Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kojení a citalec

Psychika šárka . 11.3.2010

dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli můžu kojit a brát citalec děkuji poláková

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Užívání Citalecu v období kojení není vyloženě kontraindikováno. Pokud se váš psychiatra domnívá, že tento lék musíte i nadále brát, doporučuji upravit kojení pdle toho, kdy tabletu užíváte. Tzn. např. nakojit před užitím tablety večer a pak kojit až ráno. Ale nevím samozřejmě, jak často kojíte, takže toto je jen příklad.

Související dotazy

Citalec
Citalec DObrý den, chodím na kardilogii a beru Nebilet....
Lék Citalec
Dobrý den chci se zeptat uzivavam citalec 3roky a chtěla...
Citalec nezabírá
Dobry den dostala jsem pilulky citalec když jsem byla...
Citalec a Helicid
Pane doktore začinam brát Citalec 10,už mám využíványch...
Citalec
Dobrý den, včera mi byla předepsána antidepresiva...
Nebilet+Citalec
DObrý den,chci se zeptat,zda se mohou současně užívat...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kojení 14.-ti měsíčního batolete a vliv kojení na jeho psychický a zdravotní vývoj

Můj dotaz zní: 14.-ti měsíční neteř je dle její matky plně kojená a kojení...

Kojení 14timěsíčního dítěte a rizika pro matku

Dobrý den, svoji 14timěsíční dceru stále kojím v noci i přes den v cca 3 hodinových...

Kojení a alergie

Dobrý den, mám 5,5 měsíčního syna a trpím alergií na pyly. Manžel je bez alergií...

Kojení a alergie

Dobrý den, plně kojím svou tříměsíční dceru a již se u mě projevuje moje alergie...

Kojení a anitobiotika

Dobrý den, mám prosbu bolelo mne v krku a hlava Zašla jsem k doktorce a napsala...

Kojení a antibiotika

Dobrý den, máme devítiměsíční v současné době opět plně kojenou dceru, manželka...

Kojení a antikonc.

dobrý den, jsem čerstvě po 6nedělí, druhý porod, vždy problémy s ms. nyní nechci...

Kojeni a antikoncepce

dobry den chtela jsem se zeptat kojim a uzivam antikoncepci katya je tato...

Kojení a antikoncepce

Dobrý den,moc bych poprosila o radu. Mám dva roky starou dcerku, kterou stále...

Kojení a brusinky

Dobrý den, mohu při kojení užívat doplněk stravy Uroval biotic? Dekuji za odpověď.

Kojení a čokoláda

Dobrý den, mám šestitýdenní dcerku, kterou plně kojím. Momentálně trpí novorozeneckým...

Kojení a epilepsie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké negativní látky se dostávají do mateřského...

Kojení a imunita

Dobrý den, kojím 14. měsíc svou dcerku, v současné době už pouze večer a ráno....

Kojení a IPL

Je prosím IPL (trvalá epilace pomocí intenzivního světla) kontraindikována při...

Kojení a IPL epilace

dobrý den ráda bych podstoupila tento typ epilace na principu pilsujícího světla...vím,...

Kojení a klíště

Dobrý den, prosím o radu. Včera jsem si našla klíště a stále kojím svoji roční...

Kojení a kotikosteroid

Dobrý den, mám dotaz ohledně kojení. Kojím svou skoro 6 měsíční - ovšem v pátek...

Kojení a krvácení

Dobrý den přeji, jsem prvorodička a chtěla bych se zeptat... kojím už rok a...

Kojení a léčba hypertense

Dobrý den, mám vysoký krevní tlak a byl mi předepsané léky Rivocor 5mg denní...

Kojení a léčba nachlazení

Dobrý den.chci se zeptat jsem plně kojící a mám rýmu koupila jsem si vincentku...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Skladování HA NuvaRingu


Oční kapky - těhotenství a kojení


Poštípání hmyzem


Mnohočetné obtíže


Tmavě hnědý výtok


MUDr. Miroslava Horníková

Ordinace revmatologie

Bylinné čaje zklidní váš spánek


Přípravek Heart tonic


Bolest za krkem

Dobrý den, mám problém s tupou bolestí za krkem. Asi před 5 dny jsem si...

Píchání u srdce při nádechu


Vitaminy


MUDr. Michal Fišara

Praktický lékař gynekolog

Bílá skrvna okolo znaménka


Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

Poškozené nervy


Rezistence v podbřišku


Antidepresiva


Mírné píchání v pochvě


Může užívání Detralexu maskovat krvácení z kolorektálního karcinomu?


Svědění pohlavních orgánů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×