Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Jedná se o píštěl?

Gynekologie Zuzana 9.7.2008

Dobrý den,
v 11 letech jsem pro ulcerozni colitidu prodělala operaci, kdy mi odstranili tlusté střevo. Tehdy jsem měla i rectovaginální píštěl, kterou mi léčili koupelemy v heřmánku a hypermanganu. Po odstranění střeva se mé potíže zlepšili, pouze s doživotním následkem řídké a častější stolice. Bohužel, od té doby trpím neustálými opakovanými záněty v oblasti pochvy (ureoplazmata, mykozy). Vždy je přeléčeno, nicméně s nijakým výsledkem. Je to neúnosné, záněty pak trpí i partner a sexuální požitek je nulový, spíše odpudivý pro neustálé záněty a zápach z pochvy. Já jako laik mám podezření, že něco ze střeva uniká, už pro občasné plynatění z pochvy a někdy - ne vždy nepatrný hnědý výtok z pochvy, což dle mého názoru může být stolice, a tím pádem se opakující a nadarmo léčené bacily ze střeva. Otoky, bolesti nemám /což bylo před cca 18 lety velmi bolestivé při rectovag. píštěli). Při běžné prohlídce gynekolog píštěl nezjistil, ale jak jinak by se hnědý výtok (občas zelený - při užívání chlorophylu) dostal do pochvy? Informace o této problematice mám minimální, a to i přes prodělanou operaci, vzhledem k tomu, že byla totalita a já dítě. Prosím Vás o názor, případně kam jít, jaké jsou možnosti a délka léčby, a může-li to mít negativní následky na plánované těhotenství. Mockrát děkuji.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, může se opravdu jednat o rektovaginální píštěl, jež ba se ideálně dala verifik...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Píštěl
Dobry den,mam prenatalni pistel od ledna tohoto roku.V...
Píštěl
Dobrý den, jsem po operaci perianalni pistele, která...
Pištěl v důsledku přirostlého tenkého střeva ke steně břišní.
Dobrý den, prosím o radu. Jsem po operaci tlustého...
Píštěl po operaci kyčelního kloubu
Dobrý den, otec je 9 let po operaci levého kyčelního...
Absces, píštěl
Dobrý den, prosím o radu. V třísle se mi objevila...
Anorektální píštěl
Dobry den, dekuji za predchozi odpovedi, prilozim tentokrate...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jedná se o menstruaci?

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na jednu věc.Menstruaci mám něco přes rok,tak...

Jedna se o mykozu penisu nebo neco jineho?

Dobry den. Jiz 5 mesicu me trapi jakesi flicky na zaludu penisu. Pritelkyne...

Jedná se o mykozu?

Dobrý den již tak 3 měsíce mě trápí mírné svědění a zarudnutí penisu, včetně...

Jedná se o neštovice?

Dobrý den, paní doktorko, 3 dny jsem měla zvýšenou teplotu, cítila se oslabená...

Jedná se o onychomykózu

Dobrý den, potřebovala bych poradit, co dělat s tímto nehtem. Do rána začal...

Jedná se o otřes mozku?

Dobré ráno, moje přítelkyně se včera při ulehání do postele praštila do hlavy...

Jedna se o otřes mozku?

Dobrý den, ve čtvrtek jsem spadnul z kola a jel jsem do nemocnice kde mi zjistily...

Jedná se o pigmentovou skvrnu či jiný zdravotní problém?

Dobry den,prosim o konzultaci zda na tvari u prilozene fotografie se jedna o...

Jedná se o pichlavou bolest v oblasti nártu na pravé noze

Dobrý den, rozhodl jsem se napsat sem, protože už v podstatě nevím, na koho...

Jedná se o píšťalu?

Dobrý den Pan doktore, Chtěla bych se zeptat co mi vlastne je. Asi neco pres...

Jedná se o potrat?

Dobrý den , minulý týden v úterý my pan doktor zjistil že mám slabé hCG ve 4+3...

Jedná se o předčasnou menstruaci??

Dobrý den, potřebovala bych poradit...Včera jsem dostala menstruaci, ikdyž bych...

Jedná se o příznaky leukemie?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár věcí ohledně leukémie, jelikož poslední...

Jedná se o psychopatologii či sexuální deviaci?

Dobrý den. Mám takový problém a vůbec nevím jak to mám rešit. Jsem samoživitelka....

Jedná se o rakovinu děložního čípku?

Dobrý den, Je mi 24 let, ockovana proti rakovine delozniho cipku jsem, pred...

Jedná se o rakovinu?

Dobrý den, už delší dobu mě trápí občasná bolest (tlak) někdy levé a někdy pravé...

Jedná se o roztroušenou sklerózu?

Dobrý den, Je mi 22 a jsem studentem vysoké školy. Měl jsem výrazné problémy...

Jedná se o RS?

Dobrý den paní doktorko,už několik měsíců mě trápí bolest hlavy a brnění a trnutí...

Jedná se o salmonelu?

Jedná se o salmonelu? Dobrý den, již několikrát se mi stalo, že jsem měla...

Jedná se o seboroickou dermatitidu?

Dobrý den. Poslední dobou se velmi trápim s pletí a ještě než zajdu ke kožní,...

Reklama