Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kapavka - moč metodou PCR

Ela . 30.1.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, zajímá mě spolehlivost diagnostiky kapavky metodou PCR z moči u ženy, pakliže byl test proveden 9 měsíců po rizikovém chování. Mohu se podle Vás na negativitu tohoto testu spolehnout? Četla jsem, že metody PCR jsou vůbec nejlepší, ovšem nikde se moc nepíše o diagnostice z moči u ženy. Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

PCR metoda je nejpřesnější, ale v tomto případě doporučuji toto vyšetření z výtěrů z močové trubice a hrdla děložního.

Související dotazy

Kapavka
Dobrý den Chtěl bych se zeptat ,byla my zjistena kapavka,mam...
Kapavka
Dobrý den,měla bych takoví menší dotaz bohuzel jsem...
Kapavka
Dobrý den. Vystřídal jsem několik sexuálních partnerů....
Kapavka
Dobrý den, zajímalo by mě zda je teoreticky možné chytit...
Kapavka, Furolin a falešná negativita PCR
Dobrý den, Může být PCR výsledek na kapavku z moči...
Chronická kapavka
Zdravím, Jak se postupuje v případě chronické kapavky,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kapavka

Dobrý den. Chci se zeptat jestli u nás v republice se testy na kapavku provádějí...

Kapavka

Dobry den, chtel bych se zeptat, kdy mohou odeznit prizmaky kapavky. Pobiral...

Kapavka

dobry den mam dotaz před třemi dny mi zjistili kapavku teda jen podle příznaku...

Kapavka

Dobry den, chtel bych se zeptat, kdy mohou odeznit prizmaky kapavky. Pobiral...

Kapavka

Dobrý den, mám dotaz zda je možné jestli mám kapavku. Pohlavní styk jsem měl...

Kapavka

Dobrý den. Mám dotaz. Jak poznam, jestli mám kapavku a jestli se dá léčit? Domnínám...

Kapavka - kdy a jak diagnostikovat, jak léčit

Dobrý den, před dvěma dny jsem měl nechráněný pohlavní styk s jednou slečnou....

Kapavka - kontrola

Dobrý den, jedná se mi o dobu léčení (počet kontrol) u lékaře při léčení kapavky... budu...

Kapavka - lecba

Dobry den pani doktorko. Mam podezreni (vytok, zvysena teplota) na kapavku....

Kapavka - léčba partnera

Zdravím, Metodou PCR z moči mi byla diagnostikována kapavka. Navštívila jsem...

Kapavka - výtěry z úst

Dobrý den. Mám na Vás poslední dotaz týkající se kapavky. Chtěla bych jít na...

Kapavka - zánět varlat/nadvarlat

Dobrý den, jako jeda z komplikací kapavky je uváděn i zánět varlat/nadvarlat....

Kapavka ?

Dobry den, mel jsem nechraneny oralni sex (ja ji). Po 4 dnech mam pocit, ze...

Kapavka a chlamydie

Dobrý den Mám pozitivní výtěr na kapavku a chlamydie, jsem psychicky vyčerpána....

Kapavka ci zanet?

Dobry den ,pred par dny sem zacal pozorovat bili az pruhledny vytok s penisu,ktery...

Kapavka jako dukaz nevery

Zdravim Vas, pred mesicem jsem se nakazil kapavkou a to s mou pritelkyni, se...

Kapavka nebo jina nemoc?

dobrý den, měl jsem svůj první sex s kondomem a ted po dvou dnech mě štípe...

Kapavka nebo lež

Dobry den, jsem si jista a mam to i podlozene kultivacnimi testy, ktere jsou...

Kapavka nebo zánět močových cest?

Dobrý den, rád bych znal odpověď na můj problém. Posledních několik dnů občas...

Kapavka testy

Dobrý den, Byla jsem na vysetrení moči na kapavku, výsledek negativní- chci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pupínky na rukou

Dobrý den , zhruba před 3 dny (to jsem zaznamenala) se mi udělaly divné pupínky...

Podkožní tuková bulka

Dobrý den je mi 14 let a mám stejný problém na jaký jste odpovídala cca rok...

Markery, mám se obávat?


Předkožka při erekci


Bolesti břicha u levého boku


Zvětšená bolestivá lymfatická uzlina

Dobrý den, asi před měsícem a půl jsem měla problém s tim, že se mi vytvořila...

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Rozestup mezi jednotlivými vakcínami Prevenar 13


Hormonální léčba v gynekologii


Těhotenství

Dobrý den, je mi 16 let. Chtěla bych se zeptat, jestli je možné, když mě můj...

Hiátová hernie

Dobrý večer,15.02.2012 mi byla zjištěna malá hiátová hernie bez esofagitidy..kardie...

Obavy z listeriozy v těhotenství


Sex


Citlivý klitoris


Bolest břicha


MUDr. Václava Holubová

Privátní stomatologická praxe

Bolesti hlavy


Kyselost v ústech

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu co dělat v případě časté kyselé...

Brnění v rukou

Dobrý den, jsem řezník a v poslední době mám brnění v rukou a nemůžu ani usnout.Dřív...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×