Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Herpes

Kožní obtíže Martin . 20.4.2011

Dobrý den, asi před třemi dny se mi objevil herpes v ochlupené části genitálií. Mám už i puchýřky. Chtěl bych se Vás zeptat, zda je nutné tento problém nějak řešit nebo stačí nějakou dobu počkat až sami zmizí (jestli zmizí). Popř. co udělat? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Protože jde velmi pravděpodobně o pásový opar, je na místě celková léčba tabletami - acyklovirem. Vyhledejte co nejdříve kožního lékaře, lék by se měl nasadit do 5 dnů od prvních projevů.

Související dotazy

Genitální herpes ?
Dobrý den je to herpes?
Herpes simplex
Už druhý krát sa mi na nose urobil takýto herpes -...
Genitální herpes
Dobrý večer pane doktore, měla bych dotaz ohledně genitalniho...
Herpes genitalis
Dobry den, jak jsem herpes genitalni mohla dostat? Mam...
Genitální herpes
Dobry den mam problem s genitalnim herpes vraci se...
Herpes genitalis
Dobrý den, v poslední době se mi stále častěji, až...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hernie ploténky

Dobrý den, prosím o přeložení zprávy z ČT. Hernie ploténky L5/S1 paramed. Vpravo...

Hernie ploténky

dobrý den potřebovala bych poradit ohledně bolesti zad která mě trápí cca 2...

Hernie umbilicalis

Dobrý den, chci se zeptat kdy můžu začít opět plně zatěžovat tělo jako před...

Heroin

Dobry Den je mi 21 let a uz nakych par let beru heroin, tet jsem ale prestala...

Heroin

Vážená paní doktorko, může astmatikovi po požití nízké dávky heroinu způsobit...

Herpangína

Dobrý den pane doktore, paní doktorko. Chtěla bych se zeptat na syna. Má necelé...

Herpangina

Dobrý den, tři dny zpátky se mi objevila teplota nad 39 a silné bolesti hlavy...

Herpangína a silný zánět dásní u batolete

Dobrý den pane doktore. Dcerka má týden dle mudr herpangínu. Dcerka mi už 5...

Herpatické viry

Dobry den.. s přítelkyní jsem necelé 3 měsíce.. pohlavní styk uz probehl.. a...

Herpers zoster nebo simplex?

Dobrý den, > > již několik let trpím opary, ale v poslední době se zhoršují...

Herpes

dobry den,zjistil jsem ze jsem nositelem infekcniho onemocneni herpes a to kdyz...

Herpes

Dobry den, ziji v anglii a mam pritele uz pul roku, do ted nebyl zadny problem....

Herpes

Dobrý den, moje přítelkyně dostala před pár dny genitální herpes a musela dokonce...

Herpes

Dobrý den, Minulý týden ze čtrvtka na pátek jsem nemohla spát a tak jsem...

Herpes

Dobrý den, Asi již čtvrtý den mám problém se svěděním a pálením v oblasti vagíny....

Herpes

Dobrý den chtela sem se zeptat jak dlouho muzu brat herpesin 200 pred 4 dnama...

Herpes

Dobrý den. Již od dětství (asi od 5ti let) se mi tvoří opar na očním víčku....

Herpes

Dobrý den, už od začátku září -bylo to na konci menstruace jsem měla obtíže...

Herpes

Dobrý den, mám choulostivý dotaz týkající se genitálního oparu. Dnes ráno mi...

Herpes

Dobry den, psala jsem vam vysledky pritele Pritel byl na vysetreni a vyslo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti zad a břicha


Cysta a krvácení

Dobrý den, Mám bolesti v podbřisku na pravé straně delší dobu k tomu se přidalo...

Hepatitida C

dobrý den, bývalí přítel má chronickou hepatitidu c, 150 000 IU/ml, genotip...

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Těhotenství se srdečním onemocněním? Ano, ale pod lékařským dohledem

Pokud trpíte nějakým srdečním onemocněním a chystáte se otěhotnět, nemusí být...

Abstinenční příznaky při odvykání kouření


Trápí vás akné? Zapomeňte na čokoládu

Akné je nejrozšířenějším chronickým onemocněním kůže. Během života postihuje...

Boreliosa


Vysazení léku Trittico; Prothazin místo Zolpidemu


Úraz elektrickým proudem


Artroza kolene

Dobrý den, jsem aktivní turista a objevily se potíže s levým kolenem, nejdříve...

Pecka z broskve

Jak moc je nebezpečná zavařená pecka z broskve v kompotu, pro 2,5leté dítě?...

Panická porucha

Dobrý den, užívála jsem rok amisuprid mylan 50. ..v dubnu jsem ho přestala uživat...

Bolesti v krku

Dotaz na ORL. Dobry den, rad bych se tu zeptal odbornych lekaru, jak by postupovali...

Rh faktor

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné aby dcera rodičů se stejnou krevní...

Vylučovací urografie

Vylučovací urografie (IVU - intravenózní vylučovací urografie) je rentgenologické...

Crohnova choroba

Crohnova choroba je chronické zánětlivé střevní onemocnění. Typicky se projevuje...

Nesvědící červené skvrny na pokožce

Dobrý den, cca 1-2 týdny zpět se mi začaly objevovat vyrážky na těle. Nesvědí...

Ryby pro nemocná játra

Jaterní dieta je doporučována pacientům s různými typy jaterních onemocnění....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×