Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Infekce

Infekce honza 18.8.2009

Nezlobte se,ze zase pisu,ale trosku sme se nepochopili.Ja myslel,ze se mi navysujou titry IGG u toxoplazmozy(IGM neg.).Tez by me zajimalo,jestli muze pri snizenej obranyschopnosti delat demyel. loziska na mozku a miche a napadat CNS.1 doktorka rekla,ze ne a 2. ze jo,ale jenom u lidi s AIDS a po transplantaci.Zajimal by ma Vas nazor.Dik!

Odpovídá lékař:

Pokud se navyšují titry IgG pro toxoplasmosu, konzultujte to s lékařem, který vám odběry děl...

Odpovědi lékařů jsou součástí klientské zóny.
Pro zobrazení celé odpovědi se přihlaste. Registrace je zdarma.

Související dotazy

Infekce
Ziji v USA a s doktory nemam moc dobre zkusenosti....
Infekce
Dobrý den,na cevním mi byla diagnostikován infekce./přikládám...
Infekce
Ktera infekce spusobuje lymf. uzliny a muze napadat...
HCV infekce
Paní doktorko,co znamená HCV infekce? O jakou infekci...
Infekce
Dobrý den,asi mam v těle nějakou infekci na kterou...
CMV infekce
Dobrý den, potkala mě nepříjemná infekce CMV virem....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Infekce

Dobrý den, po častých angínách a ATB mám zřejmě slabou imunitu. 1x za 2-3 měsíce...

Infekce

Dobrý den, před měsícem mi operovali slepé střevo (bylo to akutní, bylo prasklé)...

Infekce

Dobrý den, před 14 dny mě začalo škrábat v krku a den nato lehce pobolívat (polykání...

Infekce

Dobrý den. Obracím se na Vás s problémem, který mě trápí. Cca před měsícem jsem...

Infekce

Dobrý den, syn 5,5 let měl v posledních 9 měsících 5x angínu, horečky 40°C...

Infekce

Dobrý den,už tři měsíce jsem pozitivní po nakažení salmonelou. Můj lékař říká,že...

Infekce

Dobry den, synovi (3 roky) byla v nedeli diagnostikovana herpangina. V utery...

Infekce

Pane doktore Petruželo,asi ste me zle pochopil-vim,ze borelioza nedela cysty,ale...

Infekce

Dobrý den, prosím Vás o radu. Již několikrát jsem zde psal o tom, že si na...

Infekce

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o radu. Před zhruba 5 týdny se u mě...

Infekce

Dobrý den, před třemi dny jsem si odstranila klíště, po kterém zůstala kusadla,...

Infekce

prosim pomuzete mi?mam v tele tasemnici a nemuzu se ji zbavit i leky nepomahaji.leze...

Infekce

Dobrý den,stále trpím už 4 dny bolestí pod žebry v pravém boku,eště k tomu se...

Infekce

Dobrý den, dostal jsem dnes naordinováné ATB u svého nového praktického lékaře...

Infekce

Dobrý den, mohu Vás poprosit o zodpovězení níže uvedených pěti bodů? Moc by...

Infekce

Dobrý den, byl jsem služebně v indii, po návratu mě začlo pálit při močení...

Infekce

Dobrý den, dnes mi lékařka předepsala Rosalgin a chtěla bych se zeptat, zda...

Infekce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už asi 14dní mám nepříjemné svědění a hrudkovitý...

Infekce

Dobry den, Mam 19 měsíčního chlapečka.Je to asi 14 dni co začal hodne polehávat,je...

Infekce

Dobrý deň. Pracujem ako zdrav.sestra. V práci sme zachytili infekciu MRSA...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Protruze ploténky

Dobrý den. Měla bych dotaz ohledně výsledků mag.resonance. K paní doktorce jdu...

Bulka na chodidle

Dobrý den, zespodu na chodidle mám malou pravděpodobně tukovou buňku. Setrvává...

Bolest pod levým prsem

Dobrý den, je mi 16 let už několik dnů trpím bolestí asi 3 cm pod levým prsem,tudíž...

Zineryt se dostal do oka

dobrý den, nedávno se mi tento přípravek omylem dostal do oka, oko začalo pálit...

Fialová skvrna na penisu

Dobrý den na penisu pol kůží se mi udělala fialová skvrna a nahmatal jsem malou...

Antibiotika


Brnění kůže stehna


Co může znamenat bulka pod bradavkou

Dobrý den. Chci se zeptat, jak je to s malou bulkou pod bradavkou. Je tomu pár...

Bolest v podbříšku při orgasmu

Dobrý den, už tak měsíc mě trápí bolest v podbříšku při orgasmu. Je to takové...

Nechráněný styk a HIV infekce

Dobrý den, Před měsícem jsem prodělávala nachlazení a shodou okolností jsem...

Mám prolaps ,poslední dobou mi nedělají dobře noční směny

Dobrý den, Před pěti měsíci jsem začala dělat noční směny, poslední dva měsíce...

Nevolnost po čokoládě

Dobrý den, nedávno jsem omezil cukry a soli v těle. Přestal jsem jist čokoládu...

Tmavé fleky na nohách

Dobrý den paní doktorko/pane doktore Jmenuji se Miroslav , je mi 28 let a...

Orofar v těhotenství


Als


Zlomenina těla 5.metatarzu

Dobry den , Pri cviceni jsem si na konci cervna 2020 zlomila chodidlo. Lekar...

Mandlové kameny

Dobrý den, dcera má 35 let a již několik let se jí dělají "mandlové kameny",...

Mirena a oddálení menstruace


Ureaplasma urealyticum


Fraktura klíční kosti

Dobry den Mam jit na operace se zlomeninou klicni kosti. Rentgen viz příloha....

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.