Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Klion -D 100

Tereza . 23.1.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, byla jsem u doktorky a ta mi napsala Klion -D 100 na 10 dní, já měla včera první tabletku a trochu krvácím, může to být způsobeno tou tabletkou? Mám se bát, nebo je to normální? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý večer, samotná tableta určitě krvácení nezpůsobila, důvodem je spíše samotný zánět v pochvě. Ten způsobil velké překrvení sliznic, jejich větší křehkost a v důsledku toho se mohlo objevit zakrvácení. Po zaléčení by obtíže měly vymizet.

Související dotazy

Klion D 100
Dobrý den, dostala jsem na mykozu od gynekologa Klion...
Minisiston + Klion d 100
Ohrozí vaginální tablety Klion d 100 antikoncepční...
Klion d 100 a HA
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, můj gynekolog mi...
KLION D 100
dobry den pan doktor mi predepsal KLION D 100 a DEOXYMYKOIN...
KLION D 100
Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva a doktor mi...
Klion-D 100 v 9tydnu těhotenstvi
dobry den brala jsem klion-D 100 v 9tydnu těhotenstvi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Klinefelterův syndrom

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je možné uvést v současné době kolik je v...

Klinefelterův syndrom

Dobrý den, je mi 35 let. Před lety jsem navštívil endokrinologa. Domníval jsem...

Klinefelterův syndrom

Dobrý den Chci se zeptat, pomocí jakého vyšetření bych mohl zjistit, zda...

Klinefelterův syndrom

Váš dotaz: Je mi 35 let. Před lety jsem navštívil endokrinologa. Domníval jsem...

Klinefelterův syndrom

U mého syna byl po 18 roce diagnostikován klinefelterův syndrom, dostává 4....

Klinická symptomatologie

Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit co znamená klin. symptomatologie v...

KLINICKY NĚMÝ PRŮBĚH TĚHOTENSTVÍ

Dobrý den, měsíc před otěhotněním jsem měla antikoncepci na přerušení těhotenství....

Klinyka osteomeylitydy

Dobry den chcem sa spytat ,nachadza sa niekde klinika zaobearajuca sa osteomyelitiduo....

KLION

Dobrý den, můj dotaz je trošku složitější, ale k věci.Na vyšetření MOP mi zjistili...

Klion - D100, vaginální tablety

Dobrý den, dostala jsem na 5 dní Klion. V příbalovém letáku je informace o zákazu...

Klion -D 100 a alkohol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, nebo vlastně spíš ujistit, zda při léčení...

Klion a Clotrimazol

Dobrý den, mohu požívat současně Klion-D 100 (vaginální tablety) a Clotrimazol...

Klion D

Dobrý den, lékař mi předepsal na poševní mykózu tablety Klion D 100. Včera večer...

Klion d

Začala jsem používat výše uvedené leky a hnem prvni den se mi spustila krev...

Klion D 100

Dobrý den, dostala jsem na mykozu od gynekologa Klion D 100, ktery prave dobiram....

KLION D 100

Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva a doktor mi předepsal vaginální tablety...

Klion d 100

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.... beru antikoncepci a mám týdenní pauze,...

KLION D 100

dobry den pan doktor mi predepsal KLION D 100 a DEOXYMYKOIN a mam dostat menstruaci.Pry...

Klion D 100 a antibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, moje lékařka mi předepsala klion D jenže...

Klion d 100 a HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, můj gynekolog mi předepsal Klion d 100, může...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mast Elocom v těhotenství


Přibírání po antikoncepci


MUDr. Anna Valášková

Praktický lékař pro dospělé

Bolest v podbříšku


MUDr. Eva Dogoši

Veramedica s.r.o. - korektivní dermatologie, kožní chirurgie, kosmetologie

Odřeniny mohou být zdrojem tetanové infekce

Ne s každou ránou je nutné hned pospíchat k lékaři. Povrchové odřeniny obvykle...

Čepy v krku

Dobrý den, cca před dvěma týdny jsem měla náběh na rýmu - trochu škrábání v...

Boles v krku

Dobrý den,asi 2 měsíce mě bolí v krku a mám pocit cizího tělesa v krku.A tvoří...

Coxsackie a zánět nosohltanu koncem října?


MUDr. Stanislava Polášková

Ordinace kožní lékařky

Bolest - obecně

BOLEST je nepříjemný smyslový nebo emoční zážitek spojený s přímým nebo hrozícím...

Angína


Rakovina kůže

Rakovina kůže je souhrnné označení pro nádorová onemocnění postihující kožní...

Dyshidrotický ekzém, vodnaté pupínky kůže


Colprobioticaps (finclub) při Crohnově chorobě


Netrpíte alergickou vaskulitidou?

Jde o skupinu onemocnění charakterizovaných zánětem pojiva, drobných žil, cév...

Leidenova mutace

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli při laidenově mutaci homogenní a heterogenní...

Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Červené skvrny na penisu

Dobrý deň spravili sa mi na zaludi červené fľaky a občas to svrbí

Krevní obraz

Dobrý den, už po druhé jsem byla rozboru krve. Poprvé se to paní doktorce vůbec...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×