Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Infekce z koruny

Adolf . 23.5.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, Spolužák mi hodil do kalhot korunu. Je možné z toho dostat nějakou infekci? Třeba žloutenku. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Ne, tímto způsobem není možné se žloutenkou nakazit. Žloutenka A se přenáší špinavýma rukama a žloutenka typu B a C krví nebo pohlavním stykem.

Související dotazy

Infekce
Ziji v USA a s doktory nemam moc dobre zkusenosti....
Infekce
Ktera infekce spusobuje lymf. uzliny a muze napadat...
HCV infekce
Paní doktorko,co znamená HCV infekce? O jakou infekci...
HCV infekce
Dobrý den.Když jsem si pročítala otázky a odpovědi...
HCV infekce
Dobrý den.Slyšela jsem že HCV infekce může způsobit...
Infekce MRSA
Dobrý den můj dotaz se týká manžela leží v nemocnici...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Infekce v tehotenstvi

Dobrý den jsem tehotna 24.tyden, a zjistili mi z vyteru ze mam infekci (kvasinky,...

Infekce v těhotenství

Dobrý den, jsem asi 4 týdny těhotná a moje dcera má již několik dní rýmu a kašel....

Infekce v tele

dobry den,mam dotaz jsme po opakovany angine mela jsme podle vyteru streptokoka...

Infekce v ústech?

Dobrý den, mám takový nepříjemný problém, i přes to, že si čistím zuby dvakrát...

Infekce v zahraničí

dobrý den, jakých infekcí se mám obávat v Mali, Maroko a Senegalu? Co je třeba...

Infekce ve výtěru z krku

Dobrý den, před dvěmi měsíci jsem měl nechráněný orální sex. Po cca 4 dnech...

Infekce virem HIV

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu, jak se mám zachovat. Minulý rok jsem...

Infekce Yersinií

Dobrý den, prosím o vyjádření zda je nutné přeléčit ( dle přílohy ). V roce...

Infekce z autolancety

Dobry den,chtela by jsem se zeptat- mam doma glukometr a odberove pero,kam se...

Infekce z jehli

Dobry den,v patek jsem byla na krvi ve FN Olomouc na gynekologii. Krev mi brala...

Infekce z krve

dobry den, mam takovy zvlastni dotaz. Kdyz by byla na pradle krev zaschla( nevim...

Infekce z myšího trusu?

Dobrý den, paní doktorko, na půdě se nám nově objevily myši - manžel je ihned...

Infekce z pití

Dobry den pane doktore, rada bych se Vas zeptala, minuly tyden jsem byla na...

Infekce z rozmáčkkého klíštěte?

Dobrý den. V pátek odpoledne jsem si vyndala klíště z oblasti kotníku. Vím,...

Infekce z WC

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali je možný přenos nějaké infekce, když...

Infekce ze strojku na vlasy

Dobry den,byla jsem u kadernice a po ostrihani vlasu mi krk jeste prejela strojkem...

Infekce ze štípnutí hmyzem

Mého partnera poštípal hmyz a po 4 dnech a 2 lékařích nám nikdo nepomáhá a všichni...

Infekce zubu

Prosim vas, Chtel jsem se zeptat jestli je mozne mit v zubu nejakou infekci...

Infekce zubu - udušení - projevy

Vážená paní doktorko, zhruba před několika lety jsem byl na pohotovosti s...

Infekce zvukovodu, zevního ucha

Dobrý den, v Neděli večer (30.7) mě začalo píchat v pravém uchu, druhý den již...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Penirium


Velikost penisu

Zdravím Vás, mám na Vás jistý dotaz, jde o velikost mého penisu, je mi 16 let...

Bolest zápestí


MUDr. Pavla Drnková

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost

Podvázání vaječníků

Dobrý den,letos mi bude 33let a mám 3 děti.Beru antikoncepci-DepoProveru a rozhodně...

Uzliny

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych Vás poprosila o radu. Někdy v prosinci jsem...

Oteklá levá noha a bolest

Dobrý den. Prosím o radu. 5 dní mě bolela levá dolní končetina, večer mi...

Hyperfunkce štítné žlázy ?

Dobrý den, již delší dobu u sebe sleduji, že mi při sebemenší námaze začne...

Krvácení po konizaci děložního čípku

Dobrý den, před 10 dny jsem prodělala konizaci děložního čípku. Po zákroku jsem...

Zánět slepého střeva


Pálení chodidel


MUDr. Anna Tachovská

Soukromá zubní ordinace

Neustálý pocit žízně, velmi časté močení


Útvar na kůži

Dobrý den, po druhém porodu (před 2 lety)mám na rameni načervenalý výstupek,...

Revmatoidní artritida

dobrý den, po ročních peripetiích mi revmatolog určil diagnozu revmatoidní...

Bolestivá kostrč

Dobrý den, prosím o radu. Asi před rokem jsem spadla na bruslích na zadek (kříže),...

Můj jazyk se celkově zhoršoval, bolel, nebo spíše pálil.

Dobrý den. Prosím o radu jak dál pokračovat, protože jsem zatím nenašel nic...

Rakovina vaječníků

Rakovina vaječníku představuje velice nebezpečnou nemoc postihující ženské reprodukční...

Konečnou výšku dítěte lze předvídat. Do určité míry

Mnoho rodičů si při narození dítěte pokládá otázku, jaké jejich dítě bude. Nejčastější...

Candida

Dobrý den, byla mě zjištěna candida a s přítelem jsme brali antibiotika, držíme...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×