Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kolonoskopie

Vnitřní lékařství Kamila . 22.4.2012

Dobrý den, lékař -„gastroenterolog“ mne odeslal na celkovou kolonoskopii. Když jsem se ho ptala co to znamená, řekl mi že bude vyšetřeno celé tlusté a celé tenké střevo. Jinde mi bylo řečeno, že se jedná o vyšetření celého tlustého střeva. Tak teď nevím na čem jsem. Chtěla bych se Vás zeptat, jestli je možné endoskopem vyšetřit i celé tenké střevo. Děkuji za odpověď K.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, při dobré vyšetřitelnosti pacienta lze kolonoskopem proniknout až do (pouze krátkého úseku) tenkého střeva.

Související dotazy

Kolonoskopie
babička má jít na kolonoskopii, ovšem trápí jí inkontinence....
Kolonoskopie
Dobrý den přeji. Mám otázku. Mám jít na kolonoskopii,...
Kolonoskopie v celkové anestezii
Dobrý den, prosím Vás o radu. V pondělí v 10h bych...
Kolonoskopie
Dobrý den, je mi 55 let, a při preventivním testu...
Výsledek kolonoskopie
Dobrý den, mohu se zeptat zda jsem v pořádku po kolonoskopii?...
Pozitivní OK, indikace kolonoskopie
Dobrý den, mám pozivtivní testy na skryté krvácení....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Koloidní stříbro pro dítě

Dobrý den, prosím o zodpovězení dotazu, zda se může velmi slabé koloidní...

Koloidní zlato

Dobrý den, zajímá mě, jestli může koloidní zlato ovlivnit antikoncepci (Lunafem)....

Kolonoskopické vyšetření

Dobrý den, prosím Vás o radu. Byla jsem na chirurgii s neustálými bolestmi...

Kolonoskopické vyšetření

Hezký den, chtěla bych poprosit o radu, léčím se s chronickými střevními problémy,...

Kolonoskopické vyšetření

Hezký den, chtěla bych poprosit o radu, léčím se s chronickými střevními...

Kolonoskopické vyšetření

Dobrý den, dcera 19 roků má dlouhodobé zdravotní obtíže cca 4 roky - projevy...

Kolonoskopické vyšetření

Dobrý den, Chtěla bych se prosím zeptat ohledně kolonoskopického vyšetření Kolik...

Kolonoskopické vyšetření - léky

Dobrý den,prosím o radu, jdu na kolonospické vyšetření,vzhledem,že beru více...

Kolonoskopický nález

Dobrý den, prosila bych o vysvětlení tohoto textu v lékařské zprávě: Makroskopicky...

Kolonoskopický nález

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli, připadně jak, je nebezpečné sedavé...

KOLONOSKOPIE

Dobrý den, potřebovala bych provéstkolonoskopii. Problém je v tom,že se hrozně...

Kolonoskopie

Dobrý deň, mám 21 rokov. Už približne 2-3 roky mám problémy s ľavou stranou...

Kolonoskopie

Dobrý den, včera jsem psala dotaz ohledně výsledku kolonoskopie. Endoskopista...

Kolonoskopie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená závěr po laparoskopii: břišní dutina...

Kolonoskopie

Dobrý den, v roce 2011 mi byla diagnostikována Crohnova choroba, nyní jsem...

Kolonoskopie

Vážený pane doktore, před několika dny jsem byla na kolonoskopii.Lékaři se...

Kolonoskopie

Dobrý den, prosím o vysvětleni části lékařské zprávy. V histologii sliznice...

Kolonoskopie

Děkuji a budu se řídit Vašimi radami . Myslíte Pane Doktore že si po kolonoskopii...

Kolonoskopie

Dobrý den, je mi 55 let, a při preventivním testu na okultní krvácení mi byl...

Kolonoskopie

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se na Vás obrátit s nálezem kolonoskopie. Byla...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×