Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kampylobakter

Infekce lukas . 26.5.2010 redakce uLékaře

Dobrý den,před 3 týdny jsem byl hospitalizovaný v nemocnici na 14 dní kvůli tomuto bacilu.Před týdnem mě pustili z nemocnice a zase mi začal průjem a křeče -Chci se zeptat jestli je normální že se léčím tak dlouho a jestli je zase nutný pobyt v nemocnici?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, normální to není. Pokud máte zase problémy, navštivte svého obvodníh lékaře a nebo přímo oddělení, kde jste byl hospitalizován (podle toho také, kam máte chodit na kontroly). Měl byste být znova vyšetřen! Hezký den.

Související dotazy

Kampylobakter
Dobry den, pred měsícem mi byl nalezen po silném strevnim...
Kampylobakter
21.12. začali od rána křeče a průjem, pocity na zvracení,zimnice,...
Kampylobakter
dobrý den, můj muž měl kamplylobakter. Lékařka mu...
Průjem
Dobrý den, od včerejška mám velmi silný průjem. Co...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kameny ve žlučníku,nutnost operace

Dobrý den, v příloze posílám lékařskou zprávu z provedeného sona břicha...

Kameny ve žlučovodech

ZDRAVÍM CHTĚLA BYCH SE ZEPTÁT JSEM PO OPERACI ŽLUČNIKA/byl mi odstraněn./ PŮL...

Kameny ve žlučových cestách

Dobrý den pane doktore, obracím se na Vás s tímto dotazem a předem Vám...

Kameny ve žlučových cestách

Dobrý den paní doktorko (MUDr. Eva Dogoši), chtěla bych Vám moc poděkovat...

Kameny žlučníku

Vážený pane doktore, paní doktorko. Mám syna 5 let loni mu byly náhodně (při...

Kameny žlučníku


Kamínek

Dobrý den pane doktore. Již jsem se Vás před několika týdny ptal. Problém nakonec...

Kamínek v ledvině

Ještě jsem pane doktore zapomněla napsat, že mám v levé ledvině menší kamínek...

Kamínky ve žl. cestách?

Dobrý den pane doktore Šebku/Mašku, obracím se na Vás s prosbou. Na konci června...

Kámoš má tuberkulozu

Dobrý den chtěl jsem se zeptat kámoš má tuberkuloza léčí se už cca 3 měsíce...

Kampylobakter

dobrý den, můj muž měl kamplylobakter. Lékařka mu řekla, že se z těla dlouho...

Kampylobakter

21.12. začali od rána křeče a průjem, pocity na zvracení,zimnice, průjem minimálně...

Kampylobakter

Dobry den, pred měsícem mi byl nalezen po silném strevnim onemocnění kampylobakter....

Kampylobakterie

Dobrý den, mám nebo spíše jsem měl tuto bakterii strávil jsem týden v nemocnici...

Kampylobakterie u syna 5 let.

Dobrý den, chci se optat čím vyloučit ze střev kampylobakterii syn před 1,5...

Kampylobakterioza

Dobrý den, jsem závodní kulturista. Moje strava se skládá z drůbežího masa,...

Kanabinoidy v moči

Pekný deň prajem. Asi pred mesiacom mi pani doktorka robila toxikologický test...

Kanálky

Přeji Vám krásný den Pane doktore . Při mém minulém dotazu jste měl pravdu Paní...

Kanavit

Dobrý den, dostala jsem od své gynekoložky k užívání kapky Kanavit na zmírnění...

Kanavit

Dobry vecer, Prosim o radu Cele sestinedeli jsem synovi davala jednu kapku...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost HIV


Dysfuknce kyčlí od dětství


Bolest bradavek

je mi 53 let a poslední dobou mě bolí bradavky,jako bych kojila,co je...

„Zlatá horečka“ v léčbě revmatoidní artritidy je už minulostí


HAK v graviditě


Nadýchání se plynu ze sporáku


Brnění obličeje a uší


Bolest ramene a lokte

Dobry den Asi tri mesice me boli prave rameno a trosku i loket, zejmena po...

MUDr. Jarmila Zapletálková

ordinace lékaře specialisty - psychiatrie

Podzimní trendy v oblékání punčoch


Cytologie a její stupnice


MUDr. Soňa Šípková

Ambulance pro choroby kožní a pohlavní

MUDr. Jiří Sombota

Ordinace PL pro dospělé

Rozvoj astmatu souvisí s výskytem atopického ekzému


Těhotenství


Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění


Sladká chuť v ústech


TBC nákaza


Proč se homosexuálové rozvádějí?


Cysty na vaječníku; vysoká děložní sliznice


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×