Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hormonální léčba

Monika P. 21.5.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, užívám Norethisteron na oddálení menstruace, je riziko,že se menstruace při styku "rozjede" i přes užívání tabletek? Děkuji. Prosím o odpověď do 22.5.2016.

Odpovídá:

MUDr. Nela Šrámková


Dobrý den, menstruace by měla být oddálena. Hezký den.

Související dotazy

Hormonální léčba
Dobrý den, mám za sebou 1,5 roku intenzivní hormonální...
Hormonální antikoncepce
Dobrý den, mám zavedené nehormonální nitroděložní...
Tromboza u užívání hormonální antikoncepce
Dobrý den, všude se píše, že hormonální antikoncepce...
Hormonální profil
Dobrý den pane doktore, chci se zeptat, jestli hormonální...
Hormonální antikoncepce a změny nálady
Dobrý den, již asi měsíc mám problém s plačtivostí....
Hormonální léčba
Dobrý den. Můj manžel v roce 2006, kdy mu bylo 46let...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hormonální antikoncepce, těhotenství, špinění

Dobrý den, moje holka měla menstruaci. Ta jí zřejmě skončila a začal místo o...

Hormonální antikoncepce?

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Mám následující mutace: - mutace genu...

Hormonální antikoncpce a průjem

Dobrý den, v sobotu jsem si vzala v obvyklých 21. hodin po sedmidenní pauze...

Hormonální dysbalance

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může po tyreoidektomie dojít v budoucnu...

Hormonální hladina po IVF

Dobrý den, mám k Vám následující dotazy. Je mi 36 let, vždy jsem byla silnější...

Hormonální hladiny vs ultrazvuk štítné žlázy

Dobrý den. Chtěla jsem zeptat. Byla jsem na preventivní prohlídce a lékařka...

Hormonální injekce na vyvolání menstruace v 2,5 měsíci těhotenství

Dobrý den, již jsem se dočetla, že injekce na vyvolání menstruace by neměla...

Hormonální kontracepce a antibiotika

Dobrý den. Byla jsem u lékaře a dostala jsem antibiotika V-Penicilin250(Po 6ti...

Hormonální kyretáž

Dobrý den. Je mi 26 let, mám doma 2 letého synka. Již rok a půl neberu žádnou...

Hormonalni lecba

Po operaci endometriozy jsem brala 3 roky Janine. V 51 letech vysazeni,hned...

Hormonální léčba

Dobrý den, je mi 21 let, a nedávno jsem se nechal vyšetřit na hormony, byla...

Hormonální léčba

Dobrý den, mám za sebou 1,5 roku intenzivní hormonální léčby v souvislosti s...

Hormonální léčba

Vážená paní doktorko, je mi 45 let a jsem po operaci dělohy a vaječníku.Hned...

Hormonální léčba

Já velice dekuji za dobrou a hlavne rychlou odpoved. . Jen taková doplňující...

Hormonální léčba

v roce 2007 jsem prodělala sterilizaci vaječníků a kónizaci čípku.Přestala jsem...

Hormonální léčba

Dobrý den,před 1 rokem jsem vysadila HA,během této doby jsme menstruaci dostala...

Hormonalní léčba

Dobrý den, po Zodaxu a Tamoxifenu mám velkou vaginální suchost. Cicatridina...

Hormonální léčba

Dobrý den, již cca 7 let trpím neustálými gynekologickými záněty, které se vracejí,...

Hormonální léčba

Dobrý den. Je mi 52 let a před měsícem jsem podstoupila kyretáž, která proběhla...

Hormonální léčba

Dobrý den. Můj manžel v roce 2006, kdy mu bylo 46let podstoupil operaci prostaty...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pupeční kýla

Dobrý den chtěla bych se zeptat mám přítele který má pupeční kýlu ale není to...

MUDr. Radim Hovorka

Odborný lékař anestezie a resuscitace

Bolest v krku


Krevní plazma: darovat, či nedarovat?


Zalehlé ucho

Dobry den, chtela jsem se zeptat uz asi druhy den mam zalehle prave ucho, nevim...

Oční migréna

Dobrý den, už delší dobu mě trápí problém s očima, stane se mi to nepravidelně,...

Jsem gay?

Dobrý den, mám problém. Nevím jestli jsem gay. Hetero porno mě vzrušuje ale...

Dřívější menstruace při antikoncepci


Kvasinka na kůži

Dobrý den, uz delsi dobu me trápí tyhle fleky kolem podprsenky, nesvědí to....

Výška děložní sliznice

Dobrý den, když je silná menstruace způsobena vysokou sliznicí v dutině dělohy,...

Pánové, máte potíže s erekcí? Někdy za to může nemocné srdce


Bolest kolene

Dobrý den,prosím Vás chci se zeptat je mi 46 let a lékař mi řekl že mám artrozu...

Nafouklé břicho

Dobry den, prosil bych o radu. Mam neustale nafoukle bricho uz dva dny a to...

Černá tečka na penisu

Dobrý den, před třemi dny se mi objevila na žaludu nepatrná černá tečka o průměru...

Krevní obraz

Mám dceru které je 27 let.V květnu ji byl zjištěny tyto hodnoty:Erocyty 5,2,hemoglobin 88,Hematokrit...

Stav po úrazu prstů ruky

dobrý večer,mám dotaz s prosbou v dubnu se mi stal úraz pravé ruky 4+5 prst,byly...

Svírání na hrudi

dobrý večer.už 14.dnu mam takovy sviravy chvění v hrudníku.jako bych to přirovnala...

Otekle chodidla

Dobrý den, synovi je 15 let a již delší dobu trpí na to, že má často oteklé...

Svrab


Špatné dýchání

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat, poslední dobou se mi hůř dýchá ( dýchání...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×