Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Jaterní testy

Vnitřní lékařství Kateřina Vachová . 19.3.2009

Dobrý den, jsem objednaná na odběr jaterních testů a chtěla jsem se zeptat zdali je 17-denní odstup po dobrání antibiotik dostatečná doba, aby výsledky nebyly léčbou antibiotiky zkreslené (zhoršené). Děkuji K. Vachová

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Antibiotika sama o sobě by výsledky jaterních testů neměly výrazně ovlivňovat, spíše asi jde o souvislost s onemocněním, které jste prodělala. Neuvádíte typ antibiotik ani chorobu, pro kterou se léčíte ani důvod, proč vám lékař kontroluje právě játra. nemohu se blíže vyjádřit.

Související dotazy

Atorvastatin Actavis a špatné jaterní testy
Dobrý den, prosím vás mohu užívat Atorvastatin Actavis...
Vyšší jaterní testy
Dobrý den potřeboval bych radu vůbec nepiji a byl...
Zvýšené jaterní testy u batolete
Dobrý den, chtěla bych se informovat.. Syn(2,5r)...
CMV a zvýšené jaterní testy
Mam dlouhodobe - minimalne rok, zvysene jaterni enzymy...
Jaterní testy
Dobrý den,mám dle posledního vyšetření u praktického...
Zvýšené jaterní testy
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na Váš názor....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jaterní léze nejasné etiologie

Dobrý den, začátkem února jsem byla hospitalizovaná jelikož mé jaterní testy...

Jaterní nemoc

Moje žena byla v nemocnici se zánětem slinivky a vyšly jí špatné jaterní testy...

Jaterní onemocnění

Dobrý večer paní doktorko,od roku 2006 mne zjistili lékaři že mám Hepatitidu...

Jaterní onemocnění

Dobrý den,je mi 38let,výška 178,váha 89, nekurak,alkohol nepiji, již pul roku...

Jaterni parenchym s hypoechogennim ložiskem

Dobrý den. Před 6 měsíci mi začalo být opakovaně špatně, mám úbytek na váze...

Jaterní postižení

Dobrý den od listopadu 2008 se lečím na jaterní postižení nejasné etiologie,užívám...

Jaterní potíže

Dobrý den, je mi 20 let a jsem hemofilik. Při kontrole mi zjistili že mám 3x...

Jaterní problémy

Dobrý Den můj lekář mi zjistil zvýšené jaterní testy. Chci se zeptat jaká jídla...

Jaterní steatoza

Dobrý den, manžel je alkoholik a před půl rokem mu byla zjištěna jaterní steatoza....

Jaterní steatoza

Dobrý den, Od roku 1981 po údajné hepatitidě A(později neprokázány žádné...

Jaterní testy

Dobrý den, manželovi zjistili při běžném vyšetřeni vyšší hodnotu jaternich testu...

Jaterní testy

mohou být vysoké jaterní testy po chirurgickém zákroku?(vyříznutí pokožní bulky...

Jaterní testy

Dobrý den.Delší dobu mám zvýšené jaterní testy z toho ALT 1.4 a AST O.8 Bylo...

Jaterní testy

Dobrý den, mám zvýšenou funkci štítné žlázy, beru thyrozol 10mg jednu tabletu...

Jaterní testy

Dobrý den.Delší dobu mám zvýšené jaterní testy z toho ALT 1.4 a AST O.8 Bylo...

Jaterní testy

dobrý večer mam 2roky starého syna a ma již od mala problém ze zvýšením jaterních...

Jaterní testy

Dobrý den. V lednu tohoto roku jsem prodělal alkoholický zánět jater. Bilirubin...

Jaterní testy

a ještě mužu dotaz co je enzym kreatinkináza??u dvou leteho ditěte diky denisa

Jaterní testy

Dobrý den,byl jsem na jaterních testech ALT 2,36..AST 7,31...co může být za...

Jaterní testy

Dobrý den pane doktore chci se zeptat zda mi hrozí cirhoza jater při zvýšených...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×