Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Koloskopie

Chirurgie Marcela . 11.1.2009

Dobrý den chtěla jsem se zeptat na dotaz švagr by měl podstoupit vyšetření koloskopie.Když si grkne má pocit,že se mu ze žaludku zvedaji něco jako štávy-že je vyzvráci trvá to vždy jen chvily a pak to odezní.Už dva měsíce ma pocit hořkosti v ústech.Podstoupil vyšetření hadice do žaludku měl vše v pořádku.Krev mu brály na slinivku- vše negativní.Žluč ma genetický vyšší.Chtěla jsem se zeptat jestly je koloskopie nutna a nebo co máme dělat .Děkuji s pozdravem Marcela

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud se zatím nenašla jiná příčina obtíží, kolonoskopii bych doporučovala , ke komletaci vyšetření,. jedná se sice o vyšetření poměrně nepříjemné, jeho přínost je ale s jinými neporovnatelný.

Související dotazy

Koloskopie
Dobrý den, dnes můj otec, 72 let podstoupil kolonoskopii...
Opakování koloskopie
Dobrý den, pane doktore, v posledních 5 letech jsem...
Koloskopie v narkóze
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se provádí koloskopie...
Koloskopie a polypy
Dobrý den, je mi 23 let a mám dotaz spíše obecného...
Hlen ve stolici
Dobry den, uz skoro tri roky mam travici problemy...
Nevolnosti
Dobrý den,trápí mě již delší dobu,cca 1,5roku nevolnosti.Začalo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kolonoskopie pod narkozou

Dobrý den, již téměř půl roku trpím chronickými průjmy. Asi před třemi týdny...

Kolonoskopie s Warfarinem

matka 62 let jde na kolonoskopii (pozitivní test na krev ve stolici).Léčena...

Kolonoskopie střev po operaci rakovinového polypu střev

Dobrý den! Tatínkovi, kterému je 79 let, před rokem našli rakovinový polyp...

Kolonoskopie v celkové anestezii

Dobrý den, prosím Vás o radu. V pondělí v 10h bych měla podstoupit kolonoskopii. Byla...

Kolonoskopie v narkóze

Dobry den, chtela nsem se zeptat, muze se mnou na kolonoskopii pritel? Bojim...

Kolonoskopie, polypy

Dobrý den, bratr podstoupil kolonoskopii. Závěrečná zpráva zní: 4x adenomy s...

Kolonoskopie?

Dobrý den, 1) můj obvodní lékař mne posílá na kolonoskopii Bohužel mi není...

Kolonoskopie?

Dobrý den, můj obvodní lékař mne posílá na kolonoskopii. Bohužel mi není úplně...

Kolorektální karcinom

Vážená paní doktorko mám obavu nemám-li rakovinu tl. střeva. Zemřel na ní můj...

Kolorektální karcinom?

Dobrý den paní doktorko. Na podzim minulého roku jsem zpozoroval jasně červenou...

Koloskopie

dobry den mam jit na koloskopii kvuli neustalym strevnim a travicim obtizim...

Koloskopie

Dobrý den, je možné absolvovat koloskopii cca 14 dní po prodělané střevní viróze?...

Koloskopie

Dobrý den, dnes můj otec, 72 let podstoupil kolonoskopii kvůli krvácení při...

Koloskopie

Dobrý den. tatínkovi je 67.Před čtyřmi roky prodělal rakovinu tlustého střeva...

Koloskopie - hospitalizace

Dobrý den , mám jeden dotaz , je při kolonoskopii běžne že berou jeden den předem...

Koloskopie a polypy

Dobrý den, je mi 23 let a mám dotaz spíše obecného charakteru. Zhruba před půl...

Koloskopie v narkóze

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se provádí koloskopie v nějakém zařízení...

Kolostomie u dětí

Dobrý den, mám předčasně narozeného syna (bio 5m, korigo 2m), kterému měsíc...

Kolostrum

Dobrý den, ráda bych se poradila, zda je požné užívat Kolostrum před plánovaným...

Kolostrum

Dobrý den, používala jsem Kolostrum od značky LR a byla jsem s ním moc spokojená,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemoroidy?


Tuhnutí lýtek


Tuhá bolestivá stolice, holčička 2,5 roku


Pálení pochvy po sexu


Pupinky a fleky na penisu


Bulka na konci konečníku


Artoza


Třísla


Krvácení při užívání antikoncepce.


Bolest v podkolenní jamce


Oranžové zbarvení jazyka


Kožní absces v podpaží


Bolesti žaludku


Skvrny kůže

Dobry den uz delsi dobu se my po tele tvori tyto skvrny na zadech na hrudi...

MUDr. Jaroslav Pavlata

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Autoimunitní zánět šž

Dobry den chci se zeptat na hodnoty stitne zlazi ft4 27.8+ tsh0.007 alt 0.57...

Poškození periferních nervů


MUDr. Petr Chmura

Diabetologie

Testy


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×