Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Imuran - alkohol

Léky Alena . 22.1.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li mohu v menších mírách pít na Imuran alkohol, nemyslím tvrdý alkohol, ale na např. víno či pivo? Děkuji za odpověď Alena

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


V malém množství není námitek, např. 2 dcl vína či 1/2 litru piva.

Související dotazy

Imuran
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. Užívám Imuran 2x...
Polygynax a alkohol
Dobrý večer! Včera mi byli předepsány tobolky na zavádění...
Imuran a plodnost
Dobrý den, můj dotaz je prostý. mám Crohnovu chorobu...
Imuran
Dobrý den, pane doktore, je mi 21 let a od 14 let...
Svědění chodidel po alkoholu
Dobrý den,mam dotaz,po požití alkoholu,mám strašné...
Imuran
Dobrý den. Mám neuropatii Charcot Marie Tooth a Crohnovu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Imunomodulační léčba

dobrý den, od dětství trpím kožními potížemi na rukou, tvoří se mi drobné puchýřky...

Imunopatie

Dobrý den, dcera 4 roky má nález: hypoechogenní ložiska na štítné žláze, TSH...

Imunopreparát

Dobrý den, mám celiakii a autoimunitní thyreoiditis, mohu užívat GS Imunostim?...

Imunor a kojeni

Dobrý den, před těhotenstvím jsem užívala Imunor kvůli deficitu imunity. Nyní...

IMUNOR a těhotenství

Dobrý den, můj imunolog mi předepsal přípravek IMUNOR, kůra obsahuje 4 ampule...

Imunosupresiva a jejich vliv na hodnoty RA faktoru a CCP

Dobrý den, rád bych se zeptal pokud si nechám provést krevní test na některé...

Imunoterapie Ribomunylem...

Dobrý den,měl jsem 2x opakovanou spálovou tonzilitidu..poprvé nasazen Dalacin...

Imuran

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. Užívám Imuran 2x denně ráno a večer. A zda...

Imuran

Dobrý den, pane doktore, je mi 21 let a od 14 let mám ulcerozní pankolitidu...

Imuran

Dobrý den. Mám neuropatii Charcot Marie Tooth a Crohnovu chorobu. Chci se zeptat,...

Imuran - skladování

Dobrý den. zajímalo by mě zda jsou léky obecně, popřípadě konkrétně lék imuran...

Imuran a ostatni leky

Dobry den, chtela bych se poradit. Syn vcera onemocnel boli jej v krku a je...

Imuran a plodnost

Dobrý den, můj dotaz je prostý. mám Crohnovu chorobu a užívám Imuran. S manželkou...

Imuran v těhotebnství

Dobrý den, je mi 33 let. Již asi 14 let se léčím s trombocytopenií. Nyní jsem...

Imuran v těhotenství

Dobrý den, je mi 28 let a 2 roky se léčím s Crohnovou chorobou. Začínala jsem...

Imuran vs. prášky pro zvýšení imunity

Dobrý den, mám crohna a beru prášky jako Pentasa, imuran a aktiferin ... mám...

Inafarkt a život po

Dobrý den, jsem 4 měsíce po infarktu myokardu a pořád nevím jak mám žít dál....

Inaktivní forma jaterní cirhózy

Dobrý den,prosím Vás,co je to inaktivní forma jaterní cirhózy?Na internetu se...

Inaktivní forma jaterní cirhózy

Ještě jsem našla, že to je v případě, že už člověk má třeba alkoholickou cirhozu...

Incesantní sinusová tachykardie

Dobrý den, již několik let mám problém s tachykardií, prvně mi byla diagnostikována...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×