Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Klimakterium

Gynekologie Olga 19.7.2016

Dobrý den. Je mi 38 let. Beru hormonální antikoncepci,léky na vysoký tlak. Mám návaly, závratě,bolesti hlavy a krční páteře.Jsem pořád unavená,ospala. Může se jednat o předčasnou menopauzu i přes antikoncepci? Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jiří Martinů


Olgo,
antikoncepce může zmírnit potíže, které se v klimakteriu mohou objevit, ale nemůže mu zabránit. Zda se jedná o možný přechod zjistíte pouze po vyšetření na gynekologii.
S pozdravem

Související dotazy

Klimakterium
Dobrý den, je mi 47 let a od března 2016 mám nepravidelné...
Klimakterium
Jak lze přesně poznat u ženy přechod? Už se mi to blíží:...
Klimakterium
Dobrý den, chtěla bych se ujistit,zda mohu-či nemohu...
Klimakterium
Dobrý den,v prosinci mi bylo 40 let,od ledna mám problém...
Klimakterium
Dobrý den pane doktore, chci se zeptat co u mne vypovídají...
Kdy začíná u žen klimakterium
Dobrý den, zrovna od panny bude znít následující dotaz...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Klimakterium

Dobrý den, je mi 46 let, moje matka zemřela ve 43 na rakovinu prsu (+následně...

Klimakterium

Dobrý den, mám takový menší dotaz. Před 4 roky jsem ze zdravotních důvodů podstoupila...

Klimakterium

Dobrý den, mohu používat Activelle, když jsem měla před 6 lety žilní trombozu...

Klimakterium

Dobrý den 12.5 jsem měla dostat menstruaci dnes je 26.5 zpoždění 24 dní.mam...

Klimakterium

Dobrý den,mám na Vás dotaz,jak by bylo nejlépe řešit období klimakteria. Je...

Klimakterium

Dobrý den,je mi 44let a mám nízkou hladinu hormonu v krvi dle vyšetření,můj...

Klimakterium

Dobrý den, je mi 49 let a posledních 8 měsíců mám problém s menstruací. Do ledna...

Klimakterium

Vážený pane doktore je mi 45 let a jsem po operaci dělohy a vaječníků. Vzápětí...

Klimaktérium

Dobrý den. Můžete mi prosím poradit? Příští týden mi bude 48 let a již asi tři...

Klimakterium

Dobrý den, prosím, kdo mi pomůže? Já už dál prostě nemůžu a odpovědi lékařů,...

Klimakterium

Dobrý den, je mi 47 let a od března 2016 mám nepravidelné měsíčky a moje lékařka...

Klimakterium

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu. Již léta beru Klimonorm a to tak,...

Klimakterium

Dobrý den. Než položím dotaz, chtěla bych vám trochu popsat celkovou situaci....

Klimakterium

Dobry den, jiz tretim rokem uzivam Klimonorm k reseni klim. obtizi. Hormony...

Klimakterium

Jak lze přesně poznat u ženy přechod? Už se mi to blíží: Menstruaci mám pravidelnou,...

Klimakterium

Dobrý den. Přečetla jsem hodně článků o klimakteriu protože na sobě pozoruji...

Klimakterium

dobry den chci se zeptat moji tchyni je 50 let menses jeste stale ma ale nepravidelny.ma...

Klimakterium - hormonální léčba

Dobrý den, Je mi 46 let a začíná se mi dostavovat menstruace poněkud nepravidelně...

Klimakterium a menstruace

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jak se dá řešit problém s menstruací. Po vysazení...

Klimakterium a svědění celého těla

Dobrý den, může být svědění celého těla příznakem klimakterium ?

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hypotermie


Záchvaty bolesti žaludku a zad

Dobrý den, prosím o radu. Můj táta prodělal velice těžký žlučníkový záchvat,...

Nález na ultrazvuku břicha

Už mě asi zdejší lékaři zahluší a já se vám omlouvám, ale mé předchozí dotazy...

Bolest hlavy


Boule na dásni

Dobrý den. Trápí mě už docela dlouho na dásni boule, z které vytékal hnis. Byla...

PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Bušení srdce po alkoholu


Bolest podbříšku a pálení při močení


Více jak třitýdenní bolest boule pod kolenem na holenní kosti

Dobrý den, měl bych prosím na Vás dotaz. Před lety se mi na holenní kosti...

Nález na Rtg

Nález: rtg spondylolisteza L 4/5 Obj: senzor. zánik L3, L5, S1 bil., Motor....

Sy karpálního tunelu


Hodnoty anti TG a TPO zvýšené

Dobrý den, již před 2lety jsem byla vyšetřena na TSH - zvýšený asi o jednotku,...

Zalézající varlata do břicha

Dobry den Pane doktore.Mam takovy problemek a to snad dokonce uz od narozeni.Prakticky...

Necitlivost palce nohy


Kavernom v hlavě

Dobrý den, vážená paní doktorko. Jsem tři týdny po operaci hlavy, tzv. Kavernom. Kavernom...

Alergie na Augmentin?

Dobrý den, 3 dny po dobrání Augentinu 1g jsem se celá osypala. Nejvíce červených...

Výsledek Mep a Sep

Dobrý den, jsem po operaci páteře C6/7 a Th 9/10, před 6 a 4 léty. delší dobu...

Bušení srdce


Může se jednat o něco vážného?

Dobrý den.Potřeboval bych poradit,jestli se může jednat o něco vážného.Přikládám...

Tupí tlak pod pravou lopatkou

Dobrý den, měla bych na vás dotaz. Před třemi týdny jsem měla chřipku. která...

Reklama
Zavřít