Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Imunita

Imunita Kamila . 17.10.2008

Dobrý den, po opakovaných zánětech HCD mi byla zjištěna oslabená buněčná imunita.Lékař mi nasadil a beru to do dnes lék Isoprinosine, již 2 roky vždy na podzim a na jaře. Bohužel bez účinku. Chtěla jsem se zeptat, zda není nějaký lepší a vyzkoušený lék na buněčnou imunitu.Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Lepší lék vám bohužel nemohu doporučit, ale jednou z možností při opakovaných infektech HCD stejnými bakteriemi ( např. stafylokok) je zhotovení autovakcíny z vlastních výtěrů. Dále doporučuji nespecifickou imunomodulaci např. Imunoglukanem, či kapslemi s hlívou ústřičnou či shitake.

Související dotazy

Imunita
dobrý den během 6 měsíců mam čtvrté antibiotikum tentokrát...
Imunita
Dobrý den, mám sníženou imunitu v následku čehož trpím...
Imunita
Dobry vecer,chtel sem se zeptat jak se da zlepsit imunita?a...
Imunita
Dobry den. Rada by som sa spytala ci ma alebo nema...
Imunita
Dobry den. Rada by som sa spytala ci ma alebo nema...
Imunita
Dobrý den, prosím o radu ,jak posílit slizniční imunitu?Mám...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Impotence

Chci se zeptat z manželovi se nepostavi skoušely jsme clavin a zAdny účinek...

Impotence

Dobrý den Potřeboval bych poradit.Je to již rok co mám sníženou chut na sex.Dříve...

Impotence

Dobrý den, je možné, aby po přeléčení ureoplasmy DoxyHexalem došlo u manžela...

Impotence

Dobrý den, rád bych se informoval ohledně problému s erekcí. Nevím jestli...

Impotence a varikokéla

Vážený pane dokrore, je mi 20 let a v současné chvíli se potýkám s 2 problémy....

Impotence po léčbě Egilokem a Rytmonormem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda Egilok a Rytmonorm dlouhodobě užívané...

Imprese míchy

Dobrý den,byla jsem na vyšetření CT a zjistíli mi Def.spondyloza Th páteře,dorzálni...

Impulsní oscilometrie

Dobrý den,máme 7 letého syna,který byl od lékaře imunologa a alergologa odeslán...

Imtimní Partie

Zdravím mám jeden problém za který se stydím a potřebuju radu abych věděl jestli...

Imunit Echinacea kapky užívání

Dobrý den, trpím opakovanými angínami a 2 měsíce užívám kapky Imunit Echinacea,...

Imunita

Dobrý den, moc Vás prosím o dpověď na mé otázky. Je mi 27 let, jako malá jsem...

Imunita

Prosím Vás co to znamená,že mám pozitivní tyto testy:ANA HEp-2, ANCA IF děkuji...

Imunita

Dobrý deň!Užívam pyridoxin,thiamin,vápnik,horčík,zinok a myslím si,že to nie...

IMUNITA

DOBRÝ DEN,NAŠEMU 4,5 LETÉMU SYNOVI BYLO Z ODBĚRU KRVE ZJIŠTĚNO MÁLO BÍLÝCH KRVINEK,TAKŽE...

Imunita

Děkuji za rychlou odpověď k předešlému dotazu a ještě by mě zajímalo, jestli...

Imunita

Dobrý den, mé babičce z výsledků krve zjistili zvýšenou hladinu kardioplipinu...

Imunita

Paní doktorko,mám na vás 2 otázky. 1. jestli mezi závažnou imunitní poruchu...

Imunita

Dobrý den, ráda bych své pětileté dceři pořídila něco na imunitu. Občas má rýmu,...

Imunita

prosim pani doktorko nevite co by mohla dceři ktera ma 2 roky zabrat na imunitku...

Imunita

Dobrý den, tímto bych se chtěl optat na následující případ. Prodělal jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×