Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Keloidy

Kožní obtíže Jakub . 18.11.2012 redakce uLékaře

Dobrý den. Chtěl bych si nechat udělat tetování na rameno ,ale bojím se keloidu. Kdysi mi za krkem vyřezávali znamínko a vytvořil se ne moc velký ale přece. Jináč nějaký problém s hojením ran na rukách nohách nemám (tržných,sečných) vše se hojí normalně. Myslíte že by mohl byt nějaký problém u toho tetování ..? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Problém nastat může, protože právě v oblasti krku, ramen a dekoltu se keloidy tvoří nejčastěji, kůže na zbytku těla se může hojit naprosto normálně. raději to neriskujte.

Související dotazy

Keloidy po operaci
Dobrý den, trápí mne karpální tunel na pravé ruce,...
Nastřelení naušnic a keloid
Dobrý den, chtěla bych si nechat znova nastřelit naušnici....
Keloidní jizvy po aplikaci náušnic
Dobrý den! Na uchu mám několik keloidních jizev...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Keloidní jizva

Dobrý den po císařským řezu po druhém dítěti zůstala škaredá keloidní jizva...

Keloidní jizva

Dobrý den,po klasické operaci žlučníku provedené před 2 roky mám velkou tzv....

Keloidní jizva

Dobrý den mám na rameni od ZŠ keloidni jizvu...chtěla bych se zeptat zda je...

Keloidní jizva po očkování

Dobrý den, mám po očkování na základní škole na levém rameni keloidni jizvu...

Keloidní jizva po operaci páteře

Před 9 měsíci mi byla odstraněna část bederní meziobratlové ploténky. Prvního...

Keloidní jizvy

Dobrý den, Trpím na keloidní jizvy na ramenou. Největší mám po očkování proti...

Keloidní jizvy

Dobrý den, asi před pěti lety jsem byla na odebrání 3 znamének a zbyly mi po...

Keloidní jizvy

Dobrý den. Už dlouho, přibližně 7let mě trápí keloidní jizvy na hrudi. Z prvu...

Keloidní jizvy a tetování

Dobrý den, na rameni mám keloidní jizvy po odstranění znamének a chtěla bych...

Keloidní jizvy po aplikaci náušnic

Dobrý den! Na uchu mám několik keloidních jizev vzniklých aplikací náušnic....

Keloidy po operaci

Dobrý den, trápí mne karpální tunel na pravé ruce, měla bych podstoupit operaci,...

KELP,KELPAMAX,SVELTFORM

Dobrý den,mám Dg1:E063,výsledky z krve S TSH FETA 0,47mU/1,S FT4 FETA 15,8...

Keňa

Dobrý den! Chtěla jsem se zeptat jestli je nějaké riziko setkat se s člověkem,...

KEPLAT a GODASAL 100

Dobrý den,prosím o radu zda je možné používat KEPLAT léčivá náplast při současném...

Keramická korunka/implantát

Dobrý den, před 14ti lety jsem měl úraz na jedničce-1/2 uražená, po celou dobu...

Keramická ploténka, operace krční páteře

Hezký den, již 9 let mám po operaci krční páteře plus keramická ploténka. Je...

Keratitis metaherpetica

Dobrý den, již delší dobu mám problémy s očima. Moje diagnóza je keratitis metaherpetica...

Keratoconus

Dobrý den, při vyšetření na Pentacamu mi byl zjištěn keratoconus susp., byly...

Keratoconus

Dobrý den,chtěl jsem se Vás zeptat co vlastně keratoconus je a jak se vytváří...

Keratoderma Blennorrhagica

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se přenáší Keratoderma Blennorrhagica?...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mast Elocom v těhotenství


Přibírání po antikoncepci


MUDr. Anna Valášková

Praktický lékař pro dospělé

Bolest v podbříšku


MUDr. Eva Dogoši

Veramedica s.r.o. - korektivní dermatologie, kožní chirurgie, kosmetologie

Odřeniny mohou být zdrojem tetanové infekce

Ne s každou ránou je nutné hned pospíchat k lékaři. Povrchové odřeniny obvykle...

Čepy v krku

Dobrý den, cca před dvěma týdny jsem měla náběh na rýmu - trochu škrábání v...

Boles v krku

Dobrý den,asi 2 měsíce mě bolí v krku a mám pocit cizího tělesa v krku.A tvoří...

Coxsackie a zánět nosohltanu koncem října?


MUDr. Stanislava Polášková

Ordinace kožní lékařky

Bolest - obecně

BOLEST je nepříjemný smyslový nebo emoční zážitek spojený s přímým nebo hrozícím...

Angína


Rakovina kůže

Rakovina kůže je souhrnné označení pro nádorová onemocnění postihující kožní...

Dyshidrotický ekzém, vodnaté pupínky kůže


Colprobioticaps (finclub) při Crohnově chorobě


Netrpíte alergickou vaskulitidou?

Jde o skupinu onemocnění charakterizovaných zánětem pojiva, drobných žil, cév...

Leidenova mutace

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli při laidenově mutaci homogenní a heterogenní...

Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Červené skvrny na penisu

Dobrý deň spravili sa mi na zaludi červené fľaky a občas to svrbí

Krevní obraz

Dobrý den, už po druhé jsem byla rozboru krve. Poprvé se to paní doktorce vůbec...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×