Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kombinace mastí

Kožní obtíže Matous . 6.8.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, je možné kombinovat Canesten krém a Ichoxyl? Je třeba nějaký odstup?

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Kombinace těchto mastí je možná, dodržte odstup alespoň 2 hodiny.

Související dotazy

Migréna po masáži hřejivou mastí
Dobrý den. Mám dotaz. Je možné, že by po namasírování...
Kombinace léčiv
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je problem v...
Kombinace léků
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je vhodná...
Kombinace antidepresiv
Dobrý den, trpím delší dobu depresemi a úzkostmi. Užívám...
Kombinace léků
Dobrý den, má 21 letá dcera užívá na poruchu spánku...
Kombinace léků
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o vysvětlení...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kombinace léků na alergii

Dobrý den, potřebuji se zeptat zda je možné brát léky na alergii přesněji XADOS...

Kombinace léků na tlak a pití

Dobrý den, užívám léky na VKT Rivocor5, Prestarium Neo Combi a nově Rilmenidin...

Kombinace léku při kašli

Lze užívat současně v noci Coldrex NoČnÍ LÉČba a ráno ACC LONG 10X600MG Šumivé...

Kombinace léků při léčbě vysokého krevního tlaku s ostatními

Chtěla bych vědět zda mám správnou kombinaci léků, ráno mám užívat. NOLPAZA...

Kombinace léků u těhotných žen

Může preparát Adults Dophilus užívat těhotná žena v 5 měsíci těhotenství v kombinaci...

Kombinace léků.

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat už přes týden mě bolí zub užívám denně 8 ibalginu...

Kombinace léků+jiné

Dobrý den,už od roku 2005 mám problémy s nespavostí(zpočátku noční směny,pak...

Kombinace léky + alkohol

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď na dotaz ohledně souběžného užití psychofarmak...

Kombinace lexaurinu a kinedrylu

Dobrý den, pokud do svého těla přijmu 1 tabletku Lexaurinu a 2 tabletky Kinedrylu,...

Kombinace lieku

Dobry den, chtel bych se zeptat jestli muzu kombinovat leky frontin 0,25 a persen...

Kombinace Mirtazapinu a Coaxilu

Dobrý den, je bezpečná kombinace Mirtazapinu (beru pouze 7,5mg, vyšší dávku...

Kombinace očkování

Dobrý den, zajímal by mě váš názor na kombinaci očkování u děti. Před 2dny...

Kombinace potravinových doplňků

Dobrý den, v r.2013 jsem byla po operaci karcinom vaječníku a metastáze v pánvi....

Kombinace potravinových doplňků

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat. Užívám hlívu ústřičnou forte od...

Kombinace potravních doplňků

dobrý den, chtela bych se vas zeptat na dva potravinove doplnky, zda li se neprekryva...

Kombinace probiotik u kojence

Dobrý den, syn je předčasně narozený v 29. týdnu, momentálně je mu skoro 6 měsíců...

Kombinace Prokanazolu a Zodacu

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na vzájemné působení léků Prokanazolu a...

Kombinace provery a gynexu

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli se navzájem mohou ovlivňovat kapky...

Kombinace s nutrientem Speed8

Chtěl bych se zeptat, jestli kombinace mozkového nutrientu Speed8 a aktivních...

Kombinace statinu a Letroxu

po operaci štítné žlázy - úplné odstranění, je vhodná kombinace léků Rosumop...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Penirium


Velikost penisu

Zdravím Vás, mám na Vás jistý dotaz, jde o velikost mého penisu, je mi 16 let...

Bolest zápestí


MUDr. Pavla Drnková

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost

Podvázání vaječníků

Dobrý den,letos mi bude 33let a mám 3 děti.Beru antikoncepci-DepoProveru a rozhodně...

Uzliny

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych Vás poprosila o radu. Někdy v prosinci jsem...

Oteklá levá noha a bolest

Dobrý den. Prosím o radu. 5 dní mě bolela levá dolní končetina, večer mi...

Hyperfunkce štítné žlázy ?

Dobrý den, již delší dobu u sebe sleduji, že mi při sebemenší námaze začne...

Krvácení po konizaci děložního čípku

Dobrý den, před 10 dny jsem prodělala konizaci děložního čípku. Po zákroku jsem...

Zánět slepého střeva


Pálení chodidel


MUDr. Anna Tachovská

Soukromá zubní ordinace

Neustálý pocit žízně, velmi časté močení


Útvar na kůži

Dobrý den, po druhém porodu (před 2 lety)mám na rameni načervenalý výstupek,...

Revmatoidní artritida

dobrý den, po ročních peripetiích mi revmatolog určil diagnozu revmatoidní...

Bolestivá kostrč

Dobrý den, prosím o radu. Asi před rokem jsem spadla na bruslích na zadek (kříže),...

Můj jazyk se celkově zhoršoval, bolel, nebo spíše pálil.

Dobrý den. Prosím o radu jak dál pokračovat, protože jsem zatím nenašel nic...

Rakovina vaječníků

Rakovina vaječníku představuje velice nebezpečnou nemoc postihující ženské reprodukční...

Konečnou výšku dítěte lze předvídat. Do určité míry

Mnoho rodičů si při narození dítěte pokládá otázku, jaké jejich dítě bude. Nejčastější...

Candida

Dobrý den, byla mě zjištěna candida a s přítelem jsme brali antibiotika, držíme...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×