Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Je to možné,

Antikoncepce Petra . 5.4.2013

Dobrý Den vysadila jsem HAK po cca dvouletém braní.Chci se zeptat je to zhruba 2týdny od menses ,která proběhla z vysazení.Z toho poklesu hormonů.Pořád mě bolí v podbříšku mám i chuť na jídlo a sladké.Může se jednat už o ovulaci,která se mi blíží? Děkuji Je možné , že moje tělo se dává takto rychle do kupy.Piji heřmánkový čaj skoro každý den.Děkuji.HAK jsem vysadila o týden dřív čili jsem vybrala dva týdny z platíčka a né tři pak dorazila menses.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, zcela jistě již můžete ovulovat a není divu, že tělo je po vysazení antikoncepce v pořádku, pokud nemělo potíže dříve.

Související dotazy

Je to možné
Mám takový problem v rozmezí mezi menstuaci jsem měla...
Je to možné?
Dobrý Den chtěla bych se zeptat ,když jsem užívala...
Je to možné
Dobrý den mam druhým měsícem antikoncepci Mercilon....
Je to možné?
Dobrý den, Mám takový dotaz. Beru antikoncepci Sidretu...
Jak je to možné?
Dobrý den,mám takový problém.23.7.08 jsem dostala normální...
Je to možné?
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné že bych...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je to jen psychika nebo RS

Dobrý den, jsem už psychicky na dně, můj problém začal pnutím v lýtku které...

Je to kandidoza?

Dobry den, chtela bych se Vas zeptat, zda se v mem pripade jedna o kandidozu....

Je to kvasinka?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda by se mohlo jednat o kvasinkovou infekci....

Je to lupénka?

dobrý den. Loni po návratu z dovolené se mi na dlani udělal flíček asi 1cm2....

Je to melanom?

Dobrý den, tohle se mi vytvořilo docela nedávno, je to pořád na stejném místě...

Je to menstruace?

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli jsem to uz dostala a jestli je to normalni,...

Je to mononukleoza?

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či pri mononukleoze môže byť príznakom bolest...

Je to mozne tehotenstvi?

Dobry den, od konce zari neberu HA. 7.12. me skoncila menzes. 11.12. jsem s...

Je to možné

Mám takový problem v rozmezí mezi menstuaci jsem měla pohlavní styk se dvěma...

Je to možné

Dobrý den mam druhým měsícem antikoncepci Mercilon. V první pauze se mi menstruace...

Je to možné?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné že bych měl kapavku už delší...

Je to možné?

Pane doktore prosím Vás o vysvětlení mé diagnozy, protože výklad mé lékařky...

Je to možné?

Dobrý Den chtěla bych se zeptat ,když jsem užívala Hormonální antikoncepci Regulon...

Je to možné?

Dobrý den, Mám takový dotaz. Beru antikoncepci Sidretu asi už 3 měsíce. Brala...

Je to ms nebo ne?

Dobrý den,užívala jsem Depo Proveru první injekci jsem měla 11.10 2013, druhou...

Je to normalní

Dobrý den . Prosím poraďte . Je oční nádor smrtelný? Prosím poraďte ještě dnes....

Je to normální

Dobrý den pane doktore. Prosím poraďte protože jsem zmatený . Je mi 17 let a...

Je to normální erekce prosím?

Dobrý den pane doktore. Mám teprve svého druhého partnera sexuálního, ale příjde...

Je to normální stav po úrazu, nebo je to třeba řešit s odborníkem?

Dobrý den, před čtyřmi lety jsem prodělala perforaci ušního bubinku. Sice se...

Je to normální?

Dobrý den. Už nějaký ten týden pozoruji svou vagínu a nejsem si jista jestli...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otok nártu a bolest na chodidle

Dobrý den, jsem po operaci halluxu prosinec 2009. Mám stále otok nártu, jinak...

Bolest páteře

Dobrý den , poslední 3 měsíce jsem mival problémy s hlavou motání a bolesti...

Problém s předkožkou


Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu užívat antikoncepci Qlaira, když...

Je nespavost následkem deprese, nebo její příčinou?


Riziko pohlavně přenosných infekcí


Zvýšený poměr AST/ALT

Dobrý den paní doktorko, asi 8 měsíců beru celkové Isoretionidy na akné, byla...

MUDr. Miluška Svobodová

Ordinace PL pro děti a dorost

MUDr. Marek Škanta

Ariamed s.r.o. - ortopedická ordinace

MUDr. Eva Skálová

Ordinace PL pro dospělé

Dermatitida

Dobry den, na zadku se mi udělali tyto boláky, vůbec nevim jak se jich zbavit,...

Zlatý stafylokok v pochvě

Dobrý den, byl mi diagnistikován ze stěru zlatý stafylokok v pochvě. Chtěla...

Bolest varlete

Dobrý den, prosím o radu druhý den mě bolí pravé varle, na zmačknutí je bolest...

Dlouhodobé trápení s ,,hemeroidy"?

Dobrý den, nevím přesně, jak dlouho mě tato nemoc trápí, ale myslím si, že...

Zkalená moč

Dobrý den.Když se můj dvou letý syn vyčůrá do nočníku a já to hned nevyleju,tak...

IgA chlamýdie

Dobrý den, při neurologickém vyšetření mi byl dělán i rozbor krve na boreliózu...

MUDr. Anna Kubinová

Praktický lékař pro dospělé

Strepfen a těhotenství

Dobrý den, S přítelem se snažíme o miminko. V sobotu jsem měla ovulaci a nechráněný...

Alregie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,existuje nějaká alergie na zimu?děkuji

Vyrážka kolem brady

Dobrý den, asi před třemi měsíci se mi objevila červená vyrážka kolem brady....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×