Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Jestli silná vaginální kvasinková mykoza může ovlivnit výsledek cytologie?

Gynekologie Dana 13.4.2018

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli silná vaginální kvasinková mykoza může ovlivnit výsledek cytologie? Dlouhodobě a opakovaně trpím na kvasinkové mykozy a nyní jsem s opět velmi silnou mykozou musela navštívit lékaře. Udělal mi zároveň cytologii ThinPrep Pap test a předepsal Macmiror complex a krém Batrafen. Bohužel ani po třech dnech aplikace nepozoruji zlepšení. Navíc mě trápí, jestli cytologie nemůže být nějak ovlivněná, když jsem při odběru měla kvasin. výtok. Moc děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Králová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Dobrý den, paní Dano, ano, mykoza může výsledek cytologie zkreslit, ovlivnit, bylo by třeba pr...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vaginální mykóza
Dobrý den, už dlouho mě trápí vaginální mykóza a stále...
Mykóza a cytologie
Dobrý den, měla bych na Vás dvě otázky. První se týká...
Vaginální mykoza
Dobry den, objevily se u me priznaky mykozy, nikdy...
Vaginální mykóza
Dobrý den, mám na Vás dotaz. Měla jsem vaginální mykózu,...
Mám nejspíš vaginálni mykozu
Dobrý den , chtěla jsem se zeptat mam nejspiš vaginalni...
Vaginální mykoza v těhotenství
Dobrý den, Jsem 9+ 4 tt těhotenství a dostala jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jenamazol v těhotenství

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli vadí že jsem ve 34tt použila mast jenamazol...

Jenamazol, candibene v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, jsem 38+0 a začlo mě to tam dole svědit a trochu pálit....

Jepro mne bezpečný Ovestin

Muj gynekolog mi předepsal Ovestin /nemám žádné záněty/ ale velmi citlivou...

Jesle a zvýšená nemocnost

Dobrý den, prosím o konzultaci. Dcera, 12 měsíců, má již podruhé při vyšetření...

Jestli je možné vdechnout slinu

Dobrý den chtěl bych se jen ze zvědavosti zeptat jestli je možné, když mám v...

Jestli je to v pořádku nebo ne?

Dobrý den, prosím o vysvětlení těchto výsledků... Jestli je to v pořádku nebo...

Jestli jsem si do pusy nezanesla infekci?

Včera jsem cítila jako bych měla mezi jedničkami něco zaseklého.Měla jsem snahu...

Jestli nemuze byt pricina nejaka infekce

Dobry den, rad bych se zeptal zda pricinou zdravotnich obtizi nemuze byt nejaky...

Jestli se mi protrhla panenska blana při masturbaci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné poznat, jestli se mi protrhla...

Jestli se mi sama vstřebá boule nad levým okem?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,jestli se mi sama vstřebá boule nad levým...

Jestli to není zánět prostaty?

Dobrý den, je mi 23 let. Nedávno mě začalo bolet u varlat, nedokážu přesně říct...

Ještě bych chtěla dodat k...

ještě bych chtěla dodat k mému dotazu, že klíště bylo přisáté zhruba 1 - 2 hodiny...

Ještě doplnění

Ještě mi přijde že mám trošku zvětšenou levou krční uzlinu ale ta neboli. Děkuji...

Ještě dotaz

ještě jednou Vás paní doktorko zdravím. A mám ještě dotaz. A to ten , jestli...

Ještě info :)

Dobrý den pane doktore :) Už jsem Vám jsem jednou psala.Jak jsem měla s přítelem...

Ještě jeden ohledně varlat

Vážená paní Mudr. Leskovská, Dobrý den, velice si vážím vaší rychlé odpovědi,...

Ještě jednou

Ještě jednou dobrý den, ještě bych se chtěla zeptat, zda i v případě, že zánět...

Ještě jednou

pane doktore ještě se chci zeptat,jak se zánětu zbavím,pokud mám vysadit léčbu...

Ještě jednou k Velaxinu a sinus. tachykardii

Velice děkuji za Váši fundovanou odpověď, která mě vážně překvapila. Internista...