Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hvězdičky v očích

Mozek a nervy Jindra . 16.2.2009 redakce uLékaře

Pri urcitem rychlejsim pohybu hlavy-krku (uklon vlevo) vetsinou jakoby (?) vidim az na levem okraji vizualniho vjemu nekolik (1 - 3 ?) rychle se pohybujicich zablesku (hvezdicek). Pri svetle to patrne neni. Trva to od vcerejsiho vecera. Stoji to za vysetreni?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, určitě ano, takto se může projevovat poškození sítnice nebo sklivce, je tedy vhodné navštívit očního lékaře, aby tyto poruchy vyloučil.

Související dotazy

Červené žilky v očích
Dobrý den, mám dotaz na červené žilky v očích. Mám...
Bolest očí
Dobrý den , prosím mám na vás jeden dotaz.......Již...
Krátkodobá narkoza
Dobry den 11.4.2017 jsem byl na operaci s nohou a mel...
Tlak v očích
Dobrý den pane doktore, dědovi před měsíce zjistili...
Motání hlavy
Dobrý den, už skoro 3 měsíce trpím na motání hlavy....
Bolest hlavy
Dobrý den,už cca jeden rok mám problémy spojené z točením...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hustý hlen a krev

Dobrý den,už nevím kam se mám obrátit a nebo snad změnit lékaře.Od minulého...

Hustý hlenovitý výtok

Dobrý den, pane doktore, již jednou jsem se na Vás v této poradně obracela a...

Hustý hlenový výtok v těhotenství

Dobrý den paní doktorko, ráda bych se zeptala na problém, který mě trápí. Jsem...

Hustý hnědý výtok

Dobrý den před třemi dny jsem začala používat norethisteron na oddálení menstruace....

Hustý hnědý výtok místo menstruace

Dobrý den, beru asi rok hormonální antikoncepci bez větších potíží, ale teď...

Hustý hnědý výtok v 6 tt

Dobrý den už týden mě trápí tmavě hnědý výtok. Mám ho tak nějak celý den, vždy...

Hustý průsvitný hlen v těhotenství

Dobrý den, ve čtvrtek 18.7.jsem začala 18 týden těhotenství.17.7. jsem ráno...

Husty vytok

Dobry den, jsem 9 týdnů po porodu. Prvni menstruace u mne probehla téměř ihned...

Husty žlutobily vytok z penisu

Poprví ee mi to stalo před rokem, po močení když jsem snažil vytlačit zbytky...

Hustý žlutý výtok

Dobrý den paní doktorko, už zhruba tři měsíce mě trápí hustý žlutý výtok. Ze...

Hvízdání v kojenci

Dobrý den.Mám dotaz na své 6 měsíční dítě.Prospívá dobře, Ale při silnějším...

Hvízdání v nose

Dobrý den, po septoplastice a turbinoplastice v jedné nosní dírce (před 4 měsíci)...

HVP virus

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na nějaké informace ohledně HVP viru.Měl jsem...

HVP virus

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, je mi 22 let. Nikdy jsem neměla žádný gynekologiký...

HY prostatae, Ekevace PSA

Dobrý den, chtěla bych poprosit o vysvětlení lékařské zprávy mého táty. Věk...

Hyalgan

Dobrý den, jsou injekce Hyalgan hrazeny zdravotní pojišťovnou? Za 5 injekcí...

Hyalgan

Dobrý den Dostala sjem injekci Viscoseal za 3900 Kč, která je piokládána za...

Hyalgan

Dobrý den, po vyšetření kolene včetně rtg. mi byly doporučeny injekce Hyalgan....

Hyalgan a tetování

Dobry den v pátek mi maj píchnout hyalgan a v sobotu mam jit na tetování chci...

Hyalobarrier gel

Dobrý den, chci se zeptat na Váš názor na Hyalobarrier gel.Čeká mne operace...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Operace nadledviny

Dobrý den, Jsem měsíc po retroperitone­oskopické operaci nadledviny pro adenom....

Otok po operaci hemeroidu

dobry den, Jsem 14 dnu po operaci hemeroidu provedenou metodou HAL,RAR. Po tydnu...

Špatné dýchní a Bušení srdce

Dobrý den,jen reaguji na vaší odpoved. Se štítnou žlzou se léčím a ta je pod...

Dlouhodobé onemocnění, streptokok?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Trápí mě od srpna, že jsem byla měsíc nemocná....

Bulka na varleti


Antikoncepce a jiné léky

Dobrý den, beru antikoncepci Logest.Chtěla bych se zeptat jestli Ibalgin 400...

Kožní obtíže


Hemoroidy?


Opakující se bolest v krku

Dobry den, od druheho porodu trpim neustalymi bolestmi v krku, bez teplot,...

Pojmy související s tepovou frekvencí: orientujete se v nich?

Zrychlený tep a pocity silného bušení srdce mohou být natolik nepříjemné, že...

Střevní divertikly

Dobrý den, v roce 2014 prvé vyšetření na kolonoskopii, sám od sebe na základě...

Noční běsy

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na svůj problém týkající se hodně zlých snů....

Skoro až fialová bulka na varleti

Dobrý den, nevíte, co by to mohlo být ? Děkuji

Dotaz ohledně neustáleho vracení angíny

Dobrý den, v listopadu jsem dostala angínu, byly mi nasazeny antibiotika,ale...

Prokřupávání

Dobrý den, mám často ztuhlý krk, snažím se cvičit. Často mi prokřupává při...

Bolest varlete

Dobrý den. Můžu mít torzi varlete? Již asi 2 týdny mě bolí levé varle a mám...

BOlest na levé straně hrudníku


Bulka pod jazykem

Dobrý den, rozhodl jsem se Vás oslovit, jelikož se zrovna nacházím v zahraničí,...

Drobné lymfatické folikuly

Dobrý den, nedávno jsem si všiml pod pravou krční mandlí u jazyku a na záklopce...

MUDr. Václav Hanka

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×