Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hormony

Endokrinologie marika 18.11.2011

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda u bulílie spojené s podváhou může byt snížená funkce žláz s vnitřní sekrecí. a zda se hormony při stabilizování stavu a nárůstu hmotnosti zase uprví. Moje hodnoty jsou nyní TSH-0,71 fT3-0,87 fT4-12 Je možné že vysazení antikoncepce 4 měsíce bez menstrace může způsobovat snížení, nebo je to spíše bulímií- prejídáním, zvracením, hladověním, zneužíváním projímadel....A také jesli to může snižovat roční období. V lětě jsem měla hodnoty TSH-1,5 fT3-3,4 fT4-15,6 Děkuji vám za odpověď.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Mariko,
v organismu vše souvisí se vším a pokud máte takovéto stravovací problémy a podváhu, tak je velmi pravděpodobné, že porucha menstruace souvisí s tím. Je to ochrana nedostatečně připraveného podvyživeného organismus před graviditou. Hodnoty hormonů štítné žlázy mohou svědčít pro poruchu na úrovni podvěsku mozkového. Doporučuji kontrolu. Hezký den

Související dotazy

Ženske hormony, mohou se dostat do mužskeho těla?
ženske hormony mohou se dostat do mužskeho těla děkuji
Hormony šť. žl.
Dobrý den, v 15. týdnu těhotenství mi byly vyšetřeny...
Hormony
Dobrý den, je mi 45 leta musela jsem podstoupit kvůli...
Hormony štítné žlázy a hlad
Dobrý den, už asi 3-4 měsíce beru léky na štítnou...
Hormony?
Dobrý den, na uzv prsou mi zjistily uzlikovite zmeny...
Hormonální léčba
Dobrý den, mám za sebou 1,5 roku intenzivní hormonální...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hormony

Dobrý den,pí doktorko byl mi dělán hormonální profil.Doufám,že to dobře napíšu...

Hormony

dobry den, mam celkove gynekologicke problemy a byl mi zjisten nizky gonadotropin...

Hormony

Dobrý den, po vysazení injekční antikoncepce sayana, nyní v listopadu, jsem...

Hormony

Právě, že pane doktore nemám ještě vůbec menstruaci a nevím za jak dlouho ji...

Hormony

Dobrý den dceři je 7 let je silnější postavy měří 128,váží 32 kg.A chtěla bych...

Hormony

dobrý den pane doktore, zajímalo by mne, jak mohou výkyvy hormonu během menstruačního...

Hormony

dobrý den, po vysazení sayany,po 3 letech mám návaly horka, zimnici, bolest...

Hormony

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem vysadila hormonální antikoncepci a mám nyní...

Hormony

Dobry den, uz jednou jsem Vam psala stim ze nemam menstruaci poradil ste mi...

Hormony

Dobrý den, měla bych k Vám velkou prosbu a doufám, že mi budete moct odpovědět. Před...

Hormony - kůže a cévy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli existuje v těle nějaký hormon, který...

Hormony a antidepresiva

Dobry den pani doktorka,mam otazku ohladom lieku Trittico. Mam hashimotovu tyreotyditu...

Hormony a cyklus

dobrý den, mám menstruaci celkem často v poslední době. a z krve mi vyšel zvýšený...

Hormony a nadměrné ochlupení

Dobry den. Chtela bych se zeptat. Mam takovy trapny problem. Mam vice ochlupeni...

Hormony a strava

Dobrý den , chtěl bych se zeptat, jak ovlivňuje sexualita/masturbace akné a...

Hormony ano či ne?

Dobrý den, nejprve vás velmi zdravím a předem děkuji za odpověď. Jsem zdravotní...

Hormony na horní hranici: prolaktin a kortizol,

Hezký den paní doktorko, poradíte mi co vyjadřuje :hormony na horní hranici:...

Hormony nebo jsem těhotná ???

Dobrý den.Mám problém ale nevím jak dál ho řešit . Před cca 3 měsíci jsem vynechala...

Hormony nebo jsem těhotná ???

Dobrý den dnes mi to nedalo tak jsem se poprosila a o propustku do Prahy a udělala...

Hormony po operaci

Dobrý den...léčím se s hyperfunkcí štítné žlázy a je plánována i operace. Následně...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bílá suchá kůže na penisu

Dobry den, obevila se mi na penisu bila a obcas sucha kuze, na dotek je trochu...

Gynekologie

Dobrý den, po mém posledním pohlavním styku, který proběhl bez kondomu.. mám...

EllaOne antikoncepce po nechráněném styku

Hezký den, chci se zeptat, pokud došlo k "nechráněnému" styku a užila jsem...

Po trhání mandlí

dobry den , dcera 13 let prodelala operaci krcnich mandli je to 5 den , dcera...

Magnetická rezonance - metoda odvykání kouření

Dobrý den, je prosím možné v Ústeckém kraji podstoupit magnetickou rezonanci...

Křupání a přeskakování obou ramen

Dobrý den již léta mě trápí křupání a přeskakování ramen. Někdy až tak že mě...

Zánět močových cest při menstruaci?

Dobrý den, asi před měsícem jsem překonala zánět močových cest, užívala jsem...

Výrustky na penise

Dobrý den, asi před čtvrt rokem (možná déle) se mi na penisu objevilo pět vřídků,...

Bolesti břicha, řídké stolice s hlenem

Dobrý den, před 5 týdny jsem prodělala intenzívní střevní virózu, vodnaté průjmy,...

Nafouklé břicho, bolest břicha

Dobrý den,obracím se s prosbou,protože si už opravdu nevím rady.Můj problém...

Zvětšená uzlina při infekci

Dobrý den, chci se zeptat. Je mi 20 let a zaregistroval jsem zvětšenou uzlinu...

Bulka v pupíku

dobry den zjistil sem ze mam primo v pupiku zarudnutou bulku ale neboli co mam...

Křeče v zádech

Mela jsem 2dny velmi bolestive krece v zadech - v oblasti hrudniku - a zaroven...

Roztroušená skleróza a borelioza

Dobry den, Pred 2 lety diagnostikovana rska,na zakl.magn.res. i lumb.punkce....

Časté zívání

Téměř pětiletý syn už třetí den velice často zívá. Někdy si u zívnutí i říhne....

Nemoc jazyka

Dobrý den. Objevilo se mi cosi na boku jazyka z pravé strany. Je to podobné...

Otok nosní dírky

Dobrý den,před 6 měsíci jsem prodělala rýmu se zánětem nosních dutin a v uchu.Od...

Boule vedle pupíku

Dobry den, neuvědomuji si, jestli jsem to tak měla i dřive, ale nahmatala jsem...

Pobolívání v krku

Dobrý den, asi už přes 14 dní me pobolívá v krku. Normálně mě v něm nebolí ani...

Gynekologický problém

Dobrý den, užívám 4. den lék cotrimoxazol (tablety perorálně). Vždy jsem měla...

Reklama
Zavřít