stejne. Uzivam ji uz 7.mesicu. Dekuji moc, Eliska

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Je to normální, u některých pacientek takto reaguje prsní žláza na hormonální podněty. Příjemný den

Související dotazy

Změna antikoncepce během cyklu
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, jestli je...
HA EVRA
Dobrý den pane doktore, Mel bych dotaz ohledně HA...
Nepravidelné krvácení během cyklu
Dobry den,chci se zeptat,je mi 39 let,mam 1dite,8let,neberu...
Bolesti prsou
Dobrý den, mám otázku před pěti dny jsme s přítelem...
HA EVRA
Dobrý večer, Přítelkyně uživa HA EVRA. Po týdnu bez...
Fibroadenomy v prsou při užívání HA
Dobry vecer,bude mi 17 let beru HA a mam od 15 fibroadenom...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HA Belara a ATB Penicilin

Dobrý den, mám dotaz ohledně účinnosti antikoncepce. Nyní mám 7denní pauzu v...

HA Bonissa+Duac gel+Tobrex

Dobrý den, již dlouhodobě užívám antikoncepci Bonissa přitom také používám Duac...

HA Cilest

Dobrý den, brala jsem dřívě tablety Lindynette, ale kvůli sníženému libidu jsem...

HA Cilest

Dobrý den, brala jsem dřívě tablety Lindynette, ale kvůli sníženému libidu jsem...

HA Clormetin

Dobry den...chtela jsem se zeptat zda-li ma antikoncepce Clormetin vliv na chloupky...

HA Diane a nežádoucí účinky

Dobrý den. Beru od 16 let antikoncepci Diane na upravení nepravidelné a problematické...

HA EVRA

Dobrý večer, Přítelkyně uživa HA EVRA. Po týdnu bez náplasti (t.j.4. Tydnu)si...

HA evra

Dobrý vecer, vim, ze jsem v chranena i v 7 denni pauze, kdy nelepim naplast,...

HA EVRA

Dobrý den pane doktore, Mel bych dotaz ohledně HA EVRA. Přítelkyně si po třech...

HA Evra

Dobrý den, moje paní doktorka mi změnila antikoncepci. Dříve jsem brala Lindynette...

HA Gracial

jiz nekolik let beru HA Gracial...a ted se mi poprve stalo ze jsem zapomnela...

Ha Chloe

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na tento druh Ha, dneska jsem byla u dr a předepsal...

HA interakce s ATB

Dobrý den, beru antikoncepci Luisea.Po dobu 5 dní jsem brala antibiotika roxithromycin-ratiopharm...

HA Jangee

Dobrý den, nově užívám HA Jangee 0,03 mg/3m g 28 tablet. Dnes jsem si vzala...

HA Jangee

Dobry den, muj doktor mi predepsal antikoncepsi Jangee, moji prvni antikoncepci,...

Ha Jangee

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Beru HA Jangee a chtěla jsem se zeptat jestli...

Ha Jangee

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Beru HA Jangee a chtěla jsem se zeptat jestli...

Ha Jangee

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Beru HA Jangee a chtěla jsem se zeptat jestli...

HA Jangee proti otěhotnění

Dobrý den, mohla bych se zeptat. Beru antikoncepci Jangee a tento týden beru...

HA Jangee proti otěhotnění

Dobrý den, mohla bych se zeptat. Beru antikoncepci Jangee a tento týden beru...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×