Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Hematomy po warfarinu

Léky Iva 20.8.2010

Dobrý den,moc Vás prosím o radu.Jsem po 5ti opak. flebotrombózách DK.Po inj. léčbě Clexane,Fragmin,Zibor velké břišní hematomy, nutno operativ. řešit, po Warfarinu totéž.Aby byl INR kolem 2,nutno brát 12,5mg denně,ale též hematomy (ty jsou už přiINR 1,6).Existuje jiný lék?Beru Topiramat , Euthyrox. Testy na přítomnost mutace pro větší sklon k trombózám neprokázány.Děkuji moc.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
hematomy se bohužel budou objevovat i při změně medikace, je to totiž velice častý vedlejší účiněk techto léků. Možností by byla jedině změna z i.v. na per orální podávání.
Hezký den.

Související dotazy

Hematomy při užívání Warfarinu
Dobrý den, píši za svého téměř 83letého otce, který...
Hematomy
Dobrý den, ráda bych znala váš názor. Od 10tt trpím...
Modřiny po warfarinu
Vážený pane Kaláb, děkuji za odpověď, ale ty hematomy...
Fraxiparine a hematomy
Dobrý deň, som v 18tt. Neustále od 11 tt mám problémy...
Hematomy v děloze při těhotenství
Dobry den, muzete mi prosim vysvetlit jaka jsou rizika...
Vysazení warfarinu
Dobrý den, prodělala jsem po operaci drobnou plicní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hematomy

Dobry den.. chce se zeptat.. když me například stipne komar a ja si to začnu...

Hematomy

Dobry den,liecim sa na syndrom lepivych dosticiek.uzivam vessel due a anopyrin.z...

Hematomy

Dobrý den. Mé manželce se na ruce se objevi krvavé skvrny velikosti 5 koruny...

Hematomy

Dobrý den, Nevím, co by to mohlo být, ale po těle se mi dělají modřiny a...

Hematomy

Dobry den.rok zpatky jsem prodelala hlubokou zilni trombozu.lekarka mi nasadila...

Hematomy

Dobrý den, včera na večer jsme šli skákat parkour a já jsem skočil asi z pěti...

Hematomy

Dobry den, obracim se na Vas s dotazem ohledne modrin, ktere se mi udelaly bez...

Hematomy na nohou

Dobrý den, často se mi tvoří modřiny na nohou, přitom si nejsem vědoma žádného...

Hematomy nehtů

Dobrý den, již tak dva nebo tři týdny mám takto zbarvené nehty. Nevybavuji si...

Hematomy po operaci

Dobrý den Jsem 6 neděl po operaci křečových žil. Měla jsem velké tmavé modřiny...

Hematomy při užívání Warfarinu

Dobrý den, píši za svého téměř 83letého otce, který od minulého roku užívá Warfarin....

Hematomy v děloze při těhotenství

Dobry den, muzete mi prosim vysvetlit jaka jsou rizika pro plod . Mam dva hematomy...

Hematomy, krevní sraženiny pod nehtem

Dobrý den, asi před měsícem se mi na palcich objevily tyto cerne fleky. Je...

Hematon

Dobrý den, za jak dlouho po vpichu do žíly (např. odběr krve) se může vytvařit...

Hematony na nohou

Dobrý den,již několik let mám problémy s modřinamy na nohou,bez jakékoli příčiny.Všímá...

Hematurie

Dobry den mam po dobu jednoho roku krev v moči na stupen 1 a nejvice jsem měl...

Hematurie

Dobrý den!Chtěl,bych se zeptat.Dne 5.2,jsem,byl na inter.odd.na preventivní...

Hematurie

v r.2006 jsem prodělal radikální prostatektomii (C61) a následné ozařování....

Hematurie

Dobrý den, mám opakovanou hematurii, sono v pořádku, IVU bez nálezu, byla jsem...

Hematurie

Dobrý den. Byl jsem na vyšetření na urologii s krvácením v při močení. Vyloučena...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Revmatoidní artritida a přibírání na váze

Extrémně zvýšený revmatoidní faktor a prudké přibírání na váze Je mě 35 let...

Špatné dýchání

Vážená paní doktorko, v roce 1982 jsem měl IM, v roce 2002 a 2006 u mne byla...

Častá stolice - doplnění informací

Dobrý den, zřejmě jsem se špatně vyjádřila, jelikož mi nedošlo, že pod pojmem...

Operace abscesu, píštěl

Dobrý den, před Vánoci jsem podstoupil operaci perianální píštěle (na pravé...

Cysta vaječníku

Dobrý den mám cystu na levém vaječníku 5.8x5.6x5.7cm. Cysta na levém vaječníku...

Bolest kolene při běhu


Tarlovova cysta na S1

Dobrý den, před čtyřmi roky jsem měla úraz bederní páteře a mám sešroubovalé...

Bolesti krční a hrudní páteře

Dobrý den krční a hrudní páteř Prosím o vysvětlení nálezu a možnosti řešení....

Apo Omeprazol

Dobrý den, před 4 měsíci jsem doužívala trojkombinaci ATB na infekci Helicobater...

Herpetická infekce


Chřipka bez teploty?

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné mít chřipku bez teploty. Celková únava,...

Pupínek u konečníku

Dobrý den, mám dotaz. Již čtvrtý den mám pupínek typu "uher" poblíž konečníkového...

Onemocnění krční meziobratlové ploténky s myelopatii

Dobrý den! Chtěl bych vysvětlit rtg - Spondylarhrosa II.st. při ploténce C5,která...

Lymeská borelioza

Dobrý den, v měsíci září jsem našla přisátá 3 velmi malá klíšťata, která jsem...

Křeče a otok ruky

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. V květnu letošního roku jsem prodělala...

Červené tečky na těle

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat na červené tečky na těle. Na fotografii...

RTG hrudníku - stín na plicích

Dobrý den, manžel byl na preventivní kontrole, kde ho lékař poslala na rzná...

Anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový doplněk DLPA (DL phenylalanin)

Dobrý den, je možné spolu užívat anidepresiva SSRI (escitalopram) a výživový...

Dlouhodobé zahlenění v krku


15-ti letá prohlídka

Dobrý den,, chci se zeptat. Je mi 15 let a kluci ve škole mluví že jsou nějáké...