Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kardiologie

Ondra . 10.8.2014 redakce uLékaře

Dobrý den když jsem měl jít na kardiologii tak jsem tam měl jít ráno. Celou noc sem nespal a ráno tam rovnou šel. To že sem předtím celou noc nespal mohlo by to to nějak změnit výsledky na EKG nebo tak ?

Odpovídá:

MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství Pracoviště: Praktický lékař, Praha

Dobrý den, předchozí režim může určitý vliv na EKG nález mít (nikoliv ale takový, že by to zakrylo nebo naopak napodobilo nějaký vážný nález), takže by bylo bývalo rozumné to kardiologovi říci, zvláště, pokud výsledek nebyl normální.

Související dotazy

Kardiologie
Dobrý den, syn dochází na kardiologii. Je mu nyní...
Kardiologie
Dobrý den jednoho dne jsem měl jít na kardiologii kvůli...
Kardiologie
Dobrý den když sem šel ráno na kardiologii tam jsem...
Kardiologie
Dobrý den, předem bych se chtěla omluvit za rozsáhlý...
Kardiologie
Dobrý večer.Chtěla bych vás poprosit o vysvětlení závěru...
Kardiologie
Dobrý den, již v dětství mi byla zjištěna vada prolos...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Karcinom tlustého střeva

Dobrý den, po dietní chybě a následné časté stolici, kterou doprovázeli křeče...

Karcinom žaludku a výživa

Vážení, chtěla bych se zeptat na onemocnění mého tatínka. V létě mu vyoperovali...

Kardiální otok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak vypadá otok dolních končetin při onemocnění...

Kardio

Záznam po echokardiografickom vyšetrení naznačená hyperkinetická cirkulácia porucha...

Kardio

Dobrý deň, absolvovala som echokardiografické vyšetrenie, a chcem sa opýtať,...

Kardiochirurgická operace a fixní rovnátka

Dobrý den, mám 11-ti letého syna, který má subvalvární aortální stenózu a dříve...

Kardiolog a jeho pravomoci

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může i kardiolog nařídit vyšetření angiografií,...

Kardiologické problémy

Dobrý den, omlouvám se za obšírné psaní. Před dvěma lety jsem prošla kompletním...

Kardiologické vyšetření

Dobrý den, dnes jsem byla se svým měsíčním synem na kardiologickém vyšetření...

Kardiologický nález

Dobrý den, mám ve zprávě : St.p. náhradě aortální chlopně mechanickou protézou...

Kardiologie

Dobrý den, již v dětství mi byla zjištěna vada prolos mitrální chlopně, dostala...

Kardiologie

Dobrý den, předem bych se chtěla omluvit za rozsáhlý popis. Chtěla bych se zeptat,...

Kardiologie

Dobrý den když sem šel ráno na kardiologii tam jsem tam měl jít ráno.Ale celou...

Kardiologie

Prosím o vysvětlení diagnozy:Dilatace pravostranných srdečních oddílů(spíše...

Kardiologie

Dobrý den jednoho dne jsem měl jít na kardiologii kvůli píchaní na hrudia v...

Kardiologie

Dobrý den, chci se zeptat, již 2x se mi stalo, že v klidovém stavu např. v autobuse...

Kardiologie

Dobrý večer.Chtěla bych vás poprosit o vysvětlení závěru lékaře z echokardiografického...

Kardiologie

Dobrý den mohli by jste mi napsat jak to yypadá to ECHO? Děkuji s pozdravem

Kardiologie

Dobrý den, syn dochází na kardiologii. Je mu nyní 11 let. Na kontrole byl...

Kardiologie 2

Žádný závážný nález nebyl. Paní doktorka mně poslouchala srce pak přes ultrazvuk...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Šumění v uchu


Opakovane vyskakuje koleno


Je vůbec možné otěhotnět, dokud nedostanu menstruaci?


Mgr. Ing. Alexandra Říhová

Ambulance klinického psychologa

Nádorová bolest

Bolesti při nádorových onemocněních jsou nejčastěji dlouhodobé neboli chronické....

MUDr. Jana Chládková

Odborný lékař alergologie a imunologie

Zvýšená hladina ASLO

Dobrý den, již několik měsíců se necítím dobře, vrací se mi menší bolesti v...

Hořkost v ústech


Zvýšená sedimentace


Chronická bolest

Dobrý den,již přes deset let trpím brněním a pálením obou dolních končetin.Veškeré...

Hrozně mi padají vlasy


Tasemnice

Dobrý den,dnes mi stolicí vyšlo z těla něco,co bylo asi dvacet cm dlouhé,a vypadalo...

MUDr. Hana Albrechtová

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost

Co všechno vás čeká po operaci křečových žil

Chystáte-li se vyřešit problém s křečovými žilami operací, připravte se na okolnosti,...

Nebojte se vysazení antikoncepce


Hnisave očičko a zkažený heřmánek

Dobrý den, mám 3 měsíčního syna, který měl trochu zahnisané očičko, dle rady...

Křeče v noze


Nechráněný styk a možnost otěhotnění


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×