Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hulení

karel N. 20.8.2016 redakce uLékaře

takže když hulím denně přes gram skunku,cca 19let tak mě by to trvalo as kolik roků než by výsledek byl ok? :)

Odpovídá:

MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství Pracoviště: Praktický lékař, Praha

Dobrý den, pane Karle. Nevím, jaký "výsledek" máte na mysli. Pokud výsledek močového testu na přítomnost metabolitů THC, "vyčištění" by pravděpodobně trvalo i při Vaší spotřebě max. několik týdnů. Zdůrazňuji pravděpodobně, každý jsme jiný, ale jistě nejde o roky...

Související dotazy

Špatné dýchání
Dobrý den, Tak kde bych začal, Je mi 19let, Mám za...
Pocení,brnění,úzkost,neschopnost,sucho v ústech
Dobrý den pane doktore,rok téměř každý den jsem kouřila...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hučení v uších a únava

Dobrý den, poslední týdny jsem strašně unavená, dnes ráno mě začalo hučet v...

Hučení v uších od rýmy?

Dobrý den, měl bych dotaz. Prodělal jsem rýmu, ale ne tu klasickou. Zřejmě alergickou....

Hučení v ušich poleku

dobrý den po nesnášenlivosti léku Gabapenktinu brala asi týden na neuropatii...

Hučení v uších, bolest hlavy

Dobrý den, Poslední týden je mi tak nějak špatně od žaludku, mám pocit jakoby...

Hučení v uších, nechuť k jídlu, může jít o boreliózu?

Dobrý den, už delší dobu, tak 3 měsíce mi hučí v uchu, cítím se unavená, mám...

Hučení, pískání v uších

Dobrý den, už asi třetí den mě trápí pískání v uších, možná dele ale zpozoroval...

Hučení,jako by foukání a rámus v levém uchu

Dobrý den. Nedávno jsem zde měla dotaz, zda nevíte nebo nemáte nějakou radu...

Hudba v tehotenstvi

Dobry den, jsem v 21.tt a chtela bych se zeptat, zda mohlo dojit k poruse sluchu...

Hughesův Stovinův syndrom

Zdravím, paní doktorko. Mám hodně důležitý dotaz. Jedna z mých nejbližších osob,...

Hukot v hlavě

prosim o radu již asi 3 měsíce mě nepravidelně sužuje brum v levé polovině...

Humorální imunodeficit a očkování

Syn 22 měsíců se léčí pro humorální imunodeficit na imunologii (bere bronchovaxom,...

Hunterova glositida

Dobrý den, je mi patnáct let a už je to nějakou dobu, co se mi na jazyku objevují...

Hurdní Koš

Dobrý den mývam dívný pocit na hrudi jakoby tlak občas mně spíš bolí záda nebo...

Hůř se mi polyká

Dobrýden, pane doktore. Už druhý den mám pocit jako by se mi hůř polykalo. Jím...

Hůř vidím, jako bych měl špinavé brýle nebo neumyté, rozespalé oči

Hůř vidím, jako bych měl špinavé brýle nebo neumyté, rozespalé oči Dobrý...

Hůře domyká kardie

Dobrý den, při gastroskopickém vyšetření se ukázalo,že kardie hůře domyká a...

Husí kůže

Dobrý den, je mi 14 let a již od předminulé zimy (2009) mám jeden na 1. pohled...

Husí kůže na jedné polovině těla, trnutí v ústech, slabost

Dobrý den, již několik let se mi jednou za dva až tři měsíce zhruba na tři až...

Husí kůže při jezení jídla

Dobrý den, chtěl bych se na něco zeptat. Když jím nějaké tvrdé, nebo křupavé...

Husí kůže při močení

Dobry den chtel jsem se zeptat. Pri moceni me oblije husi kuze kdyz jsem byl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×