Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HPV a orální sex

Katka . 26.11.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, byl mi zjistěn HPV virus LSIL,nemám žádné příznaky ani bradavičky. doktorka předepsala pro mě vaginální tablety macmiror a pro mě i přítele macmiror perorální tablety, moc nevím k čemu? Všude jsem se dočetla že HPV je nevyléčitelný, zústává v těle i když neaktivní a tělo se s ním musí poprat samo. Pomůže tedy toto léčení? A dále by mě zajímalo jestli ještě někdy budeme moci praktikovat orální sex, je zde riziko přenosu viru do sliznice dutiny ústní? Nerada bych se vzdávala tohoto potěšení na celý život když vir vlastně v těle zůstane.Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Macmiror je na zánět v pochvě virus skutečně nevyléčí, virus je možno přenést jak orálním tak vaginálním stykem takže není důvod,proč by jste se jej měla vzdát. Příjemný den

Související dotazy

Orální sex a HPV
Pokud to tedy správně chápu, orální sex také pouze...
Orální sex
Dobrý den, měl jsem orální sex od prostitutky, ale...
Orální sex
Dobrý den, chtěl bych se zeptat - včera jsem měl...
HPV infekce a orální sex
Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda z orálního sexu...
Nechránění orální sex
Dobrý den,měl sem nedávno chránění sex s prostitutkou...
Přenos HPV
Dobrý den, Chci se zeptat ohledne HPV viru. V 15letech...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hpv a bulka na konečníku

dobrý den. už několik let se mi objevuje hpv v podobě dvou malých bradaviček...

HPV a dárcovství

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, před rokem mi byl zjištěn virus HPV,...

HPV a Chlamydie

Dobry den p.doktorko. V roce 2010 mi poprve objevily chlamydie-uspesne vyleceny(testy...

HPV a jeho léčba

Dobrý den pí. Mudr. Heřmanská. Chtěl bych se zeptat zda je možné se zcela zbavit...

HPV a jeho přenos

Dobrý den, předem se omlouvám jestli tady v diskuzi je odpoveď na můj dotaz,...

HPV a kyselina listová?

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli když má v sobě žena HPV virus a občas se...

HPV a líbání

Dobrý den, v současné době se hodně mluví o tom, že HPV se přenáší orálním sexem,...

HPV a následné objevení bradaviček

Dobrý den, před měsícem jsem prodělala vaginální herpes a od té doby mám neustálé...

HPV a nevěra

Dobrý den..pročítám si otázky a odpovědi a dle nich usuzuji,že pokud mám stálého...

HPV a očkování mužů

Dobrý den. Prohledal jsem rubriku zde na serveru, ale odpověď na tento dotaz...

HPV a orální sex

Dobrý den, můj partner se léčil na kondylomata v podbříšku, nyní už asi dva...

HPV a ORL

Dobrý den, prošla jsem konizací s výsledkem, že odebraná tkán byla již v posledním...

HPV a porod

Dobry den chcem sa opytat ak sa dieta pri narodeni nakazi virusom HPV ake to...

HPV a rakovina

Dobrý deň chcel som sa len opýtať ak by som mal hpv a bojím sa rakoviny konečníka...

HPV a sex

Dobrý den, partnerka má zvýšené hodnoty HPV, je v prvním trimestru. Je sledována...

HPV a SLE

Dobrý den, je mi 37 let a při poslední kontrole mi byla zjištěna lehká dysplazie...

HPV a streptokok

Dobrý den,nedávno mi byl zjištěn HPV virus a streptokok v pochvě. Začala jsem...

Hpv a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu věc. V květnu 2007 mi byla nalezena...

HPV a ureplasmata u muže

Dobrý den. Měl jsem nechráněný pohlavní styk s jednou slečnou. Poté jsme se...

Hpv a vřidek na čípku

Dobrý den, je mi 38 let. V březnu mi gyn.z cytologie vyšlo hpv. Byla jsem po...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyvrknuty kotnik

Dobry den ! 20.2.06 jsem si vyvrknul kotnik pri fotbal,doslapl jsem na bok...

Loupání kůže na prsou


Angína, komplikace


Tranvestismus nebo shemale?


Bolesti po polypektomii


Ganglion? u dítěte


Kondom - správné nasazení


MUDr. Petr Havel

3HPHK, s.r.o.

MUDr. Libor Anděl

Gynekologická privátní praxe

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Plíseň


Ganglion a bolest kolene


MUDr. Jaroslav Šubrt

Praktický lékař

Bílé pupínky


Váček na patře


Roztroušená skleroza


Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Na hrudi


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×