Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kombinace léků

Léky jana.nov . 27.12.2010

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nemůže užívání léku Voltaren 50 ovlivnit účinnost antikoncepčních pilulek, konkrétně tabletek Minerva? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ne, teto lék by neměl mít vliv na účinnost antikoncepce.

Související dotazy

Kombinace léků
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je vhodná...
Kombinace léků
Dobrý den, chtěla bych vědět, zda nevadí kombinace...
Kombinace léků
Chtěla bych se zeptat,zda kombinace léků které užívám...
Kombinace léků
Chtěla bych vědět, zda-li je možná nebo škodlivá kombinace...
Kombinace léků
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o vysvětlení...
Kombinace léků
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na kombinaci léků....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kombinace Imunor a Nosifol

Dobrý den, ráda bych se zeptala, gynekoložka mi doporučila na dva měsíce užívat...

Kombinace injekcí Fraxiparine a Mumia(př.Wobenzymu)

Dobrý den,dcera má měsíc po havárii,byla propuštěna do domácího léčení a dostala...

Kombinace kojení a umělé výživy

Dobrý den, mám doma chlapečka týdny, 2500g a obávám se, že mám nedostatek mateřského...

Kombinace kožních potíží

Dobrý den, V těchto dnech se mi sešly kožní problémy. Drive jsem nijak vyrazne...

Kombinace l

Lze použít vstal a nimesil spolu

Kombinace lečív

dobrý večer,moje přítelkyně bere nasledující léky:sorbifer 0-0-1,erdomed1-0-1,letrox...

Kombinace léčiv

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je problem v kombinaci leku Sibutramin...

Kombinace léčiv

Krásný den, má 16.leta dcera (léčí se pro autoimunitní onemocnění stitne zlazy,...

Kombinace léčiv při úzkosti

Dobrý den, Je mi 19 let a jsem v maturitním ročníku a beru eutyrox na štítnou...

Kombinace léčivých přípravků

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně užívání léku Wobenzym společně...

Kombinace léků

Dobrý den,mám prosím dotaz,týkající se mé manželky nar.1949.Na cukrovku II.užívá...

Kombinace léků

prosím mám dotaz mám užívat lék Euthyrox 50 1/2 ráno na lačno, beru lék Preductal...

Kombinace léků

Hezký den, Užívám na arytmii a mírně vyšší krevní tlak Vasocardin 300 mg denně....

Kombinace léků

Hezký den, Užívám na arytmii a mírně vyšší krevní tlak Vasocardin 300 mg denně....

Kombinace léků

Hezký den, Užívám na arytmii a mírně vyšší krevní tlak Vasocardin 300 mg denně....

Kombinace léků

Dobrý den, chci se zeptat, zda uvedené léky mohu brát naráz, nebo mám mezi nimi...

Kombinace léků

Dobrý den, beru warfarin, chtěla bych se zeptat, jestli tyto léky na akné ovlivňují...

Kombinace léků

Dobrý den, můj otec je po mozkové mrtvici. Je mu 61 let. Předtím mu byl zjištěn...

Kombinace léků

Dobrý den, ráda bych se zeptala na kombinaci léku Agnucaston a antibiotik Azitromycin...

Kombinace léků

Můj dotaz zní, zda si myslíte, že kombinace léků, kterou Vám nyní vypíšu, může...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×