Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Otěhotnění po užívání warfarinu

Gynekologie Hana 21.10.2014

Dobrý den, kvůli tromboze užívám Warfarin. jak dlouho po vysazení warfarinu bych měla čekat s plánovaným otěhotněním?

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, účinek Warfarinu přetrvává 5 dní, tudíž po vysazení Warfarinu následující me...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Uživani Detralexu a Warfarinu
Dobry den,mužu kombinovat uživani Detralexu a Warfarinu?dekuji
Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Doba užívání Warfarinu
Dobrý den. Pred pár týdny jsem dostal zánět žil po...
Otěhotnění při užívání HAK
Dobrý den, mám velmi specifický dotaz. Užívala jsem...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnění po sterilizaci a transplantaci

Dobrý den jsem tři roky po transplantaci ledviny. Je mi 37let a sterilizaci...

Otěhotnění po sterillizaci

Dobrý den před 17lety jsem podstoupila sterilizaci znova jsem se vdala a chtěly...

Otěhotnění po šestinedělí

Dobry den, mam za sebou už sestinedeli a dneska 24.5.2016 jsem spala s manzelem....

Otehotnění po šestinedělí

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli je velká pravděpodobnost že jsem otehotněla...

Otehotneni po ukonceni uzivani Depo Provery

Dobry den, po 5 ti letech uzivani Depo Provery, jsem se rozhodla antikoncepci...

Otěhotnění po ukončení Depoprovery

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,jestli po ukončení depoprovery je možné otěhotnět...

Otěhotnění po ukončení léčby Tramalem

Dobry den, beru tramal po urazu, za jak dlouho je bezpecne po dobrani otehotnet?...

Otehotneni po umele interupci

Dobry den.V 8.tydnu tehotenstvi jsem sla na umely potrat.Den pred interupci...

Otěhotnění po užití nouzové antikoncepce

Dobrý den, 21. den cyklu jsem měla pohlavní styk. Dle partnera chráněný kondomem,...

Otěhotnění po užívání ATK

Dobrý den, s manželem se snažíme o druhé dítě, v červnu jsem vysadila antikoncepci...

Otěhotnění po vynechání menstruace

Dobrý den, paní doktorko. Loni v červenci jsem po cca 3 letech vysadila HA Yadine...

Otěhotnění po vysazení

Dobrý den, beru HA Maitalon už sedmý měsíc. Už mám jedno dítě 15ti měsíční....

Otěhotnění po vysazení

Dobrý den, mám dotaz u prvního dítěte jsem po 7 letech braní antikoncepce otěhotněla...

Otěhotnění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli bych mohla kvůli otěhotnění vysadit...

Otěhotnění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když vysadím antikoncepci, za jak dlouho její...

Otěhotnění po vysazení antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se Vás zeptat...Chtěla bych mít miminko a už 10let užívám...

Otěhotnění po vysazení antikoncepce

Brala jsem tři roky hormonální antikoncepci. Jsou to čtyři měsíce, co jsem ji...

Otěhotnění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, Již třetí měsíc neberu antikoncepci. Dva cykli po vysazení byli...

Otěhotnění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, je mi 23 a již 6 let beru antikoncepci Jeanine (2 někdy i 3 plata...

Otěhotnění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o odpověď na můj dotaz. Již 8 let beru...