Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Intracytoplasmatická injekce spermií

Neplodnost a IVF Nikola 9.5.2017

Dobrý den,
v březnu jsem byla na ICSI cyklu s negativním výsledkem.
V dubnu přišla menstruace v období 2.4. - 6.4. poté jsem v období 17.4. - 22.4. špinila a tento měsíc už mám od 2.5. spožděnou menstruaci. Chtěla jsem se zeptat co může být příčinou??

Posílám průběh léčby:
1.ICSI cyklus:
Stimulace: Gonal 1525 IU (5.3.-14.3.2017), 2x Cetrotide 0,25mg, OPU v d13 po triggeru Pregnyl 5000 IU
zisk 19oo, 9x M II, 6x 2PN
SPG: konc. 8mil/ml, CP 88%, norm.morfologie 5%

21.3.2017 proveden ET: 1x 2AA(časná blastocysta);
ad kryo: I: 3AA(blastocysta), II: 2BB(časná blastocysta)

4.4.17 hCG 212 (14.den po ET)
7.4.17 hCG 121
res. bioch.grav.
subj. od 2.4.krvácí/špiní, jinak bez obtíží
ord. vysadit medikaci, kontrolní hCG zde 11.4.17

11.4.17: hCG 72
ord. ještě kontrolní hCG odběr 19.4.-sledovat do negativity-poučena (k vyloučení event.GEU)

19.4.17: hCG 0,19

Děkuji a přeji hezký den

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, paní Nikolo,
vzhledem k problematice Vašeho dotazu jej s Vaším dovolením přenech...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, paní Nikolo,
po biochemické graviditě může být nepravidelnost cyklu. Na začátku...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vyvolávací injekce
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat ohledně vyvolávací...
Injekce, poranění nervu
Dobrý den, na přelomu říjnu a listopadu r. 2016 jsem...
Injekce Avonex opravdu zabírají na RS?
Dobrý den. Chci se zeptat, jak je možné zjistit, zda...
Aplikce injekce do žíly
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda při aplikaci injekce...
Umrtvovaci injekce a pouziti rajskeho plynu v těhotenství
Dobry den. Nedavno se mi potvrdilo tehotenstvi ale...
Píchání si injekce do břicha proti srážlivosti krve
Prosím mám zlomený kotník a mám už 4tydny nehodící...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Intoxikace,alfotoxiny

Dobrý den, Prosím Vás o zodpovězení dotazu týkající se aflatoxinů.Zajímalo...

Intraartikulárni fraktura báze 5.MTT bez dislokace

Dobrý den, dne 18.06. jsem při špatném došlapu utrpěla intraartikularni fr....

Intraartikulární kys. hyaluronová do hlezenního kloubu po úrazu

Dobrý den, jsem asi půl roku po distorzi kotníku (nespecifikované poranění vnějších...

Intraartikulární zlomenina kloubu na palci nohy

Dobry večer, V nedeli 9.3.během dopoledne mi zničehonic otekl palec pravé...

Intracerebrální krvácení

Dobrý den, 9měsíční syn mi pozadu spadl přímo na hlavu (na lino) ze židličky...

Intracerebrální krvácení

Dobrý den, 9měsíční syn mi pozadu spadl přímo na hlavu (na lino) ze židličky...

Intracerebrální krvácení

Dobrý den, 9měsíční syn mi pozadu spadl přímo na hlavu - možná právě na oblast...

Intracerebrální krvácení

Dobrý den, mám dotaz týkající se krvácení do mozku. Vím, že u malých dětí (cca...

Intracerebrální krvácení

Dobrý den, před třemi dny mi 9měsíční syn pozadu spadl přímo na hlavu (na lino)...

Intracerebrální krvácení

Dobrý den, před třemi dny mi 9měsíční syn pozadu spadl přímo na hlavu (na lino)...

Intradermální névus pod nehtem

Dobrý den, mám asi měsíc flek pod nehtem, má zřetelný tvar a jsou tam i černé...

Intradermalny melanocytovy nevus

Mám intradermalny melanocytovy nevus. Je dobre odstrániť ho laserom alebo radšej...

Intrakoronární stent

Dobrý den,byl mi aplikován Stent a mám přísný zákaz kouřit.Chci se zeptat,zda...

Intraligamentární anestezie

Dobrý den, mám dotaz, zda se za určitých okolností v intraligamentární anestezii...

Intraspongiozní prolaps

Dobrý den. Mohu prosím požádat o vysvětlení alespoň zásadních částí RTG lumbosakrální...

Intrauterinní inseminace

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na Váš názor ohledně IUI. U mě nebyl zatím...

Intravenózní léčba kortikoidy při mírné diplopii a zánětem okohybných svalů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda si myslíte, že je nutné podstoupit intravenózní...

Intrepidermální basaliom

prosím o zhodnocení ,zda je dostačující vyříznutí kožního nádoru o jehož histol....

Introvertní povaha a sex


Intuitivní vidění

Dobrý den, chodím na Tauferovu střední odbornou školu veterinární...