Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Kapavka

Kožní obtíže Helena 21.6.2012

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám homosexuálního kolegu z práce a ten mi zapaloval cigaretu, která byla tzv oslintaná. Bylo mi jí blbé odmítnout. Kdyby měl kapavku lze se takhle nakazit, nepatrným množstvím slin? Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, pokud by měl kolega původce kapavky v krku (třeba po orálním sexu), tak by byla nákaza možná, ale daleko spíše se kapavkou člověk nakazí při pohlavním styku než při pouhém přenosu malinkého množství slin.

Související dotazy

Kapavka
Dobrý den Chtěl bych se zeptat ,byla my zjistena kapavka,mam...
Kapavka
Dobrý den,měla bych takoví menší dotaz bohuzel jsem...
Kapavka
Dobrý den, zajímalo by mě zda je teoreticky možné chytit...
Kapavka
Dobrý den. Vystřídal jsem několik sexuálních partnerů....
Kapavka ?
Dobry den, mel jsem nechraneny oralni sex (ja ji)....
Kapavka
Při gynekologické prohlídce se zjistilo že jsem nakažená...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kapavka

Dobrý den, dostal jsem kapavku a po pár týdnech jsem byl vyléčen bylo to lehké...

Kapavka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se pohlavní nemoc kapavka přenáší také líbáním?

Kapavka

Dobrý den, dva dny se již léčím antibiotiky s angínou. Má otázka je: 1) zda...

Kapavka

Dobrý den. Před měsícem jsem měla rizikový pohlavní styk. Včera jsem se dozvěděla,...

Kapavka

Dobrý den,měla bych takoví menší dotaz bohuzel jsem z daleka a jeste tu nemam...

Kapavka

Zdravím, byla mi zjištěna náhodně kapavka, měla jsem ji v sobě cca 10 měsíců....

Kapavka

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat když u sebe nepozoruji žádné pálení, řezání,...

Kapavka

Dobrý deň. Mám dve otázky a moc prosím o konkrétni odpovede. 1. Ak človek...

Kapavka

Dobry den, chtela bych se zeptat, priteli pred tydnem rekli.ze ma kapavku. dostal...

Kapavka

Dobrý den. V březnu mi byla diagnostikovana kapavka. Měl jsem ji v těle bez...

Kapavka

Když močím cítím štípání uvnitř penisu 12 let nevím kde jsem to mohl chytit....

Kapavka

Dobrý den, mam podezření na kapavku, alespoň co jsem se dočetl. Minulý týden...

Kapavka

Dobrý den, mam dotaz kamarád se stydí zeptat tak se mu snažim pomoct touto...

Kapavka

Dobrý den, přes veškerou opatrnost a testy jsem dostal od přítele kapavku, kterou...

Kapavka

Dobrý den, chci se zeptat zda kdyz u mě objeví kapavku. Kdo všechno musí být...

Kapavka

Dobrý den, léčím se s kapavkou na venerologii, je potřeba tento fakt oznámit...

Kapavka

Dobrý den, byla mi diagnostikována kapavka následná lečba antibiotiky Xorimax...

Kapavka

Dorý den Vážený pane doktore, mám na Vás dotaz ohledné kapavky, je možné aby...

Kapavka

1. Dobrý den.Před 2 roky jsem se léčil na kapavku.Dostal jsem prášky Azitromycin.Za...

Kapavka

Dobrý den, Na kapavku mi byl predepsán Azitromycin Sandoz, 3x500 mg. Neměli...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dítě chodí po špičkách

Dobrý den, dceři jsou 2 roky a 70% chůze chodí po špičkách. Je to u tak starých...

Snížená citlivost prstů nohou

Dobrý den, již devátým dnem pociťuji zmenšenou citlivost u malíčků a ukazováčků...

Strava po extrakci zubů.

Dobrý den, ve čtvrtek 21.5. 2020 sem byla na extrakci horní i dolní osmičky...

Mirtazapin a nástup účinku

Dobrý den před 5měsíci jsem vysadila antidepresiva a na úzkosti jsem užívala...

Bílý povlak, svědění penisu

Dobry den.. dva dny zpet me zacal svedit zalud a dnes rano jsem objevil rozsahly...

Oteklý ret


Atypická hyperplázie

Vážený pane doktore, k Vámi zodpovězenému dotazu na atypickou hyperplazii. Dotazovala...

Stav po operaci tříselné kýly

Dobrý den, dnes je to přesně 3 týdny co jsem podstoupil laparoskopickou operaci...

Antihistaminika a histaminová intolerance

Dobrý den,mám histaminovou intoleranci a už měsíc dodržuji jídelníček a zlepšení...

Trápí mě bolest prostředníčku levé ruky

Dobrý den, trápí mě bolest prostředníčku levé ruky, pří ohybu prostředního kloubu....

Strach z ALS

Dobrý den, Psala jsem ohledně strachu z als, viz předchozí zprávy. Naposledy...

Fokální nodulární hyperplazie

Dobry den. Co je nutne urobit aby mi zmizla fnh pecene? V roku 2015 mi bola...

Mám bolesti zad v kříži

Dobry den.Chtěla bych se jen zeptat..mam bolesti zad v kříži..bolest vystřeluje...

Opaření ruky horkou vodou

Oparila sem si ruku cerstve uvarenou vodou z konvice. Ihned sem chladila ale...

Bolesti rukou a prstů

Dobrý den Již několik let mě trápí bolesti předloktí a prstů na obouch rukách....

Roztroušená skleróza a pobyt v sauně

Jsem pacientka s RS a zajímá mně, jestli mi může uškodit pobyt v sauně? Děkuji...

Thyrozol a kojení

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu kojit při užívání léku thyrozol...

Prs

Dobry den,byla jsem u lékaře (praktika i gynekologa) ohledne tvrde bulky v prsu(jakoby...

Pálení na hrudi

Dobrý večer, jsem už trochu zoufalý. Už delší dobu mne bolely ramena, na hrudi...

Spolknutí kosti

Zdravím, dnes sem rychle jedla kuře a spolkla sem malou kost. Asi po minutě...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.