Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je dobré si vycpávat slipy tvrdým lisem penisu aby mi bylo vidět větší přirození?

Urologie Pavel 2.1.2021

Dobrý den, pane doktore/jo. Je dobré si vycpávat slipy tvrdým lisem penisu aby mi bylo vidět větší přirození? Mám penis velmi malý asi 3 cm když je v klidu, když stoupne okolo 8 cm. Je mi 35 let a jsem s mým malým penisem na nervy. Musím si vycpávat slipy tím tvrdým lisem penisu,abych vypadal jako chlap,a ne jako 15 letý kluk. Můžete mi prosím poradit jestli to má cenu nebo zkusit nějaké preparáty? Mám ale zdravotní problémy, epilepsii a beru léky na nervy už asi 16 let. Nemůžou mi preparáty na zvětšení penisu nějak uškodit nebo mě zabít (zastáva srdce a pod...)Dík za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, podle zadaného popisu je Vám 36 let. V tomto věku Vám již žádné na trhu dostupn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urogynekologie, Urologie‎ Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo

Dobry den, bohuzel Vas musim zklamat, ale zadne prostredky na zvetseni penisu neexistuji. Mohou to m...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Malý penis
Dobrý večer pane doktore/jo. Trápí mě dost choulostivá...
Obezita a větší penis
Víte, jsem vcelku obézní, a proto bych se rád zeptal,...
Bradavice na přirození
Dobrý den, cca před měsícem jsem si všiml na přirození...
Naražené přirození
Dobrý den, nosím brýle s dioptriemi 6,25 a 5,75, a...
Pálení přirození
Dobrý den. Měl jsem pohlavní styk, a po par dnech měl...
Pupínky na penisu
Pupínky na penisu Dobrý den, chtěl bych se zeptat...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je bezpečné používat vakuovou pumpu?


Je běžná praxe pozvat si druhorodičku po císařském řezu na návštěvu ke gynekologovi až po třech měsících?

Dobrý den,chtela bych se zeptat,jestli je běžná praxe lékaře, pozvat si druhorodicku...

Je cítit alkoholem i přesto že nic nepil

Dobrý den, přítel jde někdy cítit alkoholem i přesto že nic nepil, je to spíše...

Je časté mytí mýdlem nebezpečné?

Dobrý den, mám dotaz. Dost často si myji ruce mýdlem. Např, když přijdu z venku...

Je člověk nakažlivý když bere čtvrté antibiotika?

Dobrý den. Měla bych na vás takový dotaz. Chodím ke své kosmetičce která bere...

Je dávka Entizolu správná?

Dobrý den, mám zápal dásní, zubarka mi predepsala Amoksiklav (po 8 hodinách)...

Je dedičné šilhání?

Dobrý den, nevím na koho se obratit proto pišu vám. V 5 letech sem začala malinko...

Je délka (17cm) a celkově můj penis v pořádku ?

Dobrý den. Je mi 16 let a chtěl jsem se zeptat jestli je délka (17cm) a celkově...

Je dna léčitelná

Dobrý den! Znáte prosím někoho kdo se podrobně zabývá chorobou zvanou DNA?...

Je dobré brát hormonální antkoncepci?

Zdravím Vás, ráda bych se dozvěděla, jak to opravdu je se škodlivostí hormonální...

Je EEG či EMG kontraindikováno při vysokém krevním tlaku?

Mám zvýšený krevní tlak, někdy kolísavý, a je mi přes 70 let.. Neurolog mne...

Je echo v normě?

Prosím je echo v normě?

Je ešte ine riesenie ako vytrhnutie a náhrada implatátom?

Dobrý den, chcela by som sa opýtať na zaplnený zub, dolná sedmicka. Zub...

Je fluór součástí zubu?

Dobrý den, je fluór součástí zubu? A kosti?

Je fyzicky možné, aby muž který je utlumení prášky na bolest a na spaní, není při vědomi, byl schopny erekce a ejakulace

Dobry den,chci se zeptat jestli je fyzicky možné sby muž který je utlumení prášky...

Je gay?

Dobrý den, nevím jestli je tento dotaz vhodný právě sem, ale jsem naprosto zoufalá....

Je Guajacuran návykový?


Je HA spolehlivá?

Dobrý den Už něco přes rok beru HA lindynette 20 beru jej pravidelně a nezapomínám....

Je i tak možné těhotenství?

Dobrý den, Už rok se snažíme o miminko, protože poslední dobou jsem měla nepravidelnou...

Je jisté že mi byl přítel nevěrný?

Dobrý den, mám stálého partnera bezmála rok. Při sexu jsem začala krvácet,...