Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HPV virus

Gynekologie Jitka . 16.4.2009

již tři roky mám nálezy na cytologii - HPV. všude se píše, že mladé tělo se s virem vyrovná samo, zajímalo by mě zda se vyrovná i tělo s oslabenou imunitou - když mám zvýšenou hladinu lymfocytů, které jsou základem imunitního systému nebo zvýšení lymfocytů může být důsledkem přítomnosti viru HPV. A aby se moje tělo vyrovnalo s tímto virem i s oslabenou imunitou jestli si mám koupit na posílení imunity WOBENZYM nebo jiné podobné preparáty. A další dotaz zda má přítomnost viru vliv na ztížené otěhotnění!!!!!!!Budu mít problémy s otěhotněním????? děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Zvýšení lymfocytů bývá následek virové infekce, není to známka oslabené imunity. Poéraďte se se svým gynekologem, jestli by i při vašem nálezu nebylo vhodné očkování proti HPV. Wobenzym na posílení imunity je vhodný, ale nečekejte od něj zázraky. Problémy s otěhotněním v souvislosti s HPV infekcí by neměly být.

Související dotazy

HPV
Dobrý deň akú šancu ma 21 ročný človek na rakovinu...
Herpatické viry
Dobry den.. s přítelkyní jsem necelé 3 měsíce.. pohlavní...
HPV
Dobrý den, před nedávnem jsem prodělala konizaci děložního...
HPV
Dobrý den, co jsou HPV viry (obecně), a jaké formy...
HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...
HPV infekce
Dobrý den, virus HPV jsem chytla od "kamaráda",který...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HPV vir

Dobry den, byl mi zjisten LSIL vcetne HPV. Proto bych mela dotaz. Kdyz se...

HPV vir

Dobrý den prosim vás může se žena nakazit, při pohlavním styku s kondomem...?...

HPV vir

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rizikovost nakažení tímto virem. Šest let...

HPV vir

Dobrý den,před 5 lety jsem byla nakažená HPV virem a podstoupila jsem konizaci...

HPV vir - rok a půl recividy

Dobrý den, přes rok a půl se léčím s hpv virem, poprvé jsem bradavice objevil...

HPV vir ?

Dobrý den, cca před 3roky se u mě objevily genitální bradavice, které se podařilo...

HPV VIR A BRADAVICE NA PRSTU

Dobrý den, přítelkyni (21 let) byly na gynekologii při cytologii zjištěny změny...

HPV vir a Evelor

Dobrý den, gynekolog mi po telefonu sdělil, že mám HPV viry a doporučil mi po...

HPV VIR A LECBA

Dobry den,pred 3 lety jsem podstoupila konizaci cipku pro 3 stupen zmen,pravidelne...

HPV VIR U MUŽE

Dobrý den,před 8 dny jsem podstoupila konizaci děložního čípku.HSIL III,ještě...

HPV virus

Dobrý den,na gynekologii mi zjistili,ze mam HPV infekci.Hned me zacali lecit.Na...

HPV virus

Dobrý den,děkuji paní doktorce Leskovské za odpověď na můj dotaz. Ještě bych...

Hpv virus

Dobrý den, před 3 měsíci mi lékař, že mám nález na děložním čípku ( č. 1) ....

Hpv virus

Jak dlouho ma clovek tento virus v sobe? grnitalni bradavice :( zajimalo by...

HPV virus

Dobrý den, mám nález ve stěru z čípku HPV pozitivní HR genotyp. Od lékaře mi...

Hpv virus

Dobrý den, můj bývalý přítel mi oznámil, že prodělal infekci hpv, nejspíše v...

Hpv virus

Dobrý den.Dozvěděl jsem se od své bývalé přítelkyně,že u ní našli přítomnost...

HPV virus

Dobrý den ,chtěla bych se zeptat zda se může jednat o genitální bradavice (viz...

HPV VIRUS

Dobrý den, dnes jsem se dozvěděla, že mám HPV virus a vůbec nic o tom nevím....

HPV virus

Dceři je 18 let, opakovaně při cytologii byly zjištěny změny na děložním čípku....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Třes rukou


Mám dotaz, může Ivuška z toho úplně zešílet?


Bušení srdce


Dotaz


Pasivní kouření škodí i plodu v děloze!


Únava


Alzheimerova demence


MUDr. Renata Štěpánková

Ortodoncie, praktické zubní lékařství

Medrol

Pro MUDr. Janu Leskovskou. Medrol jsem vysazovala pod dohledem lekare. Je to...

Bolesti třísel a varlat


Alergie – červené oko, které nebolí


Skřípnutý mezižeberní nerv


Váha plodu


EKG výsledek


Molusky


CNS - centrální nervový systém


Větry


Brnění konečků prstů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×