Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HA Yangee

Antikoncepce D . 1.11.2012

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na antikoncepci Yangee, jestli musím brát placebo tablety, nebo je můžu úplně vynechat? Dřív jsem brala HA s 21 tabletami, a na týdenní pauzu bez tablet jsem zvyklá. Za odpověď předem děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, placebo tablety brát nemusíte. Ty jsou hlavně proto, aby se nezapomnělo vzít další platíčko včas.:)

Související dotazy

HA
Dobrý den, zmenila jsem HA.. dobrala jsem první plátno...
HA
Dobrý den, už přes rok užívám HA Artizia. Dlouhodobě...
HA
Dobrý den, zhruba hodinu a půl po užití HA jsem měla...
HA
Dobrý den, od narození jsem sledována na kardiologii...
HA
Dobrý den, už před několika měsíci jsem vysadila HA...
HA
Dobrý den, od lékaře gynekologa jsem dostala jako léčebnou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HA Triquilar X Biseptol 480

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda ovlivňují antibiotika Biseptol 480 antikoncepci...

HA UM

Dobrý den,chtěla bych vás požádat o radu.Mám syna,kterému bylo 9 měsíců a od...

HA vedlejsi ucinky

Dobry den. 3.mesic beru HA Minisiston, je to ma 1.HA. Jiz druhym mesicem citim...

HA Velmari

Dobrý den, dnes jsme byla poprvé na gynekologii, doktorka mi předepsala HA...

HA Vonille

Dobrý den, beru již rok HA Vonille a tentokrát se nedostavila menstruace (ani...

HA Vreya a ATB Fromilid Uno 500mg

chci se zeptat zda má ATB Fromilid uno nějaký vliv na HA Vreya když jsem ATB...

HA vs ATB

Dobrý den, mám dotaz.. Zajímalo by mne zda je šance na otěhotnění při braní...

HA vs. ATB

Dobrý den, od 2.8. beru antibiotika Ospen 1500, 4.8. si beru první prášek z...

HA vs. kynedril

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohlo dojít k selhání HA, pokud jsem si...

Ha vysazení

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Beru HA Sunya přes 2 roky a chtěla bych vysadit...

HA YAZ

Dobrý den, první měsíc užívám Ha Yaz a chtěla bych se zeptat - když si vezmu...

HA Yaz

Dobrý den, chtěla bych zeptat - poprvé začínám užívat HA Yaz. Dnes odpoledne,...

HA Yaz

Dobrý den, třetí měsíc používám antikoncepci Yaz, a vždy tak v polovině cyklu...

HA YAZ a zadna MS

Dobry den, presla jsem z Minisistonu na Yaz kvuli tomu, ze jsem po Minisistonu...

HA Yosefine

Dobrý den, již 2 měsíce užívám HA Yosefine v pul 8 ráno ale chtěla bych ji užívat...

HA změna

Dobrý den, nedávno jsme se s doktorkou dohodli na zmeně HA kvlu bolestem při...

HA zpoždění a nechráněný sex

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat druhý měsíc beru HA 7den (úterý) v prvním...

HA způsobující zažívací problémy?

Dobrý den, už několik let mě trápí problémy se zažíváním, zvláště průjmy bez...

HA-dlouhá menstruace

Dobrý den. Je mi 17 let a začala jsem brát antikoncepci Vreya. S prvním platíčkem...

HA-krvaceni mimo-zapomenuta tabletka

Dobry den,mam dotaz. Jiz 3 mesice beru ha katyu. Beru 3.plato a zapomnela...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×