Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Interupce

Gynekologie lucie . 12.2.2013 redakce uLékaře

a jeste sem se chtela zeptat co mam delat kdyz to dite nebudu chtit a nebude to pul roku od posledni interupce to musim cekat do 6 mesice to je riskantni potom ten potrat musejí mi tu interupci udělat přeci Pane doktore

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Za zákona není možno přerušit graviditu pokud od poslední interrupce neuplynulo 6 měsícu a kromě genetických důvodů je možno graviditu přerušit jen do 12 týdne, jinak by došlo k porušení zákona. Příjemný den

Související dotazy

Interupce
Dobrý den chci se zeptat je mi 23 let a deti jeste...
Interupce
Dobrý den . Chtěla bych se zeptat dne 4.10 .2016 jsem...
Interupce nezletilé
Dobrý večer, je možné provést potrat u lékaře v 15...
Opakovaná interupce
Dobry den, dcera uz bude skoro 5 týdnů po miniinterupci...
Interupce
Dobry den, chtěla bych se zeptat.Ubazuji o interrupci...
Interupce
dobrý den! Mám takový, že jsem otěhotněla a jednu interupci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Interrupce

Dobrý den, jmenuji se Michaela Černá a chtěla bych položit dotaz za moji mamku,...

Interrupce

Ještě k memu minulemu dotazu.slysela sem,ze pokud to byla potratova pilulka...

Interrupce

Pred 2 mesici jsem byla na potratove pilulce,ale bohužel jsem zjistila ze sem...

Interrupce

Dobrý den, moje kamáradka byla na potratu v 11. týdnu. Mám o ní obavy, protože...

Interrupce po 8 měsících

Dobrý den, Mám 2 děti, je mi 37 let. V březnu 2015 jsem podstoupila interrupci....

Interrupce po interrupci

Dobrý den, 12.2. jsem podstoupila miniinterupci v 5+5 týdnu těhotenství. Šestinedělí...

Interrupce při kojení

Dobrý den, 28.1.17 jsem porodila a plně kojím - stále. Nevím zda jsem již měla...

Intersticiální plicní onemocnění

Dobrý den, chci se zeptat, zda by se dala použít biologická léčba pro léčbu...

Interstinální dysmikrobie

Vážená paní doktorko, nesmírně si vážím vaší předešlé odpovědi neboť již pět...

Interstinální dysmikrobie

Dobrý den chtěla jsem se vás zeptat, jak se projevuje interstinální dysmikrobie...

Interupce

Dobrý den, chci se zeptat, můžu ve 12 nebo 13 tt podstoupit interupci na vlastní...

Interupce

Dobrý den. V roce 2008 v září jsem podstoupila miniinterupci,vše proběhlo v...

Interupce

Dobrá den, před 5 týdny jsem byla na UPT v 6 tydnu. Vše proběhlo dobře, jen...

Interupce

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestly jde udělat interupce 2x do roka aniž...

Interupce

Mam přítelkyni a je jí 15. Měli jsme spolu pohlavní styk a teď je v 8,5 týdnu....

Interupce

Dobrý den, moc prosím o radu. Jsem nyní v 7tt, ale zle jsme se rozešli s...

Interupce

Dobrý den, moc prosím o radu. Jsem nyní v 7tt, ale zle jsme se rozešli s...

Interupce

Dobry den chtěla bych vas poprosit o rádu kam se obratit když mě zajimá jestli...

Interupce

Dobrý den, 17.10 jsem mela nechraneny sex. 5.11. jsem mela dostat mesicky a...

Interupce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat...moje sestra čeká dítě. Nevim přesně, v kolikátém...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nález E. coli ve spermatu

Dobrý den, můj přítel má opakovaný nález bacterie e-coli ve spermatu. Léčba...

Suchá sliznice v krku po prodělání Laryngitidy

Dobrý den, mám takový dotaz - ohledně , nyní jsem se doléčila či se doléčuji...

Bolest prsu a bradavky u muže


Naznak sinistroskoliozy lehce snizený mop L5/S1 chondroza disku

dobry den mam dotaz byla jsem na rtg a nalez jen naznak sinistroskoliozy susp....

Zvýšený růst chloupků na těle

Dobrý den, mám dotaz ohledně růstu chloupků. Je mi 37 let a v druhém těhotenství...

Noční pomočování muže

dobrý den mám na vás dotaz..mému manželovi je 37 let..tak před půl rokem se...

Necitlivé ucho

Dobrý večer.Chcela by som poraďiť ohladne syna. Na silvestra k nemu hodili silnejšiu...

Kontryhelový čaj jako podpora otěhotnění

Vážený pane doktore, prosím o radu stran správného užívání kontryhelového čaje....

Možnost těhotenství

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství. MS mám celkem pravidelnou ( + - 3...

Vyvrtly kotník

Ještě ohledně mého dotazu takže i naslapovanim si mužu způsobit trombozu? Když...

Jsem těhotná ?

dobrý den dnes jsem byla u lékaře s podezřením na těhotenství.. pověděl mi...

Scintigrafie skeletu


Krvavé flíčky

Dobrý den paní doktorko, ze dne na den se mi objevily na obou rukou mezi podpažím...

Světlé mapy na dlaních

Dobrý den, zhruba před rokem se mi začaly na dlaních a mezi prsty objevovat...

Červené zabarvení a nehráněný sex

Dobrý den. Mám problém už nějaký čas s tím, že mám rudé nesvědivé zabarvení...

Prujem, zvraceni, bolesti hlavy, nepravidelna menstruace

Dobry den, poslednich nekolik mesicu me trapi opakovane prujmy doprovazene bolesti...

Odstranění vlčího zrna

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jetli je opravdu nutné odstranit vlčí zrno,...

Problémy se zažíváním

Dobrý den . Už několik týdnů mě trápí střevní potíže.Návaly teplot a zimnic....

Stěhovavé bolesti kloubů a svalů

Dobrý den, už skoro tři roky mám stěhovavé bolesti kloubů a svalů, cítím se...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×